Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdopodobnie będzie 2 seria także czekaj i obserwuj temat :)

No mam nadzieję bo jak pisałem wcześniej znalazłem temat klika dni po mojej rejestracji ale było już za późno, no ale widzę chętnych jest sporo więc mam nadzieję że coś z tego będzie :)

PS. Wygląda to zacnie :)

Jeszcze jedna informacja. Top Print nie załączył gratisów wspomnianych w wątku. Sprawa już jest wyjaśniona i mają je dosłać wraz z spodenkami jednego z kolegów (prawidłowy rozmiar).

Poinformuję w jaki sposób je dostarczymy, kiedy co i jak...

W kwestii problemów z ciuchami kontaktujcie się ze mną. Niejako ja jestem w stałym kontakcie z Top Print i staram się załatwiać wszystko na bieżąco.

EDIT: Zostałem upoważniony przez Top Print do sprzedania Spodenek z logiem naszego forum - rozmiar L. Nowe nie śmigane ;)

Jeden z kolegów miał omyłkowo wykonane L-ki, zamiast XL-ek. Cena jak w temacie - 80 zł.

Info na PW.

Edit 2: proszę modów o wyrozumiałość odnośnie powyższego ogłoszenia tutaj. Po prostu zaglądają tu osoby zainteresowane 2 partią ciuchów i nóż/widelec komuś rozmiar "podpasi"

EDIT: Zostałem upoważniony przez Top Print do sprzedania Spodenek z logiem naszego forum - rozmiar L. Nowe nie śmigane ;)

Jeden z kolegów miał omyłkowo wykonane L-ki, zamiast XL-ek. Cena jak w temacie - 80 zł.

Info na PW.

Nie lepiej zostawić na wymianę? A nóż ktoś będzie miał za małe/duże i akurat nada mu się L'ka.

Wymiarówka była podana... bawić się w wymiany, wysyłanie i przesyłanie nie będziemy.

Po kontakcie z wykonawcą do wyboru było albo odesłanie do TP, albo sprzedaż.

Jako że odzywało się do mnie sporo zainteresowanych osób stwierdziłem, że mają okazję zakupić wcześniej niż ruszy 2 edycja ciuchów....

Bigos, nie przejmuj się tym, nie pij maltozy, przynajmniej trudno Ci będzie brzuszysko wyhodować :)

Od strony wizualnej zupełnie spoko Wam to wyszło, jestem ciekaw wrażeń z uzytkowania wkładek.

Rozumiem, że teraz nastąpi wysyp barw forumowych na XC i maratonach jak kraj długi i szeroki.

haha Dzięki ale jestem za młody na takie trunki Jakbyście widzieli minę Pani na poczcie jak wparowałem z pełną torbą kopert

wiem jaką minę musiałeś widzieć. W grudniu wysyłałem około 100 sztuk kalendarzy klubowych (VW Polo Klub Polska) wielkości powyżej formatu A3, wszystko listami poleconymi.

Ale kij z minami Pań w okienkach [byłem na poczcie głównej], najlepsze miny i odgłosy przerażenia były ludzi, którzy stali za mną w kolejce, szczególnie jak przyszedłem z drugą kupką przesyłek :D

Ja mogę się pochwalić że do mnie ciuchy już doszły!!! Mieszkam w okolicy Bydgoszczy. Wyglądają naprawdę nieźle, w sumie tak jak się spodziewałem - są naprawdę dobrej jakości. Jednym minusem jest że na koszulce jest wydrukowany nick o który nie prosiłem ale nie będę o to robił żadnego problemu przecież.

Niestety pogoda dzisiejszego dnia niestety nie da mi wypróbować nowych ciuchów, jutro niestety też będzie ciężko - egzamin w piątek. No ale w piątek liczę na pierwszą jazdę.

Wielkie dzięki dla wszystkich którzy brali udział w załatwianiu tych ciuchów, należą się Wam liczne słowa podziękowania i uznania za robienie tego z własnej woli. Dziękuję!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...