Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Z racji tego by nie powstawały kolejne OffTopy - proszę nie pytać tu o możliwość dopisania się do listy, kiedy będzie kolejna lista itd. Gdy zostanie dopięty obecny temat tj każdy z zamawiających dostanie to co zamówił i ktoś zdecyduje się na zorganizowanie kolejnej tury zamówień to o wszystkim zostaniecie powiadomieni - słowem proszę nie pchać się w gips.

Temat z racji jego nieuchronnej finalizacji powoli usycha, ale może go podsycić jakimś terminem realizacji zlecenia np na jutro :thumbsup: - żartowałem, choć chętnie bym poznał jakąś uzasadnioną czymś, datę wysyłki naszych ciuchów ...

Ciuchy dojdą to będę pisał. Spokojnie mają 2 tyg na realizację ;D

Następny się urwał nie wiadomo skąd. Jak chcesz poznać termin wysyłki, skoro ciuchy nie doszły jeszcze do Bigosa. Sam już niejedno krotnie zapewniał, ze jak będzie miał newsa to zaraz tutaj napisze, więc sugeruje CZEKANIE ;p

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest fakt czytania ze zrozumieniem ...

bigos97

Jestem spokojny, o to że te ciuchy dojdą wcześniej czy później, większego znaczenia dlamnie to nie ma - mam w czym jeździć ;) Napisałem coś, by temat nie spadł na dno tabeli ...

Pozdrówki

Napisano · Ukryte przez Schwefel, 16 Czerwca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Schwefel, 16 Czerwca 2012 - Brak powodu

Spada się najczęściej na dół, bez względu na tor i tylko, jeśli występuje grawitacja, ale jak temat jest przyklejony to nie ma problemu, a ma troska jest niczym ni uzasadniona - :thanks:

Dzwonili do mnie z Top Printu... Ciuchy w zaawansowanej produkcji... Tyły zrobione, nakładają papier na fronty koszulek.

I tu mały zonk. Mógłbym przemilczeć temat (zapewne moja decyzja przeszła by niezauważona), jednak wolę Was uprzedzić, żeby nie było niedomówień.

Wystąpił problem - otóż nie zwróciliśmy uwagi na zamek w długości 1/3. Jest on koloru czarnego, więc niezbyt fajnie będzie wyglądał niejako wchodząc na białą część koszulki.... (zał. rzut zamka 1).

Żeby nie opóźniać całego tematu pozwoliłem sobie posłuchać rady osoby odpowiedzialnej na produkcji, która zasugerowała przesunięcie formy do góry i skrócenie zamka o 1cm..

Myślę że na użytkowości koszulka nie straci, a efekt wizualny będzie w pełni zadowalający.

Wszelkie ewentualne pretensje proszę kierować ..... (tekst ..... nieczytelny). :whistling:

EDIT:

Jest już projekt z poprawką, będący niejako potwierdzeniem trafności mojej decyzji:

zamek_po_zmianach

Grafika (białe tło + logo) poszły w dół o 1,5-2 cm.... Nic nie znacząca różnica dla oka w tej kwestii, porawa ogólnego widoku wg mnie kolosalna, względem wchodzącego zamka w wizualizacji poprzedniej..

post-141361-0-93802500-1339498214_thumb.jpg

Chyba będzie spoko tak jak to załatwiłeś. Takie nieznaczne skrócenie zamka nie powinno zrobić różnicy. Trochę tylko nie rozumiem co oznacza przesunięcie formy do góry? Tzn,że wzór będzie jakby lekko przesunięty w górę,tak?

Edit: Ok, Twój post wyżej już mi wszystko wyjaśnia. Dobra decyzja :thumbsup:

hmm... Panie są jeszcze większymi wzrokowcami od nas ;) Tak paskudnie wchodzący zamek w białe tło raził by okrutnie (przynajmniej wg. mnie).

Zdecydowany PLUS dla Top Print.

Nie zlewają tematu - "bo tak wymyślił grafik, więc lecimy z koksem", tylko kontaktują się i proponują zmianę.....

Mnie to umknęło szczerze mówiąc, a przeszkadzałoby nieprzeciętnie....

No a teraz informacja która jak sądzę ucieszy. W dniu dzisiejszym uzyskałem potwierdzenie - Ciuchy powinny być u Jakuba jeszcze w tym tygodniu, najdalej na początku przyszłego!!!

Żeby nie opóźniać całego tematu pozwoliłem sobie posłuchać rady osoby odpowiedzialnej na produkcji, która zasugerowała przesunięcie formy do góry i skrócenie zamka o 1cm..

Krótki zamek to dobry zamek. Choć 1cm raczej praktycznego znaczenia nie ma.

BTW, ładny nick na tym przykładowym obrazku :P

Nicki będą pisane wielkimi literami - jak na grafice?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...