Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś było pisane, że komuś na zlot można podać. Ale zlot minął i nic nie dostałem.

Więc tak jak pisałem, mogę bez tego gratisu żyć. Jeśli mój gratis pójdzie gdzieś na Śląsk, to może mi się uda odebrać, ale generalnie to mi to lotto i nie ma co sobie mną szczególnie zawracać głowy. Może zostać u aktualnego posiadacza.

Podziękowania należą się Rzezniol'owi i Mklos1. Dzięki nim mamy kasę na wszystkie wysyłki :P W pon ostatnie 6 osób wysyłam i będzie git :)

Z góry dziękuję ElDiablo i Safianowi za pomoc przy firmie i wprowadzaniu zmian :P I wszystkim którzy pomogli w mniejszy/większym stopniu :) Dzięki chłopaki :)

No to ciuchy dla stolicy są u mnie....

Ogarnę sprawę dzisiaj wieczorem, co dla kogo i prawdopodobnie zrobimy małą zbiórkę na np. Podzamczu któregoś dnia ;)

Edit: założyłem temat dla grupy W-wskiej http://www.forumrowerowe.org/topic/117546-gratisy-top-print-stolica-spotkanie-w-celu-odebrania-gadzetow/

• 4 tygodnie później...

witam,

jak w tytule rozchodzi sie o komplet na rower z naszego forum - fajnie prezentuje sie na obrazkach, ale to tylko zdjecia z programu komputerowego, a ja chialbym sie dowiedziec jak wyglada w rzeczywistosci

i czy forumowicze, ktorzy maja taki komplet w posiadaniu polecaja go - jakos wykonania, wygoda, itp

czy jest wart swojej ceny i czy wogole mozna go jeszcze zamowic poprzez forum ?

jesli to mozliwe to prosilbym o wrzucenie przez kogos realnej fotki takiego kompletu lub samej koszulki, a moze takie zdjecia pojawily sie juz kiedys na forum to podajcie link ;p

dzieki za wszelka pomoc

• Mod Team

Wystarczy spojrzeć na wcześniejsze posty w tym temacie, ale po ponad miesiącu używania jest ok, wkładka jest jak nowa, w tej cenie chyba lepszej nie będzie, nic się nie odpruwa, nitki nie wyłażą, nigdzie się nie rozciąga, jest ok.

Co do fotek to trochę jest na moim bikestatsie (link w podpisie - trzeba tam poszukać), ewentualnie popatrz na fotki ze zlotu.

• 2 tygodnie później...

Witam, kiedyś było wspominane, że może się pojawić druga edycja ciuchów. Przyznam, iż się zgapiłem a chętnie bym kupił. Gdyby znalazło się więcej chętnych to cenowo powinno wyjść podobnie jak pierwsza edycja. Kolega Bigos 97, stwierdził, że może się jeszcze raz poświęcić i ogarnąć ten temat.

edit

Dodam, iż nie wiadomo czy w przyszłym roku pojawią się kolejne ciuszki, lub tak ładne, w tej cenie,,, :thumbsup:

Można by było pomyśleć za jakiś czas o bluzach na długi rękaw i długie spodnie.

kiedyś było wspominane, że może się pojawić druga edycja ciuchów

wspomnę, że to właśnie była druga edycja forumowych ciuchów :). Co do kolejnej edycji - kluczem jest, jak zawsze, ilość chętnych. Dodam, że chętnych z gotówką, bo to zwykle bywa najtrudniejsze w takich przedsięwzięciach ;)

• Mod Team

pasowałoby więc ten zamknąć.

natomiast moja pesymistyczna wersja jest taka - zgłosi się Wam 5-6 osób a temat będzie się ciągnął przez 2 miesiące. Jeśli nadal jesteście pełni entuzjazmu to ok, ale może pod jesień bardziej i długie ciuchy?

....... może pod jesień bardziej i długie ciuchy?

Właśnie :) długie

Ja na swoich 2KK zrobiłem i żadnego zużycia nie widzę.

Tylko ten skrót FR :/ nie raz mnie FRAJER przezywali :)

Dodałbym też godło POLSKI na ramieniu....w ten wakacje śmigałem na Chorwacji i parę ciepłych słów słyszałem od turystów jak się doczytali na plecach forumrowerowe.org :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...