PabloSki Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Gdyby komuś przeszkadzał rozmiar spodenek XL to chętnie odkupię. Mi leżą jak trzeba i chętnie przytuliłbym drugą parę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izbus88 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Do mnie również dotarły:) Nawet listonosz sam przyniósł. Świetna robota chłopaki. Ciesze się, że informowaliście o wszystkim i tak ochoczo się za to zabraliście. Odnośnie rozmiaru to dla mnie 179cm i 82-83 kg (trochę masywniejsza budowa) rozmiar koszulki L oraz spodenek L sprawdził się doskonale. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 @PabloSki Dam sobie jeszcze czas do namysłu, ale jakby co będę do Ciebie pisał. Nie chciałbym, żeby okazało się, że odsprzedam gatki a nie będzie drugiej tury zamówień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wróciłem właśnie z krótkiej przejażdżki, zaledwie 22 km, ale już dało się zauważyć, że muszę sobie wszyć sylikonową opaskę w koszulkę. Spodenki idealnie dopasowane natomiast koszulka mogłaby być troszkę dłuższa. Dzięki za dobrą robotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dziś dotarły do mnie zarówno ciuchy jak i naklejki. No i oczywiście przejażdżka musiała być Ciuchy super Ja jak i żona w pełni zadowoleni z zakupu Poniżej kilka fotek dla niezdecydowanych W takie upały jak dziś przydał by się zamek na całej długości koszulki a co do silikonowego paska....... się dokupi się wszyje i będzie git P.S Jak kto pakuje na siłowni i ma niezłe bicepsy to niech zamawia rozmiar większy.... rękawki są na styk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 a co do silikonowego paska....... się dokupi się wszyje i będzie git Potwierdzam, również wczoraj pogoniłem w nowych ciuchach...aaaaa jak! Generalnie wsio ok, ale koszulka jedzie do góry jak szalona. Przyznam jednak, że z wdzianka mocno zadowolony jestem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Do mnie ciuszki dotarły wczoraj, ale dzisiaj byłem je odebrać i są mega. Najlepsze jakie miałem, tylko cholera spodenki za mały rozmiar jedbak wziąłem, ale to już akurat moja wina. Przemęczę się w tych a jak bd. 2 tura może to kupie większe a te opyle. Bigos dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralph03 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rozmiar XL wzrost 190 cm waga z 83 kg - zero brzuchola mogła być ciut dłuższa i mniej opinać bicepsy. W terenie jeszcze nie sprawdzałem, ale jutro wybieram się na rajd rowerowy Jastrzębie - Równica, wiec odpowiednio przetestuję. Piszcie swoje wymiary i rozmiar zamówionej koszulki, będzie jakaś podziałka dla przyszłej edycji. W miarę możliwości rzućcie zdjęciem, ja po rajdzie postaram się coś wstawić. Inna sprawa, sporo z Was pewnie wybiera się na zlot, więc można powymieniać się koszulkami celem dopasowania rozmiarówki na przyszłość dla przyszłych pokoleń Mi ta XL pasuje w pasie i klacie, rękawki też ok, choć troszku cisną. XXL byłaby na pewno dłuższa, ale zaś mogłaby być za szeroka w pasie i klacie i byłby troszeczkę worek na ziemniaki. Dlatego piszcie rozmiar koszulki, swoje wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apnea9 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zastanawialem sie czy znowu PP mnie zawiodla, wypisujecie ze juz doszly ciuszki, a ja czekalem z nosem w oknie... kiedy to wychodzac do pracy spotkalem starsza sasiadke i nagle jej sie przypomnialo, ze dostala przedwczoraj od pani listonosz paczke dla mnie do przekazania Ciuszki jak poprzednio dobrze pasuja, ale do koszulki musze wszyc ten pasek silikonowy, bo leci do gory irytujaco szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Doszły do mnie gratisy w postaci kominów i chust. Kominów jest więcej , chust chyba z 14 z tego są 2 wzory. Wieczorkiem dodam fotki i trzeba będzie zdecydować kto chce chustę a kto komin ! Mogli dać z każdego po jednym ale lepsze to niż nic YELLOWFOX - strój w drodze do Ciebie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dla mnie komin... chustę już mam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 http://imageshack.us/g/825/imgp0372s.jpg/ ----> fotki gadżetów ! Kominów jest - 29 Chust z logo Top Print jest - 7 Chust biało czarno czerwonych jest - 4 Ja wziąłem sobie chustę z Logo TP. Zostało 40 do podziału . Sugeruję kolejność kto pierwszy ten lepszy, albo losowo. Przydało by się zrobić listy miast do których pójdą paczki z chustami , kominami. Na każde miasto jedna paczka ? Tak będzie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 a tak z podpindolki zapytam co to ten komin i z czym to sie je (domyslam sie ze to to żółte) ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Komin... Mi się zdaje że na szyję. Taka super uboga wersja golfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jak tak to ja sie pisze na: Chusta biało-czarno-czerwona szt 1 Jak bedzie akcja 1 paczka na wielu to u mnie Śląsk >> Radzionków czyli równie dobrze Bytom, Tarnowskie Góry, Zabrze, Piekary Śląskie, Chorzów Poadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 na szyję coś ala szalik tylko wciągane przez głowę , zakrywa całą szyję i może zasłonić buzię Lepiej nie umiem wytłumaczyć Chciałem właśnie tak zrobić na całą Warszawę jedna paczka na cały Poznań jedna paczka itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Można by też na zlocie zaopatrzyć kupujących. Trzeba by zobaczyć czy warto, bo nie wiem ilu zlotowiczów kupiło ubranie. Ja bym prosił o komin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dla mnie również chusta biało - czerwono - czarna. +1 do śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Biało- czarno-czerwoną bandamkę poproszę - o tą. http://imageshack.us/f/15/imgp0372j.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Biało- czarno-czerwoną bandamkę poproszę - o tą. ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Dla mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jak coś zostało, to chustę poproszę biało czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbs84 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 do mnie koszulka dotarła, wszystko super!! a co do gadżetów, może być chusta, albo komin jak już nie ma wpiszcie mnie na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 koszulka dotarła:D Bardzo ładna dobrze że się na XXL zdecydowałem inaczej miałbym chyba pępek na wierzchu:D w bicepsach troche ciśnie czuję się dowartościowany:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralph03 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dla mnie chusta jak coś jeszcze zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o mnie to mogę komuś odstąpić ten gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.