Mod Team Franio Napisano 30 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Mylisz się, bo nie była sporządzana jeszcze lista kupujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 30 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja się piszę, (duży rozmiar). Jakby sprzedaż ruszyła gdzieś za 2 tyg to biorę, wcześniej nie dam rady bo doszczętnie się spłukałem... Kurcze studenckie czasy wróciły:) ryż i parówki... byłbym zapomniał - projekt z żółwikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Właśnie do nich dzwonię bo dogadać mailowo się nie da. Jak wszystko pójdzie pięknie to po południu robimy listę zamówień. żadnych zmian nie będzie na 100% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Co z tymi logami zostawiamy wszystkie 7, czy jednak zostawiamy tylko te na klatce, na jednym rękawku (na drugi poszedłby nick) i z tyłu na górze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja bym zostawił tak jak jest, ale to mój osobisty głos, stroje chyba ruszą po majówce bo nie ma połowy ludzi w Top Princie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Według mnie zostawić jedno logo na srodku z przodu i jedno na gorze z tylu. Bo co za dużo to niezdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A wiadomo jaka cena za tą koszulkę ? Bo coś nie doczytałem/ albo oślepłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Jeszcze nie wiadomo, dopiero bedzię uzgadniana cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Z tą ceną to jeszcze nie wiadomo, dzwoniłem mieli mi mailowo opisać wszystko i jak na razie nie ma nic w skrzynce. Jeśli zmieniamy projekt to dobrze by było abym końca weekendu majowego go dostał zmienionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A mam takie pytanie małe, które jeszcze nie padło - można zamówić same spodenki ? Nie mam nic do koszulki, ale nie potrzebuje kolejnej w podobnych kolorach Ewentualnie jak by się nie dało spodenek solo to jak ktoś z Krakowa chce koszulkę tylko to mogę z nim zamówić komplet na spółkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucano Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Pytałem juz ale zadam to pytanie jeszcze raz: czy wiadomo cos na temat materialu, z ktorego bedzie wykonany projekt? Czy to bedzie oddychajace i warte swojej ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 pikuas pisałbym się jak coś na tą koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Osoby z łodzi mogą odebrać stój w firmie i tam zapłacą. Najlepiej by było aby wszystkie stroje miały tą samą wkładkę ( jestem za dopłatą do 4D) Cena bez faktury to 130 zł CO do nicku na koszulce jeszcze nie wiedzą dadzą mi odpowiedź jak się skonsultują Wersje damskie tylko koszulki, spodenki uniwersalne. O materiały zapytam Prośba do kogoś obeznanego w projektach ! Dla top printu będzie łatwiej wykonać projekt jak będzie w wykonany w " logotypach " czy "krzywych". Ja niestety nie wiem jak to zrobić to czekam aż ktoś pomoże Jeśli zmieniamy projekt to zróbcie go od razu w krzywych albo logotypach. BO widzę że większość chce mniej log forum, ja kupię obojętnie jaki strój bo lubię to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 pikuas pisałbym się jak coś na tą koszulkę To super - będziemy w intaczu na PW teraz tylko jakby ktoś z organizatorów "forumowych ciuchów" mógł dać znać czy można zamawiać same spodenki czy tylko w komplecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nie przewiduję zamówienia samych spodenek, jak już to sama koszulka. Ale jeśli chcesz zapytam czy można same spodenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Jeśli to nie problem to zapytaj proszę. A jak nie to weźmiemy z jokulus25 komplet na spółke - nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nie ma problemu zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja też się zastanawiam nad tymi ciuchami. Jednak problem dla mnie będzie z rozmiarem. Czy ktoś z osób które wcześniej zamawiały ciuchy w tej firmie mógłby podać swój wzrost, ew obwód klatki i pasa i jakie ciuchy kupił? Było by to pomocnie nie tylko dla mnie ale dla innych chętnych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Zdecydowanie dołączam do pytania /propozycji kolegi wyżej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Informacje o materiałach stroi jakie otrzymałem : Koszulki możemy zrobić z dzianiny oddychającej o następujących właściwościach: - bardzo szybki czas wchłaniania wilgoci, - bardzo duża przewiewność - krotki czas suszenia - daje przyjemne uczucie miękkości Spodenki robione są z włoskiej dzianiny z Lycrą, z szelkami z siatki. http://imageshack.us/g/84/spodenkix.jpg/ Rozmiary spodenek i koszulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 tabela z rozmiarami dla mnie jest trochę loteria. Patrząc na moja obecna koszulkę np to w zależności od tego jaki parametr wezmę mogę zarówno xl jak i xxxl. Poza tym np w spodenkach nie ma podanej długości np od krocza do góry ramiączka co może być dość ważnym wymiarem (ważniejszym niż np długość nogawki) bo za krótki szelki mogą powodować wrzynanie się spodenek. Dlatego jeszcze raz proszę osoby które wcześniej kupowały o podanie swoich wymiarów i jaką zakupili odzież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Z tego co pamiętam to większość brała spodenki o jeden rozmiar większe niż koszulkę (sam mam koszulkę M + spodenki L) i jest ok. http://www.forumrowerowe.org/topic/87566-koszulka-lista-chetnych-na-koszulki-z-logo-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Dlatego jeszcze raz proszę osoby które wcześniej kupowały o podanie swoich wymiarów i jaką zakupili odzież. Bardzo dobry pomysł..... parę wymiarów poglądowych powinno dać nieco informacji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Z tego co pamiętam to większość brała spodenki o jeden rozmiar większe niż koszulkę (sam mam koszulkę M + spodenki L) i jest ok. A możesz podać wzrost i np obwód klatki i pasa dla orientacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 178 wzrostu, 80 w pasie, 92 w klacie. Widzę, że rozmiarówka się nie zmieniła, więc będę brał tak samo - koszulka M + spodenki L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.