Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie również dotarły:) Nawet listonosz sam przyniósł.

Świetna robota chłopaki. Ciesze się, że informowaliście o wszystkim i tak ochoczo się za to zabraliście.

Odnośnie rozmiaru to dla mnie 179cm i 82-83 kg (trochę masywniejsza budowa) rozmiar koszulki L oraz spodenek L sprawdził się doskonale.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje

Wróciłem właśnie z krótkiej przejażdżki, zaledwie 22 km, ale już dało się zauważyć, że muszę sobie wszyć sylikonową opaskę w koszulkę. Spodenki idealnie dopasowane natomiast koszulka mogłaby być troszkę dłuższa.

Dzięki za dobrą robotę! :)

Dziś dotarły do mnie zarówno ciuchy jak i naklejki. No i oczywiście przejażdżka musiała być

Ciuchy super

Ja jak i żona w pełni zadowoleni z zakupu

Poniżej kilka fotek dla niezdecydowanych

100_3051.JPG

100B3082.JPG

100_3120.JPG

W takie upały jak dziś przydał by się zamek na całej długości koszulki

a co do silikonowego paska....... się dokupi się wszyje i będzie git

P.S

Jak kto pakuje na siłowni i ma niezłe bicepsy to niech zamawia rozmiar większy.... rękawki są na styk

a co do silikonowego paska....... się dokupi się wszyje i będzie git

Potwierdzam, również wczoraj pogoniłem w nowych ciuchach...aaaaa jak! Generalnie wsio ok, ale koszulka jedzie do góry jak szalona.

Przyznam jednak, że z wdzianka mocno zadowolony jestem......

Do mnie ciuszki dotarły wczoraj, ale dzisiaj byłem je odebrać i są mega. Najlepsze jakie miałem, tylko cholera spodenki za mały rozmiar jedbak wziąłem, ale to już akurat moja wina. Przemęczę się w tych a jak bd. 2 tura może to kupie większe a te opyle. Bigos dzięki wielkie :)

Rozmiar XL

wzrost 190 cm

waga z 83 kg - zero brzuchola ;)

mogła być ciut dłuższa i mniej opinać bicepsy. W terenie jeszcze nie sprawdzałem, ale jutro wybieram się na rajd rowerowy Jastrzębie - Równica, wiec odpowiednio przetestuję.

Piszcie swoje wymiary i rozmiar zamówionej koszulki, będzie jakaś podziałka dla przyszłej edycji. W miarę możliwości rzućcie zdjęciem, ja po rajdzie postaram się coś wstawić.

Inna sprawa, sporo z Was pewnie wybiera się na zlot, więc można powymieniać się koszulkami celem dopasowania rozmiarówki na przyszłość dla przyszłych pokoleń ;)

Mi ta XL pasuje w pasie i klacie, rękawki też ok, choć troszku cisną.

XXL byłaby na pewno dłuższa, ale zaś mogłaby być za szeroka w pasie i klacie i byłby troszeczkę worek na ziemniaki.

Dlatego piszcie rozmiar koszulki, swoje wymiary.

Zastanawialem sie czy znowu PP mnie zawiodla, wypisujecie ze juz doszly ciuszki, a ja czekalem z nosem w oknie... kiedy to wychodzac do pracy spotkalem starsza sasiadke i nagle jej sie przypomnialo, ze dostala przedwczoraj od pani listonosz paczke dla mnie do przekazania :woot:

Ciuszki jak poprzednio dobrze pasuja, ale do koszulki musze wszyc ten pasek silikonowy, bo leci do gory irytujaco szybko :)

Doszły do mnie gratisy w postaci kominów i chust. Kominów jest więcej , chust chyba z 14 z tego są 2 wzory. Wieczorkiem dodam fotki i trzeba będzie zdecydować kto chce chustę a kto komin ! Mogli dać z każdego po jednym ale lepsze to niż nic :P YELLOWFOX - strój w drodze do Ciebie !

http://imageshack.us/g/825/imgp0372s.jpg/ ----> fotki gadżetów !

Kominów jest - 29

Chust z logo Top Print jest - 7

Chust biało czarno czerwonych jest - 4

Ja wziąłem sobie chustę z Logo TP. Zostało 40 do podziału :P. Sugeruję kolejność kto pierwszy ten lepszy, albo losowo. Przydało by się zrobić listy miast do których pójdą paczki z chustami , kominami. Na każde miasto jedna paczka ? Tak będzie najlepiej :P

na szyję :D coś ala szalik tylko wciągane przez głowę , zakrywa całą szyję i może zasłonić buzię :D Lepiej nie umiem wytłumaczyć :D

Chciałem właśnie tak zrobić :D na całą Warszawę jedna paczka na cały Poznań jedna paczka itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...