lenowy Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 linki działają ja bym widział więcej czarnego, ale to tylko moje widzimisię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 no, no .... zapowiada się ciekawie.... czerwony, biały +grafit... 2 projekt zdecydowanie lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No to spoko Poczekam na konkurs.... tymczasem będe szukał w sieci stron z programikami do projektowania koszulek i spodenek... 3 już znalazłem.... Na konkursie można udostępnić wszystkim te linki, dzięki temu będzie więcej projektów I jak będę miał czas to może zrobię podstawię w InkScape... tam też można to projektować, a program jest darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Mogę mieć sugestię, aby dołożyć więcej czarnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No więcej czarnego by się przydało, i przyznać trzeba że całkiem zacny projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a to t-shirty czy typowo kolarskie koszulki będą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Umh, chodzi oczywiście o ciuchy typowo rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jak typowo kolarskie obcisłe to ja odpadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 to ja na koszulkę się raczej skuszę jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Możliwe, że i ja się skuszę. Panowie uważam, że więcej czarnego by się przydało. Nie wiem, jaki Wy macie na to pogląd, ale mieszanka kolorów czrny+elementy złote byłyby idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 doom Jarek516 A7x Specjalnie dla was.... więcej czarnego https://plus.google....641856529485042 https://plus.google....641839292069330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Może i ja pomyślę nad zrobieniem jakiegoś projektu. Kiedy konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikavior Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Gdyby zamiast czerwonego, występował by tam niebieeeski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pisałbym się na komplet jeżeli spodenki miałyby oczywiście pożądną wkładkę i szelki. Czekam na jakiś konkretny projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 jaki niebieski? forumowym kolorem jest czerwień... i tego bym się trzymał.... te całe czarne do mnie nie przemawiają.. ale ta 2 wersja ... juz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Moim zdaniem strój powinien być czerwono-czarno-biały i właśnie taki(e) projekt(y) zamierzać zrobić. Ewentualnie pokombinuję coś z tym niebieskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Fajnie, gdyby kolory łagodnie przechodziły z czarnego w czerwony i odwrotnie. Bardzo fajnie wyglądały by elementy na wzór carbonu w tle (przykładowo) lub coś z bardziej zaawansowanej grafiki wokół napisu: Z tym, że w kolorze czerwonym, ewentualnie ze zmienioną strukturą i na głównym planie napis forumowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pierwszy projekt jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Projekty proszę zgłaszać w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/106179-forumowe-ciuchy-konkurs-na-projekt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jeśli chodzi o te projekty to jest potrzeba,żeby były to projekty wektorowe, zrobione w jakimś konkretnym edytorze, czy pełna dowolność - ze wszystkiego da się zrobić taki strój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Wydaje mi się, że pełna dowolność. Z tego co pamiętam, to premier kiedyś pisał, że w Top Princie mogą zrobić stroje nawet z jpeg. Po 5 projektów? Trochę dużo. Lepiej po jednym, góra dwa a dobre. Im więcej propozycji tym więcej wybrzydzania będzie Tylko, że 1 osoba może zrobić 5 świetnych projektów i jedynie one będą się liczyły w ankiecie, bo po prostu będą najlepsze. Proponuję kompromis i max 3 projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przechowalnia Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 · Ukryte przez premier2, 24 Lutego 2012 - SPAM Ukryte przez premier2, 24 Lutego 2012 - SPAM Witam wszystkich. Wiem że dużymi krokami zbliża się nowy sezon rowerowy a z nim mam nadzieje piękna pogoda. ZAPRASZAM jednak wszystkich zainteresowanych do nowo otwartej przechowalni rowerowej która rusza od sezonu jesienno-zimowego tego roku... Rowery odbieramy od państwa z domu i przechowujemy przez sezon w zamknietej i oczywiscie chronionej hali, odbierają je państwo na początku sezonu przygotowane do drogi (oczywiście możemy dostarczyc je do państwa domu)... więcej informacji : przechowalniasezonowa@interia.eu pozdrawiam... Odnośnik do komentarza
premier2 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jarek516, może wrzuć swój zeszłoroczny projekt i jakieś "nju edyszyn" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No właśnie jest taki problem że w głowie pustka, zero pomysłów, a z zeszłego roku to nie wiem czy jest sens wrzucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Będzie głosowanie, więc zwycięży najpopularniejszy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.