Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są osoby które mieszkają blisko tych miast : Kielce, Katowice, Płock, Biskupiec, Sosnowiec, Szczecin, Osielsko, Zabrze, Szczyrk, Gliwice, Błażejowice, Leżajsk, Legnica, Rzeszów, Jastrzębie Zdrój, Ruda Śląska, Banino, Wyszków, Radzionków, Płock ?

Zostało z ogólnej kasy 80 zł a za to trzeba kupić koperty i wysłać, dobrze by było jak by się znaleźli chętni na rozwiezienie po okolicy jeśli ktoś ma blisko :)

Chętni proszę na PW. Oczywiście chodzi o gratisy

Dobra trochę się zredukowało :D Szukamy nadal chętnych na miasta typu Biskupiec, Sosnowiec , Wyszków , Jastrzębie zdrój , Rzeszów , Legnica, Leżajsk, Szczyrk, Osielsko.

Na razie mamy tak :

15 gratisów na Warszawę

6 na Radzionków

2 na Płock

2 na Gdynie

2 na Wrocław.

Dobra trochę się zredukowało :D Szukamy nadal chętnych na miasta typu Biskupiec, Sosnowiec , Wyszków , Jastrzębie zdrój , Rzeszów , Legnica, Leżajsk, Szczyrk, Osielsko.

Myślę, że Sosnowiec możecie dopisać do rzezniola. Zawsze można się umówić w połowie trasy (park Śląski) czy cokolwiek. A jak nie to ja mogę wziąć swój i od kogoś z Sosnowca, bo jestem z centrum Kato.

Warszawa , Wrocław i Radzionków poszły ! :)

Panów i Panie o nickach : PabloSki , Hassan , Alik , Sp33dy , Maciej1988, Juraleona , Throgal, Trucho , Ralph, PrzemkoVonLeżajsk , Emcer , Marciniusz , Doom , Ada93m , Maciej83 prosiłbym o podanie adresów przez weekend na mojego maila - hudy97@poczta.onet.pl - wpisać nick z forum i adres :P

Z góry przepraszam za przekręcenie nicku u niektórych pisałem z "swojej listy " :)

Warszawa , Wrocław i Radzionków poszły ! :)

Panów i Panie o nickach : PabloSki , Hassan , Alik , Sp33dy , Maciej1988, Juraleona , Throgal, Trucho , Ralph, PrzemkoVonLeżajsk , Emcer , Marciniusz , Doom , Ada93m , Maciej83 prosiłbym o podanie adresów przez weekend na mojego maila - hudy97@poczta.onet.pl - wpisać nick z forum i adres :P

Z góry przepraszam za przekręcenie nicku u niektórych pisałem z "swojej listy " :)

Kto jest jeszcze z Gdyni ew. 3miasta, to sobie odbiorę któregoś razu, bo wynajmuję i jakoś nie dostałem klucza do skrzynki ;)

Panowie jest mały problem .. Zostały 3 listy do wysłania a kasy z stroi nie starczy nawet na wysłanie 1 .. Robiłem paczki zbiorowe i próbowałem zminimalizować koszty wysyłki ale niestety brakło na 3 listy. Dokładnie potrzebne jest 11,25zł co z tym robimy ? Nie chciałbym dokładać z własnej kieszeni bo już oddałem na to "napiwki" które dostałem od niektórych w przelewach za stroje.

No nie wiem , najsprawiedliwiej by było żeby każdy przelał coś ale to wychodzi po 30 gr na łebka to śmiesznie trochę :D Ogólnie to ci co nie dosłali adresów na maila teraz to powinni :D Adres teraz na gratisy wysłało chyba 5 osób :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...