bigos97 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Mamy 29 głosów ogólnie, ciekawe czy każdy kupi koszulkę/spodenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 No ja chciałbym tylko zwrócić uwagę na krój; będzie on taki sam dla wszystkich projektów, czy będzie się różnił pomiędzy nimi, Przemko ma fajny projekt ale krój taki sobie a GChmiel ma też fajny projekt ale fajniejszy krój, bo koszulka w stylu raglan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Głosowanie dobiegło końca: http://www.forumrowerowe.org/topic/109441-forumowe-ciuchyglosowanie-na-projekty/ Jak widać wygrały 2 projekty PrzemkoVonLezajsk a w głosowaniu wzięło udział 41 osób, czyli znając życie max 25 z nich będzie chętnych na zakup. Pozostaje nam ustalić dokładne koszta, numer konta do wpłaty i ogarnąć zamówienia i wpłaty. @Bigos97: czy możliwość wybory wkładki ma każdy indywidualnie, czy jak to jest? Jeżeli musimy wybierać wszyscy to ja byłbym za odżałowaniem tych 10 zł do lepszej wkładki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Zapytam się jak z tą wkładką i dam znać, osobiście wolałbym dołożyć do lepszej . Po południu wyślę im projekt z dokładnymi danymi wykończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 zamek - 1/3 dł koszulki Szelki - czarne wykończenie - silikonowa opaska na dole koszulki, rękawy bez, na spodenkach na dole wkładka - jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi czy można brać różne wkładki czy wszystkie te same Zgadzacie się z tym ? Jutro chciałbym wysłać im projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Panowie wypadłem nieco z obiegu. Która koszulka przemka wygrała? Bo wybrałbym tą drugą i spodenki. Czekam na określenie kosztów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 I właśnie "twój" komplet wygrał: http://www.forumrowerowe.org/topic/109441-forumowe-ciuchyglosowanie-na-projekty/page__p__1039746#entry1039746 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kibicowałem innemu projektowi, ale demokracja wygrała. Jak dla mnie ten zwycięski ma zbyt dużo zbędnych szczegółów. Mimo wszystko zastanowię się jeszcze, może mnie przekona Od jakich pułapów ilościowych cena zaczyna się obniżać ? Bo chętnie wziąłbym tą która zajęła drugie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mi z koleji przypasowała koszulka, która zajęła 3 miejsce, ale demokracja jest demokracja. Ale trudno kupie i tą, tylko Bigos podaj jakieś ceny, nr. konta itp. ;d P.S Też jestem ze dopłaceniem kasy do lepszej wkładki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kibicowałem innemu projektowi, ale demokracja wygrała. Jak dla mnie ten zwycięski ma zbyt dużo zbędnych szczegółów. Mimo wszystko zastanowię się jeszcze, może mnie przekona Od jakich pułapów ilościowych cena zaczyna się obniżać ? Bo chętnie wziąłbym tą która zajęła drugie miejsce O ile nie byłoby mega drogo, to ja również wziąłbym komplet GChmiela, który zajął 2 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Nie ogarniam, sam głosowałem na projekt Gchmiela, ale skoro wygrał inny to go kupię, bo nie jest zły. Teraz wyjdzie tak, że każdy będzie znów chciał coś innego i w efekcie nikt nie będzie miał niczego. Do spodenek rok temu była wymagana minimalna liczba zamówień, w tym roku też tak jest? Jeżeli tak, to skoro wszyscy kupią to co im się będzie podobało, a konkretne spodenki pasują do konkretnej koszulki to nikt nie będzie miał spodenek a koszt koszulki będzie nieopłacalny, w efekcie mniej osób będzie chciało koszulki i cena będzie rosła na tyle, że nikt nie będzie chciał nic kupować. Zapytam jeszcze raz: po co było to głosowanie? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Czekam właśnie na maila od Top Printu bo mieli mi wysłać gotowy projekt. Myślę że od jutra startuje lista zamówień. Cena za komplet z najtańszą wkładką to 130(lepsza +10) netto + 10 zł wysyłka do każdego z forum + jakieś drobne dla projektanta zwycięskiego stroju + 1zł za wysyłkę do mnie ( albo mniej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraczi Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 chętnie wezmę koszulkę fajna, mnie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A wersje damskie będą (zastanawiam się nad komplecikiem dla żony) A jak nie do końca pasuje projekt - to przecież zmiany jeszcze można wprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 jak można wprowadzić to zastanawiam się nad tym wynalazkiem na plecach... Hmm... nie chcę wkładać kija w mrowisko, ale czy nie lepiej by było tam zrobić coś prostego (jest nieco przekombinowana po prostu - zaznaczam że to tylko moje osobiste odczucie) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Głosowałem na ten projekt, bo mi się podobał ten "wynalazek". Mówię o tym fragmencie szkieletu oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dokładnie z tego samego powodu mi sie podoboał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Podłączam sie do dwóch głosów powyżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucano Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Z jakiego materialu bedzie wykonana koszulka i spodenki? Jak z rozmiarowka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ten "żółwik na plecach też jest dla mnie OK" widzę że źle się wyraziłem Chodziło mi o zamianę FR.org na forumrowerowe.org i dodanie napisów w boku koszulki o FR.org była mała burza na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jak dla mnie to można wywalić loga z rękawów, w miejsce jednego z nich wrzucić forumowy nick, te dwa mniejsze loga z przodu też można by wywalić, ewentualnie zamiast nich na boku koszulki na białym tle dać podłużny napis tak jak tu na spodenkach: http://imageshack.us/photo/my-images/94/gchmielspodenki2.png/ Chociaż to już spore zmiany i niektórym mogą nie przypaść, ale jak tam chcecie, ja się dostosuję. Taka liczba (7) log forumowych to już IMO trochę a dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 To wprowadzamy jakieś zmiany ? Czy zostawiamy bez zmian ? Kontakt to mnie osłabia, w poniedziałek muszę tam znowu zadzwonić bo się nie dogadam z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Jak dla mnie też można usunąc zbędne loga. Uważam ze jedno na gorze pleców wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomdeX Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Co za dużo to nie zdrowo Też bym był zainteresowany koszulką i spodenkami, bo w sumie mam zamiar kupić, ale interesuje mnie właśnie rozmiarówka i jak będzie wyglądać gotowy projekt, także czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 rozumiem że na koszulkę już się nie załapałem czy może się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.