bigos97 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To może zróbmy ciuchy na jesień ? Długie spodnie i bluzę. A w 2013 zaczniemy znowu letnie ale tak aby skończyć przez początkiem wiosny Tak było by najłatwiej chyba edit: Dzięki za Vip'a , tylko nie wiem komu podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To może zróbmy ciuchy na jesień ? Długie spodnie i bluzę. A w 2013 zaczniemy znowu letnie ale tak aby skończyć przez początkiem wiosny Tak było by najłatwiej chyba Popieram, też będę chętny, w sumie to chyba można już zaczynać interesować się tematem, bo miesiąc spokojnie zejdzie na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Pod koniec tyg. wracam do siebie i puknę do Top Printu w kwestii jesiennych ciuchów... PS> Dzięki za zVipowanie cokolwiek to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A jest opcja na spodnie w dwóch wersjach, tzn z szelkami i bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Niestety z tego co pamiętam only szelki.... tak czy inaczej dowiem się i dam znać. Właściwie dlaczego chcesz bez? Też kiedyś stawałem okoniem, teraz twierdzę że szelki świetna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByCzXD Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 szelki w wersji damskiej można dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Bez szelek nie ma jazdy Ciuchy na jesień to świetny pomysł Jeśli nie będą za drogie,a i ja będę miał za co je kupić to na pewno się piszę. jakby były spodnie 3/4 to już w ogóle bomba,ale i długie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ciężko się wysikać w spodniach z szelkami . No nie istotne . Jakby była taka opcja, to proszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ciężko się wysikać w spodniach z szelkami . No nie istotne . Jakby była taka opcja, to proszę o info Oj tam Daje radę naciągnąć szelki No w sumie dobry pomysł żeby zacząć ogarniać ciuchy letnie podczas zimy, bo ostatnio dosyć długo to wszystko trwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ciężko się wysikać w spodniach z szelkami . No nie istotne . Jakby była taka opcja, to proszę o info Ja tam wyjmuję przez nogawkę Plakietka VIP - nagroda od zarządu za dobrą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Jak są chętni na jesienne ciuchy to nasze VIPy niech założą nowy temat i będziemy dalej dyskutować, bo tu robi się już zamęt. Ja jestem chętny na bluzę ale myślę też o kurtce, takiej typowej wiatrówce bez zbytniego ocieplenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/120533-forumowe-ciuchy-cieple-na-jesien/ Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 tym samym ja zamykam ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.