Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

W temacie z zamówieniami kolega Safian będzie dopisywał osoby których pieniądze zaksięgowały się już na moim koncie :) Na tę chwilę są to osoby GORDON91 , izubus88 , pabloski , mfabry , Chaoz , YELLOWFOX , Severian , Mklos1 , HAssan , Blackivan. Od reszty dostałem maile i czekam aż pieniądze wejdą na konto :)

Chyba że reszta zapisanych na liście już wysłała potwierdzenie przelewu i oczekujemy tylko na zaksięgowanie ;) Ale tak szybka mobilizacja wydaje się wręcz nieprawdopodobna :D Popieram safiana. Poczekajcie chociaż do momentu zagwarantowania funduszy potwierdzeniami przelewu od każdego z listy.

Oj radzę wstrzymać się z zamówieniem, nikt nie chce dopłacać z własnej kieszeni a jestem pewien, że nie każdy wpłaci :whistling:

Hmm... no toż właśnie również wątpliwości mam...

No to zróbmy jeszcze inaczej - Jakub odezwij się do zamawiających którzy jeszcze nie wpłacili na PW. Niech się określą, kiedy wpłacą - chociaż jasność będzie..... czy to kwestia dni, czy tygodni...

Muszę dać jakieś info Top Printowi...

UWAGA - WAŻNE!

W poniedziałek muszę wysłać grafikowi listę wymiarów i nicków, tak aby przygotował pliki wykonawcze do produkcji koszulek przed swoim urlopem.

Innymi słowy ostatecznie w niedzielę zamykamy listę dla osób nowo dopisujących się. Do niedzieli również można zmienić/potwierdzić wymiar.

Po tym, terminie zmiana nie będzie możliwa, a ciuchy zostaną wykonane wg danych z listy!!!

Lista ta nie będzie jeszcze stricte zamówieniem. Po prostu żeby nie przekazywać informacji od początku nowemu grafikowi, ten który zajmuje się tematem wprowadzi wszystkie zmiany w projekcie. Tym samym produkcja po potwierdzeniu listy zamawiających będzie miała wszystko przygotowane do realizacji zlecenia.

Ja już myślałem że to ostateczna lista wpłat a TY jeszcze piszesz o wymiarach....toż to było klepane dłuuuuugi czas :(

No było, a jak widać zmiany do teraz.... praktycznie cały czas...

Nic to. Kasa poleciała, jest w drodze Jakub ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...