arthuryankovski Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja się skuszę na cały komplet, jak ruszy produkcja, bo niestety nie mam ani poprzednich edycji, ani generalnie żadnych takich ciuchów. Co do wzorów, to mi też się podoba akcent z godłem i flagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 2 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Niestety póki co nie ma żadnej osoby chętnej do podjęcia się realizacji projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 jest już jakaś wstępna data kiedy koszulki będzie można kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 5 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Koszulki będą jak znajdzie się osoba, która się wszystkim zajmie - czytaj wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Czytam temat i kopara mi opadla, skad biora sie takie miernoty jak........? ja rozumiem, ze........ zobowiazuje ale zeby mi jakis koles zabranial okazywania tego ze jestem Polakiem to jest skandal. Jezdze od paru lat w bluzach bcm'u w barwach reprezentacji Polski i bede jezdzil oraz kupowal nastepne podkreslajace moje pochodzie. Tak wiec z checia kupie komplet z wlasnym nickiem oraz w barwach narodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 No widzisz... a ja nie mam ochoty mieć na koszulce flagi lub godła - i co teraz ? A w koszulce reprezentacji będę jeździł jak mnie do niej wezmą (czyli nigdy), a Ty przynosisz wstyd polskim reprezentantom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 i tak nie ma kogoś kto się tym zajmie więc spór o godło jest drugorzędny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 7 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Dokładnie. Póki co koszulek nie będzie, więc proszę zakończyć wszelkie spory. Zamiast tego lepiej znajdźcie osobę chętną do zajęcia się zamówieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 7 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 RafalB - tak się pienisz o flagę i godło na byle koszulce a czytać ze zrozumieniem to nie idzie co? O poprawnej pisowni w Twoich postach czy tez używaniu polskich znaków diakrytycznych nie wspomnę. Takie obelgi na PW jak jesteś taki kozak. Trochę przerwy na ochłodę dobrze Ci zrobi bo przeglądając logi ostrzeżeń na Twoim koncie, wniosek jest jeden - z kulturą u Ciebie krucho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmtbx Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 jak się sytuacja ma? w dalszym ciągu brak potencjalnego wykonawcy Naszego ubioru rowerowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 11 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie brakuje nam wykonawcy ubioru, tylko osoby, która zajęłaby się ogarniecięm wszystkiego, czyli zebraniem kasem, zamówieniem ciuchów, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ta osoba ma zbierać pieniądze tylko i zamówienia ? Może moja mama by się zgodziła pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ogarnie też zamówienie strojów w firmie szyjącej odzież? Trzeba stworzyć listę z zamówieniami, zamówić projekt stroju i określić, co ma zawierać. Potem zbieranie kasy, odebranie strojów i rozesłanie do ludzi . Trochę zabawy z tym jest... Aaa, i trzeba mieć anielską cierpliwość w kontaktach z Top Printem - fajni ludzie, ale pracują wg systemu hiszpańskiego - mañana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Gadałem z mamą, zajęła by się zbieraniem pieniędzy, listę mogę zrobić, jak wybierzemy projekt na strój to mógłbym zacząć działać z mamą. premier2- co rozumiesz przez słowa " określić co ma zawierać " czy jak wyślę projekt to nie wystarczy ?. Jeśli ktoś mógłby pomóc co do Firmy Top Print to resztą zajmę się sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Skoro coś drgnęło w temacie to chciałbym zamieścić moje poprzednie projekty lecz bez elementów narodowych. Oczywiście jeśli pozostali użytkownicy nie mają nic przeciwko. http://i44.tinypic.com/211ougx.png http://i42.tinypic.com/2weezaf.png http://i44.tinypic.com/qyfqzd.png Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Bigos97 Pozdrów mame ode mnie . Natomiast co do koszulek to konkurs juz chyba był ale wyników nie ma ;/ Oczywiście piszę się na koszulke i spodenki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Spoko, muszę napisać do jakiegoś moda o wyniki konkursu na stroje, potem lista na stroje i zaczynamy działać z Top Printem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 premier2- co rozumiesz przez słowa " określić co ma zawierać " rodzaj materiału, długość zamka, czy i jakie wykończenia ściągaczy na koszulkach i spodenkach, rodzaj wkładki w spodenkach, kolor szelek w spodenkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 rodzaj materiału, długość zamka, czy i jakie wykończenia ściągaczy na koszulkach i spodenkach, rodzaj wkładki w spodenkach, kolor szelek w spodenkach Pomożecie mi w tym ? Zamek myślę że przez całą długość szelki pod kolor bluzki wykończenie - tak jak w większości tą 'opaską silikonową' co do ciała tak przylega wkładka - miękka ( ale czy są do tego jakieś określenia ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Zamek myślę że przez całą długość - sugerowałbym 1/3 dł koszulki(wygodniej się jeździ, koszulka ładnie układa się na ciele, zwłaszcza na brzuchu) szelki pod kolor bluzki - do wyboru czarne lub białe wykończenie - tak jak w większości tą 'opaską silikonową' co do ciała tak przylega - tak, ale nie rękawki, bo po jeździe ciężko się ściąga i w czasie jazdy koszulka czasem może "ciągnąć" wkładka - miękka ( ale czy są do tego jakieś określenia ?) - jest kilka do wyboru, od najzwyklejszej, takiej pieluchy, po wkładki profilowane, z segmentami, dodatkowo są też wkładki damskie (lepsze wkładki podnoszą cenę spodenek o ok 10zł, ale wg mnie warto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Miękka wkładka to najgorsze co może być, bo w zasadzie nie ma wtedy żadnego działania.Wkładka powinna być w miarę twarda i sprężysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 To może wy ustalcie to a ja się dostosuję do tych szczegółów i to wyślę razem z projektem. Co robimy z projektami ciuchów ? Ankieta ? Ja tam śmigam w spodenkach Accenta - author team, w tych spodenkach wkładka mi bardzo odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Zrobię zaraz ankietę dot. wyboru konkursowych projektów :c TADAM: http://www.forumrowerowe.org/topic/109441-forumowe-ciuchyglosowanie-na-projekty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Właśnie dostałem maila z cenami, nie jest źle koszulka z krótkim 60 zł | spodenki na szelkach 70 zł z wkładem Gopresia 80 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A co to za wkładka, czym to się różni? Jak z zamkiem, krótki? Będą silikonowe paski na dole koszulki, rękawkach, nogawkach? Koszulka ma fakture łezki, tak? - Taką chyba ostatnio mieliśmy? 140 zł to dobra cena, ciekawi mnie głównie ta wkładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.