maciej1988 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Najprawdopodobniej też bym się pisał na cały komplet. Osobiście wolałbym wersję na której nie będzie tak dużo log forum. Rozumiem że zanim nie ustalona będzie ostateczna wersja nie ba jeszcze żadnej listy chętnych? Nie chciałbym czegoś przegapić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Też będę się pisał na cały komplet. Również myślę, że można usunąć niektóre loga. Przede wszystkim te dwa pionowe na brzuchu i jedno z tyłu koszulki. To moje skromne zdanie, bo komplecik i tak zakupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomdeX Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ja mam 188 cm, 88 obwód pasa, 99 klatki i teraz pytanie jaki rozmiar by do mnie pasował, mam dość grube uda i w sumie mam bardzo długie nogi, zwykłe koszulki noszę L, spodnie XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Hmm, to i ja spytam.. Może ktosik się ulituje nad żuczkiem - 182 cm wzrostu, zad 90-91, klatka 116-118 cm. Długie szkity... i jaki rozmiar? Ogólnie noszę koszulki xxl, a nawet xxxl - a wypadku tej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 A damska rozmiarówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Wysłałem zapytanie do większości osób które zakupiły w tamtym roku ciuchy odnośnie rozmiarów. Czekam na odpowiedzi, jak już ktoś się wypowie to wkleję do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Jeśli chodzi o mnie i koszulki z zeszłorocznego zamówienia to mam 185 cm wzrostu i ok. 96 cm w klacie i dla mnie L'ka jest idealna. Na długość super, trochę klacie mogła być bardziej opięta, ale jest dobra, nie przeszkadza - mniejszej na pewno bym nie wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Zacytuję wypowiedź apnea9 odnośnie wymiarów "tak wiec spodenki mam L koszulka M moje wymiary: 179 cm pas 81cm klata 93cm ob. uda w miejscu zakonczenia nogawki spodenek 43cm w tym roku biore tak samo, chociaz z autopsji napisze, iz koszulka lubi sie co jakis czas podciagac do gory mimo paska siliconu, dla mnie powinna byc jakby ciutke dluzsza niczym L-ka, ale obawiam sie iz typowa L-ka bedzie spadochronem bo M-ka nie jest mocno opięta. pozdr. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ja byłbym chętny prawdopodobnie na 2 komplety(jeże cena jednego nie przekroczy 170zł). Mam pytanie odnośnie koszulek. Czy wykończenie rękawków będzie przylegać do ciała? Nie chce koszulki do której dostaję się tamtędy powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Tak, rok temu były na końcach rękawów były gumki, rękawy nie są kompletnie luźne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ja bym z tej koszulki usunął dwa pionowe loga z przodu. Na środku koszulki samo FR wystarczy te .org jakoś nie pasuje. Z tyłu na dole te logo również usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 No, ta- najpierw był projekt, cacy, wszyscy głosowali- wzór wybrany. A teraz koncert życzeń się zaczął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Tak jest zawsze, swoją drogą jestem ciekaw jak ta koszulka wyglada w realu, bo projekt średnio mi się podoba ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 To może zróbmy 2 dniową ankietę na temat usunięcia niepotrzebnych log na koszulce ? Tak będzie najłatwiej bo teraz każdy będzie pisał co by zmienił a co zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ja jestem za szybką ankietą.(sam autor projektu wspominał coś że mógłby usunąć niektóre loga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Tak jest - szybka ankieta załatwi sprawę. Trzeba nieco docisnąć temat, bo cholera sezon leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Według mnie mogło by zostać tylko to główne z przodu na środku i na rękawku z jednej strony nick a z drugiej może być logo i na plecach jedno na górze/dole. Ankieta załatwi sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Autor projektu proszony o poprawki i opcje wspomniane przez kolegów... i lecim z ankietką.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dla mnie jeden komplet, koszulka L bo sadzac po opisach kolegów bedzie ok. na moje 183cm wzrostu i 102cm w klatce. W pasie 95cm, ktoś podopwie jaki rozmiar spodni w związku z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 bigos97, wiadomo może już coś w sprawie zamówienia na same spodenki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubek Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ja też wezmę komplet, spodenki L koszulka M. Czekam jak się sprawa rozwinie z konkretami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pikaus nie dostałem jeszcze odpowiedzi jutro powinna być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 jeszcze jedna wskazówka odnośnie rozmiarów od Odi "Cześć Nie wiem czy moje wskazówki coś pomogą bo jestem raczej małych gabarytów, ale spieszę z odpowiedzią. 163cm, 59kg, w pasie ok. 82cm, w klatce nie wiem, ale jestem raczej standardowo zbudowany. Spodenki wziąłem M, koszulkę S i jest akurat. Pozdrawiam Odi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 To jak z projektem ? Robimy jakieś zmiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Przydałoby się usunąć kilka log. Najlepiej zrobić ankietę,które mają zostać,a które pójdą won. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.