Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Najprawdopodobniej też bym się pisał na cały komplet. Osobiście wolałbym wersję na której nie będzie tak dużo log forum. Rozumiem że zanim nie ustalona będzie ostateczna wersja nie ba jeszcze żadnej listy chętnych? Nie chciałbym czegoś przegapić.

Też będę się pisał na cały komplet. Również myślę, że można usunąć niektóre loga. Przede wszystkim te dwa pionowe na brzuchu i jedno z tyłu koszulki. To moje skromne zdanie, bo komplecik i tak zakupię.

Jeśli chodzi o mnie i koszulki z zeszłorocznego zamówienia to mam 185 cm wzrostu i ok. 96 cm w klacie i dla mnie L'ka jest idealna. Na długość super, trochę klacie mogła być bardziej opięta, ale jest dobra, nie przeszkadza - mniejszej na pewno bym nie wziął.

Zacytuję wypowiedź apnea9 odnośnie wymiarów

"tak wiec

spodenki mam L

koszulka M

moje wymiary:

179 cm

pas 81cm

klata 93cm

ob. uda w miejscu zakonczenia nogawki spodenek 43cm

w tym roku biore tak samo, chociaz z autopsji napisze, iz koszulka lubi sie co jakis czas podciagac do gory mimo paska siliconu, dla mnie powinna byc jakby ciutke dluzsza niczym L-ka, ale obawiam sie iz typowa L-ka bedzie spadochronem bo M-ka nie jest mocno opięta.

pozdr. "

Ja byłbym chętny prawdopodobnie na 2 komplety(jeże cena jednego nie przekroczy 170zł). Mam pytanie odnośnie koszulek. Czy wykończenie rękawków będzie przylegać do ciała? Nie chce koszulki do której dostaję się tamtędy powietrze.

jeszcze jedna wskazówka odnośnie rozmiarów od Odi

"Cześć :) Nie wiem czy moje wskazówki coś pomogą bo jestem raczej małych gabarytów, ale spieszę z odpowiedzią. 163cm, 59kg, w pasie ok. 82cm, w klatce nie wiem, ale jestem raczej standardowo zbudowany. Spodenki wziąłem M, koszulkę S i jest akurat.

Pozdrawiam

Odi"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...