bigos97 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Co do zamka jeszcze nie pytałem. Jestem za silikonowymi paskami, jeśli wam przeszkadza to nie będzie Wkładki dodam wieczorem koło 21 Na razie trzeba ustalić zamek, paski silikonowe, materiał, fakturę łezki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 czy bigos nie powinien dostać jakiś pktów reputacji za ruszenie tego tematu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Nie mogłem edytować posta poniżej link do wkładek : http://my.imageshack.us/v_images.php Cena za strój to była netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Link do fotki popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 http://imageshack.us...94/wkadka3.jpg/ a teraz działa ? Za tą 4D dopłacamy 10 zł. Te 2 pozostałe standardowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Na fotce wygląda nieźle... To w sumie wyjdzie ze 180 zł za komplet, rozumiem, że to przy uwzględnieniu ~15 chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No ja napisałem że chętnych będzie 20 i więcej, myślę że minimum tyle znajdziemy, jeszcze trzeba dodać coś aby zakupić koszulkę dla zwycięzcy projektów. + wysyłka ode mnie do nabywcy. I wysyłka z Top Printu do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 jesteś pewien, że to cena netto dla zwykłego odbiorcy? Bo w takim razie to całkiem spora podwyżka w wydaniu Top Printu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Raczej tak, dostałem takiego maila napiszę do nich jutro żeby coś opuścili, ile płaciliście w ubiegłych latach ? I ilu chętnych było np. rok temu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 [koszulka] lista chętnych na koszulki z logo forum - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa 17 os. chętnych. Jak widać 65 za koszulkę + 70 za spodenki, ale brutto, czyli jakby nie było ~40 zł podwyżki to sporo. Może zmienili materiały, czy coś, wcześniej nie było chyba wybory wkładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wkładka była ta czarna, 9-cio panelowa. Miałem w ręku tą 3D i nie widziałem sensu w dopłacaniu 10zł za nią. Tej 4D wtedy chyba nie było, ale nie wiem, jak wygląda na żywo. Może chodziło im o możliwość wystawienia faktury? Do tej pory, jeżeli brałem komplet strojów i nie chciałem faktury, to płaciłem cenę XX zł, a w przypadku faktury XX zł + VAT. Jeżeli nie, to atrakcyjność TP mocno spada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dwa pytanie- jest tylko wersja męska? Czy będąc z Łodzi można jakoś ominąć część z wysyłką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 wkładka - miękka ( ale czy są do tego jakieś określenia ?) - jest kilka do wyboru, od najzwyklejszej, takiej pieluchy, po wkładki profilowane, z segmentami, dodatkowo są też wkładki damskie (lepsze wkładki podnoszą cenę spodenek o ok 10zł, ale wg mnie warto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ale tu o koszulkę chodzi- zapomniałam uściślić;] Czy będzie tylko wersja unisex czy tam męska czy opcja damskiego kroju też jest? No, i żywotnie interesuje mnie czy jakbym się decydowała mogę odebrać na miejscu. Bo w moim wypadku przesyłanie to przerost formy nad treścią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Komplet koszulka +spodenki z czarnym wkładem TMF 130 zł netto,f-ra 159,90 zł brutto za zamek i silikonowe wykończenie ceny nie zmieniają. Dwa pytanie- jest tylko wersja męska? Czy będąc z Łodzi można jakoś ominąć część z wysyłką? jest damska wersja, Wg Pani koszulka pasuje na mężczyznę i kobietę, mają jeszcze jakiś wzór z wcięciem w tali. Myślę że śmiało będzie można odebrać w Łodzi koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hmmm, czyli można zawracać głowę babską wersją- super:) to jak będą rozmiarówki, proszę, weźcie też taką. Ewentualnym odbiórem na miejscu będę zawracać głowę jak się zdecyduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hmm, to może i ja bym się skusił. Jaki jest przybliżony termin decyzyjny i do kiedy wpłaty bo to mnie najbardziej interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ankieta kończy się 22.04 to jeszcze czasu zostało, potem podeślę im ten projekt i oni gotowy wyślą do akceptacji także mamy jeszcze czasu a czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Czyli muszę zagłosować w ankiecie żeby się zdeklarować czy mogę zapisać się na secik już po zakończeniu ankiety, przed zamówieniem strojów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie musisz głosować, chodzi o to, żeby osoby, które na 100% wiedzą, że nie kupią ciuchów nie głosowały, bo po co mają decydować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie musisz głosować, chodzi o to, żeby osoby, które na 100% wiedzą, że nie kupią ciuchów nie głosowały, bo po co mają decydować? To rozumiem, że jeszcze wzór nie jest wybrany i ten co jest pokazany tam przy liście, zeby się zapisywać na zamówienie to nie jest ostateczny tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 15 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 To jeszcze nie jest lista zamówień, tylko ankieta, w której dopiero wybieramy najlepszy projekt (wzór). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 To jeszcze nie jest lista zamówień, tylko ankieta, w której dopiero wybieramy najlepszy projekt (wzór). http://www.forumrowerowe.org/topic/87566-koszulka-lista-chetnych-na-koszulki-z-logo-forum/page__hl__%2Blista+%2Bch%EAtnych__fromsearch__1 To nie jest konkurs na koszulki tylko juz lista osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszPy380alski Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Kolego naucz sie czytać nie widzisz że to 2011?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 ;O rzeczywiście. Kurde nie zauwarzyłem. Sorka, następnym razem będę uważiej czytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.