Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

a całośc sie kreci od ... lutego

Czekaj, czekaj... Uważam że kwestie techniczne już razem z Bigosem załatwiliśmy relatywnie szybko i konkretnie...

A w ogóle ekspresu wpłat dokumentnie się nie spodziewałem... brawa dla wszystkich!

Ja sie nie czepiam ... bo tez nie mam czego ... ;)

Ja tylko twierdze że nie da sie przegapić tematu który faktycznie kręci się od lutego ...

Trudno sobie wyobrazić sutuacje, w której zainteresowany nie potrafił podjąc decyzji w tym czasie.

Wiec nie ma co czekać w nieskończoność :)

Inna sprawa ze juz nie potrafie sie doczekać to tez zależy mi na niezwłocznym przejściu do realizacji u producenta :)

Pozdro

a co robimy w końcu z doom'em ? Pozostała 2 wpłaciła już to jutro powinno być na koncie.

Może kolega wyjechał....

Zrobimy tak, jako że był w temacie od dawna postaram się uzgodnić z Top Printem że jego też mamy na liście ale robimy na końcu. Nie sądzę, że ot tak od razu złapią się za wykonanie.

Innymi słowy poproszę o informację od nich do kiedy muszę potwierdzić na 100% jego wdzianko. W razie czego w ostatnim momencie odrzuci się jego osobę i już.... nic nie poradzimy.

Inna sprawa ze juz nie potrafie sie doczekać to tez zależy mi na niezwłocznym przejściu do realizacji u producenta :)

Tak czy inaczej jest już ustalone z producentem, że zlecenie ostateczne jutro ląduje u nich... Dlatego dzisiaj lista była już u grafika ;)

Ja sie nie czepiam ... bo tez nie mam czego ... ;)

Ja tylko twierdze że nie da sie przegapić tematu który faktycznie kręci się od lutego ...

Trudno sobie wyobrazić sutuacje, w której zainteresowany nie potrafił podjąc decyzji w tym czasie.

Wiec nie ma co czekać w nieskończoność :)

Pozdro

Cóż, jestem na forum od kilku dni. Dopiero teraz zauważyłem ten temat, a że projekt mi się spodobał to spróbowałem. Nie udało się - trudno :P

Nam też przykro... Gdybyś dojrzał temat jeszcze wczoraj dałoby radę. Niestety dzisiaj... jest już po klockach....

EDIT: Jak by się zebrało parę/paręnaście osób, można pomyśleć o reedycji tematu.... w sumie takie było założenie, że forumowicze będą mogli cyklicznie co jakiś czas zamawiać ciuchy (grupowo) w dobrej cenie.

Na tą chwilę jednak najpierw dopniemy istniejący temat....!

Z fotek na ich stronie można wywnioskować, że potencjał produkcyjny tej firmy jest dość duży. W związku z powyższym, i że dotyczy to tylko 40 kpl, można mniemać, że wyprodukowanie tej ilości to dobra dniówka, lub max 3 dni z paczkowaniem ;) . Ze względu na mistrzostwa stadionowe, moce produkcyjne były przeciążone do zeszłego tygodnia - flagi, gadżety, itd, to teraz mają luzy na taśmach i spokojnie do końca tygodnia mogliby druknąć nam gatki - zależeć to będzie zapewne od naszych negocjatorów, ale biorąć pod uwagę ich dotychczasowe osiągnięcia , dadzą radę. Podsumowująć - Panowie, może pogadacie z "fabryką" by załawili temat priorytetowo ... ;)

Potencjał potencjałem, lista zamówień i kolejność kolejnością. Nie mam zamiaru snuć domysłów, po prostu robiłem wszystko żeby na bieżąco mieli informacje i wszystkie materiały tak , aby możliwie najszybciej rozpocząć zlecenie.

Zobaczymy - lista z samego rana już w Top Princie.. Innymi słowy...... czekamy.

Uprzedzając - nie bombardujcie mnie pytaniem "kiedy". Jak tylko będę coś wiedział - od razu dam znać ;)

Nie bierz tego do siebie - i tak szacun, że jest to wszystko na tym etapie!!! Teraz jak sądzę czekanko, myślę,że takie zleconko, to powinni pyknąć od niechcenia, ale jak są dowaleni zleceniami, to musimy swoje odczekać - wycierając ostatatnie całe nitki w starych gatkach ;) Faktem jest, że najgorsze już za nami!

Nie bierz tego do siebie

Spoko, spoko ;)

Po prostu skądinąd wiem że zleceń im nie brakuje... A nie mogę powiedzieć złego słowa, współpraca z Top Print na tym etapie nie jest problemem. No może na początku było tyci problemu z kontaktem, ale teraz sami do mnie telefonowali, razem dopinaliśmy temat... jest :thumbsup: szlak przetarty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...