scyzor00 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 http://screenshooter.net/data/uploads/tf/ke/husb.jpg Pomysł Frania na ciuszki mi się podoba, dobrze dobrana kolorystyka tylko ten biały będzie się brudził strasznie i zrezygnowałbym z napisu z przodu na rzecz jakiejś ładnej zębatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Przydało by się jakieś logo forum w dobrej rozdzielczości te co mam są dość pikselowate Odnośnie grafiki wektorowej Właśnie przygotowuję szablon w InkScape - w niedzielę dokończę... na weekend wyjeżdżam No i jeszcze jedna uwaga A może by dodać kilku sponsorów ;-) koszulka byłaby ciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Tu są linki do jakichś kilku bannerów, trzeba ładnie poprosić Miecia, niech nam zaktualizuje Reklamuj forumrowerowe.org - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Co do sponsorów to chyba najpierw przydałby się organizator tego wszystkiego (na mnie nie patrzcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dobra wrzuciłem swoje, słaby ten projekt wyszedł no ale niech będzie, mówcie to najwyżej poprawie co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Świetne przedsięwzięcie. Byłoby super jakby się to udało. Jaki byłby przybliżony koszt całego kompletu? Czy 2 tygodnie na dodawanie projektów to nie zbyt dużo? Myślę, że jak ktoś się za to weźmie to w ciągu tygodnia 3 ciekawe projekty da radę zrobić (jeśli jest obeznany z grafiką, a jeśli to nie to i miesiąc nie pomoże). Pytam, ponieważ wiem, że ciężko się zorganizować i cały proces wybierania projektów, producenta, zapisów, produkcji itp będzie trochę trwał, a sezon się zbliża. Żeby nie było, że narzekam obiecuję jutro albo jeszcze dziś pod wieczór wrzucić swój projekt i użyte w nim logo/a, aby łatwiej było innym projektować (oficjalne logo jest szerokie i niskie, więc np na koszulce nie zawsze dobrze wygląda. Pozdrawiam. Projekt jednak nie dziś ale materiały wrzucę i tutaj prośba do moderatora. Czy mógłby ktoś (Franio?) wrzucić te materiały do pierwszego postu w temacie z projektami, żeby można było łatwo je znaleźć? Projekty w .png z przezroczystością. 1. Największe w Polsce! FORUM ROWEROWE.ORG (oficjalne): Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting 2. FR.org: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting 3. FORUM ROWEROWE .org (np. na brzuch, klatkę): Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting 4. FR.org (ktoś pisał o zębatce, że brakuje jej w logo Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Z tego co pamiętam, to w ubiegłym roku koszt kompletu wyniósł ok. 150zł/os (Top Print). Jednak ja nie zamawiałem, więc może niech w tej sprawie wypowiedzą się inni. Projekty można zgłaszać aż do 11 marca, ponieważ nie każdy siedzi na forum 24/7 i wie o konkursie. Dlatego myślę, że 2 tygodnie to odpowiedni okres na to, by każdy kto chce stworzyć projekt, zdążył to zrobić. Ps. Materiały podkleiłem w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mam kilka projektów, ale jeden jest wg mnie za słaby na konkurs i zrobię inny. Krótkie pytanie: Czy można do tematu z projektami konkursowymi wrzucić projekt "dla zgapienia/pomocy/inspiracji" z zastrzeżeniem, że nie chce się żeby brał on udział w konkursie? Trzy konkursowe dam na pewno i ten chciałbym wrzucić na luźno. Nie zagmatwałem zbytnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kolejne pytanie (przepraszam za post pod postem- brak możliwości edycji). Jak wygląda sprawa nicku na koszulce? Z tego co udało mi się wyszukać w starych tematach to za nick była dopłata 5zł. Chodzi o jedną "naszywkę" z nickiem czy ogólnie jako dodatkowy nadruk? Ogólnie chodzi o najlepsze miejsce na nick. Jeśli dobrze pamiętam brat na koszulkach (zwykłe t-shirty) z BBTP ma nick na rękawach i klatce. Czy tutaj ograniczamy się do nicku w jednym miejscu (pytanie jakie- klatka, plecy, rękaw/y, kołnierzyk?), czy można wrzucić w kilka miejsc (tak żeby koszty nie wzrosły strasznie)? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Czy wszelkie pomoce do projektowania ( szablony koszulek, strony z programikami do projektowania) dawać tu czy w temacie z projektami ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nick można umieścić w dowolnym miejscu, oplata była jednakowa, niezależnie od ilości miejsc, w których był nadruk. Jakiekolwiek pomoce wrzucaj tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A wiec tak: Adresy do stron gdzie można projektować koszulki - niestety trzeba tam potworzyć sobie konta aby móc załadować loga forumowe http://www.carvalhoc...ustom-designer/ http://www.akapparel...ing-apparel.php http://mtborah.com/c...pparel/cycling/ http://www.owayo.com/cycling.htm Odnośnie grafiki wektorowej, polecam program InkScape - darmowy można pobrać z http://www.dobreprog...dows,12218.html a również darmowy podręcznik jest tu http://www.google.co...vgKQJQ6JxLGedzQ Jak coś więcej znajdę lub wykombinuję to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelf1a Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 To ja dorzucę prosty szablonik wektorowy. speedy.sh/ueve5/Projekt-koszulka-tlo.svg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja bym chętnie zamówienie na spodnie złożył, oczywiście w jakiejś rozsądnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Moim zdaniem projekt Kolegi PrzemkoVonLezajsk jest bardzo fajny : Oby więcej podobnych projektów Świetne zgranie kolorystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Możecie mi wyjaśnić co to jest FR.org? Jak koszulki mają być forumowe, to czemu ta strona nie przenosi na forum?(domniemam - po francuskim właścicielu, że forumrowerowe.org jej właścicielem nie jest i strona na forum przenosić nie będzie ;P ). Rozumiem, że my - użytkownicy wiemy, że to taki modny skrót, ale jak osoba obca zobaczy na kimś koszulkę z takim napisem to na forum raczej nie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Widziałeś ten projekt w większej rozdzielczości ? Bo ja patrząc na tak wykonaną koszulke nie miałbym żadnego problemu, żeby trafić na to forum... Po bokach jest pełna nazwa, więc bez przesady Na plecach tak samo. Napis to szczegół(można zawsze dopracować), ale koszulka mi się w tych barwach spodobała. Chętnie bym sam coś wrzucił, ale niestety nie mam takich możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 jakbym się przyglądał koszulce, ok, ale np. na zawodach - przejeżdża koś w koszulce, czy ktoś z widowni(albo przechodzień na chodniku) zdąży się przypatrzyć koszulce? A nawet jeśli - może pomyśleć po co mam czytać jakąś długą nazwę i ją zapamiętywać skoro jest fajny skrót - koduje w głowie FR.org i na forumrowerowe nie trafia Edit: dla wyjaśnienia, też nie czepiam się projektów koszulek, ten w.w. jest według mnie bardzo fajny, fajnie byłoby, gdyby właściciel forumrowerowego kupił też FR.org - było by "krótko i za##biście" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Po wpisaniu w google "fr.org" drugi wynik to temat o naklejkach forumowych, więc nie jest źle. W większości projektów zapewne będzie pełna nazwa, a i tak zostają jeszcze spodenki. Chyba po 20 będę miał czas to wrzucę ostatnie spodenki i 2 koszulki. Mam pewną propozycję (sam użyłem tego w projektach). Dobrze wiemy, że część z nas lubi nie tylko prędkość, ale też duże odległości- często przekraczamy granice. Może element narodowy żeby było wiadomo jak ktoś nas zobaczy np. w Chorwacji, Słowenii, Niemczech, że to pozytywnie zakręceni Polacy dojechali "tu" na rowerach. Osobiście pakuję na klatkę godło i chyba na rękaw małą flagę Polski. Temat do przedyskutowania ale myślę, że nikt nie będzie się sprzeciwiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 To z tym herbem i flagą bardzo dobry pomysł. Podeślij projekty zobaczymy, jak to wygląda na koszulce i spodniach. Mam jeszcze jedno dodatkowe pytanie jaka będzie mniej więcej cena spodni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Wrzuciłem projekty. Godło/flaga tylko na koszulce, bo jakoś nie widzi mi się wrzucać godło na nogawkę...tak dziwnie jakoś. Tak samo jak ludzie dziarający sobie portrety rodziców na nogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ładnie się prezentuje, nie wiem nawet czy się nie skusze na komplet. Miały być same spodnie, ale koszulka jest zaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Jak widze moj projekt w tym roku bez szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Wrzucajcie wszystko Jestem pewny, że jeszcze lepsze tu będą wrzucone, a te słabsze graficznie zawsze można wspólnymi siłami podciągnąć. Pamiętajcie, że to mają być koszulki forum i mają prezentować się jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Nie wiem czy się skuszę na koszulkę, ale jak dla mnie to ten komplecik z godłem i flagą jest najlepszy Takie podkreślenie skąd jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dla mnie te flagi i godła bez sensu. To nie są koszulki jakiejś reprezentacji państwowej tylko forumowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.