Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Na, jakbyście wchodzili na IRCa to byście wiedzieli, o! :D

BBigos wczoraj potwierdził, ze ciuchy będą najpewniej w piątek/poniedziałek, więc pod koniec przyszłego tygodnia pewnie będziemy mogli już w nich śmigać :)

Napisano

Rozmawiałem z Top Print. Prawdopodobnie jutro zdążą wysłać ciuchy do Jakuba (ciuchy będą posegregowane kompletami). Dojdą sobota, max. poniedziałek. Jakub potrzebuje jeszcze chwilę do sprawdzenia/przepakowania w paczki indywidualne i lecą do nas ;)

Jeszcze chwila cierpliwości...

Napisano

Już jutro zabieram się za adresowanie kopert Także jeśli ktoś chce chce zmienić jeszcze adres proszę pisać na maila. Większość chyba już wysłała maile :)

Napisano

UWAGA ciuchy są u mnie :) Zabieram się za sprawdzanie czy wszystko się zgadza. Bardzo podoba mi się grafika potem dodam jakieś foto :P Jutro wysyłka.

Napisano

Jak jutro pójdą to powinny być na czwartek . OSTATNIE 6 osób dostanie stroje najprawdopodobniej później o dzień bo brakło kopert w poczcie ! Miały być dziś ale nie ma :(

Jedyna pomyłka na stroje to Yellowfox zamiast spodenek XL ma L do niego poszło PW. Reszta wszystko gra !

Napisano

Muszę przyznać że Top Print się spisał... Jak obiecali w rozmowie ze mną, tak zrobili. Bardzo się ciesze że wsio pasi. Czekam też na swoje ciuchy.....

• Mod Team
Napisano

Hmm, wyglądają fajnie, myślałem, że czcionka nicka będzie gorzej wyglądała ;)

Że tak pozwolę sobie spytać: wszędzie jest FR a jedynie na spodenkach FR.org, to było zamierzone? :P

Napisano

Chyba nie,ale to chyba nie robi większej różnicy. Ciuszki wyglądają naprawdę dobrze. Teraz mam nadzieję tylko,że rozmiar będzie się zgadzał i można ruszać w trasę :)

Napisano

Słit focie wychodzą dobrze tylko w kibelkowym lusterku i robione z pfona :)

Ciuchy w czwartek, kaseta-łańcuch w środę więc w piątek pełen lans na dzielni :D

Napisano

Niestety dopiero teraz odnalazłem wątek. Czy jest może jeszcze jakaś możliwość nabycia takiego stroju ? Jeśli tak to w jakiej cenie ? Pozdrawiam!

Napisano

Mklos1 , Rzeźniol , doom Panowie musicie wybaczyć na was zabrakło kopert w mieście , także wysłane ciuchy będą jutro po południu a reszta około 12.

Napisano

Nie no qrde myslalem ze bedzie szło zgodnie z kolejnością zgłoszeń ... ba nawet nie byłem ostatnim płacącym ...

Niech to szlak ale mnie zaszczyt spotkał ... dodatkowa nocka bez snu :(

pozdro

;)

Napisano

Ja mógłbym poczekać,jakby trzeba było,ale pewnie koperty już poadresowane. Jak nie to wyślij bigos najpierw do rzezniola,a później do mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...