Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

najbezpieczniej będzie jeśli jednak otworzę temat zamówień itd; zróbcie edycję kto jak woli itd. Ja sam zmieniam rozmiar na XXL bo to moje chudnięcie cyklicznie jest zastępowane zaokrąglaniem się.

o północy ktoś z zielonych zamknie temat z listą.

wybaczcie ale mam kilka prac i mnie nosi po całej Polsce, a laptop to u mnie najczęściej wpadający do wody gadżet więc trzeciego już nie kupiłem :) a internet w komórce to wynalazek szatana.

kasa ode mnie już idzie

edit: temat z listą jednak jest zamknięty by nie powstało zamieszanie, jednak można zmienić zdanie, tudzież się dopisać poprzez kontakt z autorami pomysłu. w sprawie zmian pisać do kierowników tego zamieszania - czyli bigosa i el diablo

Biję się z myślami co do rozmiaru spodenek i ostatecznie pytam tu, bo ten fragment:

W kwestii wymiarówki (xl/xxl/xxxl) spodenek. Otóż wg mnie przy moich wymiarach 182 wzrostu, 88 kg, 91 pas, 117 klatka - spodenki zdecydowanie XL. Wolę bardziej opięte, pampers dobrze przylega, szelki odpowiednio ciągną.

...trochę mi namieszał.

Rzecz w tym, że do tej pory miałem 3 pary spodenek na szelkach: Rogelli Paradiso, jakieś Biemme (Special?), a teraz mam Polednika Sture. Wszystkie były w rozmiarze XL. Po przytoczonej wypowiedzi zastanawiam się czy XL nie będą miały za krótkich szelek. Mam 190 wzrostu, 88kg i 88 pas. Może ktoś ma wiedzę która mogłaby mi pomóc? Skłaniam się aby pozostać przy XL, ale jeśli ktoś wie, że przy wzroście 190 to na pewno błąd, to niech mi to łaskawie wyjawi :)

Rozmiarówki w sklepach internetowych zwykle sugerowały rozmiar XXL wg wzrostu i zdecydowanie XL według owodu w pasie i innych rozmiarów "szerokościowych".

Kasa popłynie dziś wieczorem.

Panowie/Panie to jak szybko zależy od zbiórki kasy. Wolę zamawiać dopiero po wpłacie 100% kwot, no chyba że mamy chęć składać się na kogoś kto może nie zapłacić. Jak widzicie staram się razem z Jakubem dograć wszystko jak najszybciej i najsprawniej. Nam również zależy na maksymalnym skróceniu czasu realizacji. Stąd też jutro lecą do Top Printowego grafika ostateczne Nicki, żeby mógł dopracować projekt (wymiar+nick) na produkcję.

Chcę trochę sprostować mój post dotyczący finalnej realizacji żeby mnie nikt źle nie zrozumiał. Chciałem się tylko tak orientacyjnie dowiedzieć kiedy może zostać zrealizowany projekt ponieważ moje dotychczasowe ciuchy wyglądają już na bardzo zmęczone i czasami aż wstyd się pokazać :P Jestem pełen podziwu dla organizatorów za cierpliwość i poświęcony czas na "charytatywną" zabawę dla społeczeństwa :)

• Mod Team
Napisano · Ukryte przez mrmorty, 3 Czerwca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez mrmorty, 3 Czerwca 2012 - Brak powodu

jak to na pierwszej stronie? na ostatniej panie - tam jest ostatnia aktualizacja - ja robiłem poprawki przy swoim rozmiarze i jeszcze tam przy jednym na prośbę użytkownika.

ostatnia lista z moją edycją(na dole z drobnym druczkiem) jest najaktualniejsza.

Adam cały czas zmieniał pierwszą - ok, dobrze że napisałeś!!! Trzeba zatem spojrzeć koniecznie nicki z pierwszej i ostatniej...

EDIT: Józek koniecznie zmiany wprowadź w pierwszą stronę listy edytowaną przez Safiana cały czas. Na tej wskazywanej przez Ciebie nie ma bowiem nawet zmiany mojego rozmiaru, toteż domyslam się że i innych zmian o których koledzy pisali do Jakuba i Adama....

• Mod Team

ok, robię porównanie, daj mi chwilę

dobra, zdiełano; lista na pierwszej stronie z zielonymi bazgrołami jest najaktualniejsza z aktualnych i tym samym stała się ostateczna.

Fajnie, że wszyscy zainteresowani wpłacili już kasę, pozostała grupa poważnie zainteresowanych wpłaci resztę do jutra i w środę można zamknąć zamknąć temat, wysyłając zlecenie. Uważam, że nie ma co przeciągać, terminy były podane wcześniej na forum i trzeba się tego trzymać.

• Mod Team

Kolega doom nie logował się na forum od ostatniego wtorku, więc sugeruję, że jeżeli wpłaty od dwóch pozostałych osób dojdą (dopisali się w weekend, więc o ile od razu wpłacili to wpłaty jutro będą) to po prostu zamknąć wpłaty bez dooma i tyle, nie ma co jeszcze bardziej zwlekać ;P

Swoją drogą nie spodziewałem się takiej mobilizacji i szybkich wpłat, dobra robota ;P

Dokłądnie nie ma co przeciągać tematu ... sprawa trwa juz wystarczająco długo ...

Jak cena sie nie zmieni ( z tego co kojaże była negocjowana gdzieś na poziomie 30 + kilka chętnych) to nie ma konsekwencji ...

Na początku lipca jade na wakacje więc fajnie by było mieć nowe ciuszki :)

Pozdro

Miło patrzeć na taką mobilizację :thumbsup:

:icon_arrow: Koszulki na zakończeniu

:icon_arrow: Naklejki w trakcie

...

...

...

A następne co :icon_question:

...

...

...

...Kaski :icon_question::huh::woot::sweat::thumbsup::laugh: hehe

No nie powiem, przydałby mi się :D

Całe szczęście, że wczoraj zerknąłem do tematu z koszulkami, bo o mało bym przegapił zamówienie :P

To teraz czekamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...