rzezniol Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darku Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Prawdopodobnie będzie 2 seria także czekaj i obserwuj temat No mam nadzieję bo jak pisałem wcześniej znalazłem temat klika dni po mojej rejestracji ale było już za późno, no ale widzę chętnych jest sporo więc mam nadzieję że coś z tego będzie PS. Wygląda to zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Rzeźniol , mklos1 doom - jak tylko odpiszecie na Pw zostaną wysłane paczki, wstałem o 6 i podjechałem na pocztę były 3 koperty. A teraz lecę co szkoły się edukować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jeszcze jedna informacja. Top Print nie załączył gratisów wspomnianych w wątku. Sprawa już jest wyjaśniona i mają je dosłać wraz z spodenkami jednego z kolegów (prawidłowy rozmiar). Poinformuję w jaki sposób je dostarczymy, kiedy co i jak... W kwestii problemów z ciuchami kontaktujcie się ze mną. Niejako ja jestem w stałym kontakcie z Top Print i staram się załatwiać wszystko na bieżąco. EDIT: Zostałem upoważniony przez Top Print do sprzedania Spodenek z logiem naszego forum - rozmiar L. Nowe nie śmigane Jeden z kolegów miał omyłkowo wykonane L-ki, zamiast XL-ek. Cena jak w temacie - 80 zł. Info na PW. Edit 2: proszę modów o wyrozumiałość odnośnie powyższego ogłoszenia tutaj. Po prostu zaglądają tu osoby zainteresowane 2 partią ciuchów i nóż/widelec komuś rozmiar "podpasi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 EDIT: Zostałem upoważniony przez Top Print do sprzedania Spodenek z logiem naszego forum - rozmiar L. Nowe nie śmigane Jeden z kolegów miał omyłkowo wykonane L-ki, zamiast XL-ek. Cena jak w temacie - 80 zł. Info na PW. Nie lepiej zostawić na wymianę? A nóż ktoś będzie miał za małe/duże i akurat nada mu się L'ka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wymiarówka była podana... bawić się w wymiany, wysyłanie i przesyłanie nie będziemy. Po kontakcie z wykonawcą do wyboru było albo odesłanie do TP, albo sprzedaż. Jako że odzywało się do mnie sporo zainteresowanych osób stwierdziłem, że mają okazję zakupić wcześniej niż ruszy 2 edycja ciuchów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 UWAGA DRODZY KOLEDZY I KOLEŻANKI CIUCHY WYSŁANE ! Także powinny być u was w czwartek. Został tylko kolega Yellowfox który czeka na doszycie spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Bigos większego nie znalazłem ale nie jedno Ci się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 haha Dzięki ale jestem za młody na takie trunki Jakbyście widzieli minę Pani na poczcie jak wparowałem z pełną torbą kopert A wiecie może czy TP robi długie spodnie i bluzy na rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Bigos, nie przejmuj się tym, nie pij maltozy, przynajmniej trudno Ci będzie brzuszysko wyhodować Od strony wizualnej zupełnie spoko Wam to wyszło, jestem ciekaw wrażeń z uzytkowania wkładek. Rozumiem, że teraz nastąpi wysyp barw forumowych na XC i maratonach jak kraj długi i szeroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralph03 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 haha Dzięki ale jestem za młody na takie trunki Jakbyście widzieli minę Pani na poczcie jak wparowałem z pełną torbą kopert wiem jaką minę musiałeś widzieć. W grudniu wysyłałem około 100 sztuk kalendarzy klubowych (VW Polo Klub Polska) wielkości powyżej formatu A3, wszystko listami poleconymi. Ale kij z minami Pań w okienkach [byłem na poczcie głównej], najlepsze miny i odgłosy przerażenia były ludzi, którzy stali za mną w kolejce, szczególnie jak przyszedłem z drugą kupką przesyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 A wiecie może czy TP robi długie spodnie i bluzy na rower ? Wydaje mi się, że tak, ale głowy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A wiecie może czy TP robi długie spodnie i bluzy na rower ? Robią... nawet się zastanawiałem czy nie machnąć od razu (bluza). Ale najpierw musiałbym zobaczyć jak wyglądają (głównie spodnie). W ciemno bym się nie zdecydował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja mogę się pochwalić że do mnie ciuchy już doszły!!! Mieszkam w okolicy Bydgoszczy. Wyglądają naprawdę nieźle, w sumie tak jak się spodziewałem - są naprawdę dobrej jakości. Jednym minusem jest że na koszulce jest wydrukowany nick o który nie prosiłem ale nie będę o to robił żadnego problemu przecież. Niestety pogoda dzisiejszego dnia niestety nie da mi wypróbować nowych ciuchów, jutro niestety też będzie ciężko - egzamin w piątek. No ale w piątek liczę na pierwszą jazdę. Wielkie dzięki dla wszystkich którzy brali udział w załatwianiu tych ciuchów, należą się Wam liczne słowa podziękowania i uznania za robienie tego z własnej woli. Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Hmm... widać że nieco bałaganu się zrobiło w kwestii urlopu tego grafika. Z głową w chmurach już chyba był. Mam nadzieję że więcej takich klocków nie wyjdzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A ja przed chwilą awizo zastałem Teraz muszę czekać do 18:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ciekawe czy do Szczecina dojdą na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flz Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 do mnie (wroclaw) paczuszka dotarla godzinke temu. Serdeczne podziekowania za super organizacje. Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 hmm tak pisaliście o tych zawiadomieniach i poszedłem do skrzynki. No szlaq mnie trafił, mimo że byłem, awizo zostawił gnom.... Nawet im się zadzwonić nie chce... nic to jutro odbiorę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 @michalj nie marudz, moje dopiero szyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Legnica zgłasza odbiór paczki Świetne wykonanie, żywe kolory. Dobra wkładka. Do przetestowania na weekend. Mogłem tylko wziąć koszulkę M żeby przylegała do ciała, ale i tak dobrze leży Wielki szacun za załatwienie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ciuchy na miejscu wszytko w jak najlepszym porządku.... Jeszcze raz dzięki dla organizatorów A jeżeli chodzi o bluzy, które ktoś poruszył we wcześniejszych postach to mają być do kompletu (ta sama grafika) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Do mnie też już dotarła. Niestety koszulka chyba będzie za mała.Jednak mogłem wziąć XL-kę.Przetestuję jutro i się okaże.Jeżeli komuś XL-ka za duża to chętnie się wymienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No to szybko doszło na poczcie mówili że dopiero w czwartek będą u wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Nawet im się zadzwonić nie chce... Norma, przynoszą tylko małe listy polecone i paczki priorytetowe, do reszty awizo wypisują na poczcie :/ W sumie jakby wraz z 2 partią ciuchów były bluzy to może bym był chętny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.