Mod Team safian Napisano 3 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja dziś w spodenkach szorowałem asfalt Co prawda przy małej prędkości (ze 20 kmph pewnie), ale o dziwo się nie podarły, nawet ledwo co się przytarły, prawie nie widać, więc test wytrzymałościowy materiału zdany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja dziś w spodenkach szorowałem asfalt hmm... też nie masz co robić tylko asfalt domywać i to jeszcze swoim wdziankiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Zapomniałbym dopisać... krew spiera się bardzo ładnie z białych szelek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Czy są osoby które mieszkają blisko tych miast : Kielce, Katowice, Płock, Biskupiec, Sosnowiec, Szczecin, Osielsko, Zabrze, Szczyrk, Gliwice, Błażejowice, Leżajsk, Legnica, Rzeszów, Jastrzębie Zdrój, Ruda Śląska, Banino, Wyszków, Radzionków, Płock ? Zostało z ogólnej kasy 80 zł a za to trzeba kupić koperty i wysłać, dobrze by było jak by się znaleźli chętni na rozwiezienie po okolicy jeśli ktoś ma blisko Chętni proszę na PW. Oczywiście chodzi o gratisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Obawiam się w okolicy Szczecina to tylko JA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 W promieniu 25 km mam w zasiegu : Katowice, Zabrze, Gliwice, Ruda Śląska, jestem z Radzionkowa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 W promieniu 25 km mam w zasiegu : Katowice, Zabrze, Gliwice, Ruda Śląska, jestem z Radzionkowa, Ja mogę podjechać do parku w Reptach, bo mam do niego 20km i przy okazji pojeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Jak coś, to całe Świętokrzyskie mogę zrobić - zainteresowani mogą również podjechać do mnie do Firmy i sobie odebrać, żaden problem, kwestia chciacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Wiedziałem że przednia tu ekipa... Teraz musisz tylko Jakub dograć co do kogo i gra jak ta lala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dobra trochę się zredukowało Szukamy nadal chętnych na miasta typu Biskupiec, Sosnowiec , Wyszków , Jastrzębie zdrój , Rzeszów , Legnica, Leżajsk, Szczyrk, Osielsko. Na razie mamy tak : 15 gratisów na Warszawę 6 na Radzionków 2 na Płock 2 na Gdynie 2 na Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ja(Błażejowice )do Radzionkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dobra trochę się zredukowało Szukamy nadal chętnych na miasta typu Biskupiec, Sosnowiec , Wyszków , Jastrzębie zdrój , Rzeszów , Legnica, Leżajsk, Szczyrk, Osielsko. Myślę, że Sosnowiec możecie dopisać do rzezniola. Zawsze można się umówić w połowie trasy (park Śląski) czy cokolwiek. A jak nie to ja mogę wziąć swój i od kogoś z Sosnowca, bo jestem z centrum Kato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mi tam jedno, prawie jedno ... prawie bo Sosnowiec to juz za granicą ;D Jak bedzie deklaracja chęci dojazdu można dopisać przełamie swoją blokade i sie spotkam ;P Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Warszawa , Wrocław i Radzionków poszły ! Panów i Panie o nickach : PabloSki , Hassan , Alik , Sp33dy , Maciej1988, Juraleona , Throgal, Trucho , Ralph, PrzemkoVonLeżajsk , Emcer , Marciniusz , Doom , Ada93m , Maciej83 prosiłbym o podanie adresów przez weekend na mojego maila - hudy97@poczta.onet.pl - wpisać nick z forum i adres Z góry przepraszam za przekręcenie nicku u niektórych pisałem z "swojej listy " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Warszawa , Wrocław i Radzionków poszły ! Panów i Panie o nickach : PabloSki , Hassan , Alik , Sp33dy , Maciej1988, Juraleona , Throgal, Trucho , Ralph, PrzemkoVonLeżajsk , Emcer , Marciniusz , Doom , Ada93m , Maciej83 prosiłbym o podanie adresów przez weekend na mojego maila - hudy97@poczta.onet.pl - wpisać nick z forum i adres Z góry przepraszam za przekręcenie nicku u niektórych pisałem z "swojej listy " Kto jest jeszcze z Gdyni ew. 3miasta, to sobie odbiorę któregoś razu, bo wynajmuję i jakoś nie dostałem klucza do skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Melduje posłusznie ;-) ze gratisy dzis do mnie dotarły ... Wieczorkiem rozesle PW do bezposrednio zainteresowanych. Pozdro TapaTalk'nięte z Andka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 NAdal czekam na adresy na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Bigos97, Szczyrkiem się nie przejmuj i nie wysyłaj (szkoda pieniędzy). Weź sobie ten mój gratis za załatwienie sprawy z ciuchami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jesteś pewny na 100% ? Jeśli tak to dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Pewny na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Wybaczcie kosmiczny zapłon... Wysłałem już maila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Panowie jest mały problem .. Zostały 3 listy do wysłania a kasy z stroi nie starczy nawet na wysłanie 1 .. Robiłem paczki zbiorowe i próbowałem zminimalizować koszty wysyłki ale niestety brakło na 3 listy. Dokładnie potrzebne jest 11,25zł co z tym robimy ? Nie chciałbym dokładać z własnej kieszeni bo już oddałem na to "napiwki" które dostałem od niektórych w przelewach za stroje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Spóźnialscy dosyłają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No nie wiem , najsprawiedliwiej by było żeby każdy przelał coś ale to wychodzi po 30 gr na łebka to śmiesznie trochę Ogólnie to ci co nie dosłali adresów na maila teraz to powinni Adres teraz na gratisy wysłało chyba 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Jak bedziesz miał komplet adresów daj hasło co łaska myśle ze znajdzie sie kilka osób co zadeklarują (np ja) kilka zeta na przelew . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.