ElDiablo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 cóż.. w tym momencie to już poczekają niestety na następny sort... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Najlepsze jest to że lista zamknięta a co trochę są chętni kolejni Najlepsze jest to że lista ma prawie miesiąc ... a całośc sie kreci od ... lutego NIe ma co czekac czas na realizacje ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 a co robimy w końcu z doom'em ? Pozostała 2 wpłaciła już to jutro powinno być na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 a całośc sie kreci od ... lutego Czekaj, czekaj... Uważam że kwestie techniczne już razem z Bigosem załatwiliśmy relatywnie szybko i konkretnie... A w ogóle ekspresu wpłat dokumentnie się nie spodziewałem... brawa dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja sie nie czepiam ... bo tez nie mam czego ... Ja tylko twierdze że nie da sie przegapić tematu który faktycznie kręci się od lutego ... Trudno sobie wyobrazić sutuacje, w której zainteresowany nie potrafił podjąc decyzji w tym czasie. Wiec nie ma co czekać w nieskończoność Inna sprawa ze juz nie potrafie sie doczekać to tez zależy mi na niezwłocznym przejściu do realizacji u producenta Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 a co robimy w końcu z doom'em ? Pozostała 2 wpłaciła już to jutro powinno być na koncie. Może kolega wyjechał.... Zrobimy tak, jako że był w temacie od dawna postaram się uzgodnić z Top Printem że jego też mamy na liście ale robimy na końcu. Nie sądzę, że ot tak od razu złapią się za wykonanie. Innymi słowy poproszę o informację od nich do kiedy muszę potwierdzić na 100% jego wdzianko. W razie czego w ostatnim momencie odrzuci się jego osobę i już.... nic nie poradzimy. Inna sprawa ze juz nie potrafie sie doczekać to tez zależy mi na niezwłocznym przejściu do realizacji u producenta Tak czy inaczej jest już ustalone z producentem, że zlecenie ostateczne jutro ląduje u nich... Dlatego dzisiaj lista była już u grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darku Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja sie nie czepiam ... bo tez nie mam czego ... Ja tylko twierdze że nie da sie przegapić tematu który faktycznie kręci się od lutego ... Trudno sobie wyobrazić sutuacje, w której zainteresowany nie potrafił podjąc decyzji w tym czasie. Wiec nie ma co czekać w nieskończoność Inna sprawa ze juz nie potrafie sie doczekać to tez zależy mi na niezwłocznym przejściu do realizacji u producenta Pozdro Cóż, jestem na forum od kilku dni. Dopiero teraz zauważyłem ten temat, a że projekt mi się spodobał to spróbowałem. Nie udało się - trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nam też przykro... Gdybyś dojrzał temat jeszcze wczoraj dałoby radę. Niestety dzisiaj... jest już po klockach.... EDIT: Jak by się zebrało parę/paręnaście osób, można pomyśleć o reedycji tematu.... w sumie takie było założenie, że forumowicze będą mogli cyklicznie co jakiś czas zamawiać ciuchy (grupowo) w dobrej cenie. Na tą chwilę jednak najpierw dopniemy istniejący temat....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Panowie przepraszam za zwłokę, jednocześnie dziękuję wyrozumiałym i że nie zapomnieliście o mnie zaraz dokonam przelewu i znów będę offline przez tydzień ponieważ wyjeżdzam na urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 No i jasna sprawa! Po problemie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 NO to mamy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Z fotek na ich stronie można wywnioskować, że potencjał produkcyjny tej firmy jest dość duży. W związku z powyższym, i że dotyczy to tylko 40 kpl, można mniemać, że wyprodukowanie tej ilości to dobra dniówka, lub max 3 dni z paczkowaniem . Ze względu na mistrzostwa stadionowe, moce produkcyjne były przeciążone do zeszłego tygodnia - flagi, gadżety, itd, to teraz mają luzy na taśmach i spokojnie do końca tygodnia mogliby druknąć nam gatki - zależeć to będzie zapewne od naszych negocjatorów, ale biorąć pod uwagę ich dotychczasowe osiągnięcia , dadzą radę. Podsumowująć - Panowie, może pogadacie z "fabryką" by załawili temat priorytetowo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Potencjał potencjałem, lista zamówień i kolejność kolejnością. Nie mam zamiaru snuć domysłów, po prostu robiłem wszystko żeby na bieżąco mieli informacje i wszystkie materiały tak , aby możliwie najszybciej rozpocząć zlecenie. Zobaczymy - lista z samego rana już w Top Princie.. Innymi słowy...... czekamy. Uprzedzając - nie bombardujcie mnie pytaniem "kiedy". Jak tylko będę coś wiedział - od razu dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Nie bierz tego do siebie - i tak szacun, że jest to wszystko na tym etapie!!! Teraz jak sądzę czekanko, myślę,że takie zleconko, to powinni pyknąć od niechcenia, ale jak są dowaleni zleceniami, to musimy swoje odczekać - wycierając ostatatnie całe nitki w starych gatkach Faktem jest, że najgorsze już za nami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Nie bierz tego do siebie Spoko, spoko Po prostu skądinąd wiem że zleceń im nie brakuje... A nie mogę powiedzieć złego słowa, współpraca z Top Print na tym etapie nie jest problemem. No może na początku było tyci problemu z kontaktem, ale teraz sami do mnie telefonowali, razem dopinaliśmy temat... jest szlak przetarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1408 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ajaj, niestety długo na forum nie wchodziłem i przegapiłem temat To teraz pozostało czekać na kolejne zamówienie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralph03 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Skoro sa chetni na kolejny sort i Panowie organizatorzy również są chętni, to może zróbcie kolejny temat z kolejną listą. Chodzi po prostu ile chętnych będzie na drugą edycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Musiało by być minimum 15 chyba , jeśli by się El Diablo zgodził to czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Się zobaczy. Zamkniemy ten temat, zobaczymy czy wsio się dopnie jak należy..... mam nieukrywaną nadzieję.. że niespodziewajek żadnych nie będzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ogłaszam że wszyscy wpłacili pieniądze ! Mogą już szyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Noooo Bigos lejesz miód na moje oczy takimi postami ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 no to poleję jeszcze.. ciuchy są w produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 To są ciuchy termoaktywne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Japa sie smieje :-D ciuszki beda na wakacje Sa jak najbardziej termoaktywne ... jak przystawisz płomień zapalniczki aktywnie zmieniaja swoj stan pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Aż Ci + dałem rzeniol .... ubawiłem się że hohoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.