Mod Team mrmorty Napisano 5 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 przymknąć wam temat bo się tak miodzikiem smarujecie... a jak miodzio wyschnie to się od siebie nie odkleicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 hehe, Józek - toż to dla "zdrowotności"..... jak spa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Bedzie mozna jeszcze kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Bedzie mozna jeszcze kupic? W drugiej edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Bedzie mozna jeszcze kupic? Dziwne... temat wisi od lutego... sprawa dogrywana była miesiąc.... czasu niby od cholery i ciut.... a teraz już 7, czy 8 osoba pyta o ciuchy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Z racji tego by nie powstawały kolejne OffTopy - proszę nie pytać tu o możliwość dopisania się do listy, kiedy będzie kolejna lista itd. Gdy zostanie dopięty obecny temat tj każdy z zamawiających dostanie to co zamówił i ktoś zdecyduje się na zorganizowanie kolejnej tury zamówień to o wszystkim zostaniecie powiadomieni - słowem proszę nie pchać się w gips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Temat z racji jego nieuchronnej finalizacji powoli usycha, ale może go podsycić jakimś terminem realizacji zlecenia np na jutro - żartowałem, choć chętnie bym poznał jakąś uzasadnioną czymś, datę wysyłki naszych ciuchów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Następny się urwał nie wiadomo skąd. Jak chcesz poznać termin wysyłki, skoro ciuchy nie doszły jeszcze do Bigosa. Sam już niejedno krotnie zapewniał, ze jak będzie miał newsa to zaraz tutaj napisze, więc sugeruje CZEKANIE ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ciuchy dojdą to będę pisał. Spokojnie mają 2 tyg na realizację ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petrumi Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 · Ukryte przez safian, 11 Czerwca 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 11 Czerwca 2012 - Brak powodu post do usunięcia. Odnośnik do komentarza
emcer Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ciuchy dojdą to będę pisał. Spokojnie mają 2 tyg na realizację ;D Następny się urwał nie wiadomo skąd. Jak chcesz poznać termin wysyłki, skoro ciuchy nie doszły jeszcze do Bigosa. Sam już niejedno krotnie zapewniał, ze jak będzie miał newsa to zaraz tutaj napisze, więc sugeruje CZEKANIE ;p Najzabawniejsze w tym wszystkim jest fakt czytania ze zrozumieniem ... bigos97 Jestem spokojny, o to że te ciuchy dojdą wcześniej czy później, większego znaczenia dlamnie to nie ma - mam w czym jeździć Napisałem coś, by temat nie spadł na dno tabeli ... Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Temat jest przyklejony, więc jak miałby spaść... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 16 Czerwca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 16 Czerwca 2012 - Brak powodu Spada się najczęściej na dół, bez względu na tor i tylko, jeśli występuje grawitacja, ale jak temat jest przyklejony to nie ma problemu, a ma troska jest niczym ni uzasadniona - Odnośnik do komentarza
ElDiablo Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dzwonili do mnie z Top Printu... Ciuchy w zaawansowanej produkcji... Tyły zrobione, nakładają papier na fronty koszulek. I tu mały zonk. Mógłbym przemilczeć temat (zapewne moja decyzja przeszła by niezauważona), jednak wolę Was uprzedzić, żeby nie było niedomówień. Wystąpił problem - otóż nie zwróciliśmy uwagi na zamek w długości 1/3. Jest on koloru czarnego, więc niezbyt fajnie będzie wyglądał niejako wchodząc na białą część koszulki.... (zał. rzut zamka 1). Żeby nie opóźniać całego tematu pozwoliłem sobie posłuchać rady osoby odpowiedzialnej na produkcji, która zasugerowała przesunięcie formy do góry i skrócenie zamka o 1cm.. Myślę że na użytkowości koszulka nie straci, a efekt wizualny będzie w pełni zadowalający. Wszelkie ewentualne pretensje proszę kierować ..... (tekst ..... nieczytelny). EDIT: Jest już projekt z poprawką, będący niejako potwierdzeniem trafności mojej decyzji: Grafika (białe tło + logo) poszły w dół o 1,5-2 cm.... Nic nie znacząca różnica dla oka w tej kwestii, porawa ogólnego widoku wg mnie kolosalna, względem wchodzącego zamka w wizualizacji poprzedniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Chyba będzie spoko tak jak to załatwiłeś. Takie nieznaczne skrócenie zamka nie powinno zrobić różnicy. Trochę tylko nie rozumiem co oznacza przesunięcie formy do góry? Tzn,że wzór będzie jakby lekko przesunięty w górę,tak? Edit: Ok, Twój post wyżej już mi wszystko wyjaśnia. Dobra decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dla nas panów, powinno być bez większej różnicy, ale panie mogą solidarnie zaprotestować - ale myślę, że nie będą ... wszak wygląda to dużo lepiej po przeróbce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 hmm... Panie są jeszcze większymi wzrokowcami od nas Tak paskudnie wchodzący zamek w białe tło raził by okrutnie (przynajmniej wg. mnie). Zdecydowany PLUS dla Top Print. Nie zlewają tematu - "bo tak wymyślił grafik, więc lecimy z koksem", tylko kontaktują się i proponują zmianę..... Mnie to umknęło szczerze mówiąc, a przeszkadzałoby nieprzeciętnie.... No a teraz informacja która jak sądzę ucieszy. W dniu dzisiejszym uzyskałem potwierdzenie - Ciuchy powinny być u Jakuba jeszcze w tym tygodniu, najdalej na początku przyszłego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No proszę a obawiałem się, że ledwo zdążymy z ciuchami na zlot Oby jeszcze rozmiary i nicki się zgadzały to już będzie lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Orientuje się ktoś ile waży strój ? Przyda się do wysyłki. Ale 2 zł na kopertę i zostaje 5,50 na wysyłkę. sory 6,70 na wysyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Żeby nie opóźniać całego tematu pozwoliłem sobie posłuchać rady osoby odpowiedzialnej na produkcji, która zasugerowała przesunięcie formy do góry i skrócenie zamka o 1cm.. Krótki zamek to dobry zamek. Choć 1cm raczej praktycznego znaczenia nie ma. BTW, ładny nick na tym przykładowym obrazku Nicki będą pisane wielkimi literami - jak na grafice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 tak - dokładnie tak jak pisałem w tym wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Zapytam zawczasu , jest ktoś komu wysłać ciuchy na inny adres niż w przelewie ? Jeśli tak proszę wysłać adres do wysyłki na maila ( hudy97@poczta.onet.pl) i dodać nick z forum dal łatwiejszej identyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jak tam leci? Kiedy będą? Nie każcie nam czekać w niepewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będą.Jest info na poprzedniej stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.