Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Głosowanie dobiegło końca: http://www.forumrowerowe.org/topic/109441-forumowe-ciuchyglosowanie-na-projekty/

Jak widać wygrały 2 projekty PrzemkoVonLezajsk a w głosowaniu wzięło udział 41 osób, czyli znając życie max 25 z nich będzie chętnych na zakup.

Pozostaje nam ustalić dokładne koszta, numer konta do wpłaty i ogarnąć zamówienia i wpłaty.

@Bigos97: czy możliwość wybory wkładki ma każdy indywidualnie, czy jak to jest? Jeżeli musimy wybierać wszyscy to ja byłbym za odżałowaniem tych 10 zł do lepszej wkładki ;P

zamek - 1/3 dł koszulki

Szelki - czarne

wykończenie - silikonowa opaska na dole koszulki, rękawy bez, na spodenkach na dole

wkładka - jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi czy można brać różne wkładki czy wszystkie te same

Zgadzacie się z tym ? Jutro chciałbym wysłać im projekt.

Kibicowałem innemu projektowi, ale demokracja wygrała. Jak dla mnie ten zwycięski ma zbyt dużo zbędnych szczegółów. Mimo wszystko zastanowię się jeszcze, może mnie przekona :)

Od jakich pułapów ilościowych cena zaczyna się obniżać ? Bo chętnie wziąłbym tą która zajęła drugie miejsce ;)

• Mod Team

Kibicowałem innemu projektowi, ale demokracja wygrała. Jak dla mnie ten zwycięski ma zbyt dużo zbędnych szczegółów. Mimo wszystko zastanowię się jeszcze, może mnie przekona :)

Od jakich pułapów ilościowych cena zaczyna się obniżać ? Bo chętnie wziąłbym tą która zajęła drugie miejsce ;)

O ile nie byłoby mega drogo, to ja również wziąłbym komplet GChmiela, który zajął 2 miejsce. ;)

• Mod Team

Nie ogarniam, sam głosowałem na projekt Gchmiela, ale skoro wygrał inny to go kupię, bo nie jest zły.

Teraz wyjdzie tak, że każdy będzie znów chciał coś innego i w efekcie nikt nie będzie miał niczego. Do spodenek rok temu była wymagana minimalna liczba zamówień, w tym roku też tak jest? Jeżeli tak, to skoro wszyscy kupią to co im się będzie podobało, a konkretne spodenki pasują do konkretnej koszulki to nikt nie będzie miał spodenek a koszt koszulki będzie nieopłacalny, w efekcie mniej osób będzie chciało koszulki i cena będzie rosła na tyle, że nikt nie będzie chciał nic kupować.

Zapytam jeszcze raz: po co było to głosowanie? :F

Czekam właśnie na maila od Top Printu bo mieli mi wysłać gotowy projekt. Myślę że od jutra startuje lista zamówień. Cena za komplet z najtańszą wkładką to 130(lepsza +10) netto + 10 zł wysyłka do każdego z forum + jakieś drobne dla projektanta zwycięskiego stroju + 1zł za wysyłkę do mnie ( albo mniej )

jak można wprowadzić to zastanawiam się nad tym wynalazkiem na plecach... Hmm... nie chcę wkładać kija w mrowisko, ale czy nie lepiej by było tam zrobić coś prostego (jest nieco przekombinowana po prostu - zaznaczam że to tylko moje osobiste odczucie) ?

• Mod Team

Jak dla mnie to można wywalić loga z rękawów, w miejsce jednego z nich wrzucić forumowy nick, te dwa mniejsze loga z przodu też można by wywalić, ewentualnie zamiast nich na boku koszulki na białym tle dać podłużny napis tak jak tu na spodenkach: http://imageshack.us/photo/my-images/94/gchmielspodenki2.png/

Chociaż to już spore zmiany i niektórym mogą nie przypaść, ale jak tam chcecie, ja się dostosuję.

Taka liczba (7) log forumowych to już IMO trochę a dużo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...