Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

No to spoko Poczekam na konkurs.... tymczasem będe szukał w sieci stron z programikami do projektowania koszulek i spodenek... 3 już znalazłem....

Na konkursie można udostępnić wszystkim te linki, dzięki temu będzie więcej projektów

I jak będę miał czas to może zrobię podstawię w InkScape... tam też można to projektować, a program jest darmowy

Możliwe, że i ja się skuszę.

Panowie uważam, że więcej czarnego by się przydało.

Nie wiem, jaki Wy macie na to pogląd, ale mieszanka kolorów czrny+elementy złote byłyby idealne.

Fajnie, gdyby kolory łagodnie przechodziły z czarnego w czerwony i odwrotnie.

Bardzo fajnie wyglądały by elementy na wzór carbonu w tle (przykładowo) lub coś z bardziej zaawansowanej grafiki wokół napisu:

a975323783770962cafc_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg

Z tym, że w kolorze czerwonym, ewentualnie ze zmienioną strukturą i na głównym planie napis forumowy.

• Mod Team

Wydaje mi się, że pełna dowolność. Z tego co pamiętam, to premier kiedyś pisał, że w Top Princie mogą zrobić stroje nawet z jpeg.

Po 5 projektów? Trochę dużo. Lepiej po jednym, góra dwa a dobre. Im więcej propozycji tym więcej wybrzydzania będzie ;)

Tylko, że 1 osoba może zrobić 5 świetnych projektów i jedynie one będą się liczyły w ankiecie, bo po prostu będą najlepsze. Proponuję kompromis i max 3 projekty :)

Napisano · Ukryte przez premier2, 24 Lutego 2012 - SPAM
Ukryte przez premier2, 24 Lutego 2012 - SPAM

Witam wszystkich. Wiem że dużymi krokami zbliża się nowy sezon rowerowy a z nim mam nadzieje piękna pogoda. :icon_cool: ZAPRASZAM jednak wszystkich zainteresowanych do nowo otwartej przechowalni rowerowej która rusza od sezonu jesienno-zimowego tego roku... Rowery odbieramy od państwa z domu i przechowujemy przez sezon w zamknietej i oczywiscie chronionej hali, odbierają je państwo na początku sezonu przygotowane do drogi (oczywiście możemy dostarczyc je do państwa domu)... więcej informacji : przechowalniasezonowa@interia.eu pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...