Alik Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 kasa przelana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubek Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kasa poszła oraz PW o update rozmiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Zmiana rozmiaru: 14. juraleona - koszulka XL + spodenki XL - nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Przelew ode mnie właśnie poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 W temacie z zamówieniami kolega Safian będzie dopisywał osoby których pieniądze zaksięgowały się już na moim koncie Na tę chwilę są to osoby GORDON91 , izubus88 , pabloski , mfabry , Chaoz , YELLOWFOX , Severian , Mklos1 , HAssan , Blackivan. Od reszty dostałem maile i czekam aż pieniądze wejdą na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Proszę o sprawdzenie poprawności wymiarówek i nicków po raz ostatni... W dniu jutrzejszym mimo braku wpłat od wszystkich chciałbym zamówić ciuchy! I tak termin wykonania to ok 1,5- 2 tyg. Szkoda czasu ...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 31 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Oj radzę wstrzymać się z zamówieniem, nikt nie chce dopłacać z własnej kieszeni a jestem pewien, że nie każdy wpłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Chyba że reszta zapisanych na liście już wysłała potwierdzenie przelewu i oczekujemy tylko na zaksięgowanie Ale tak szybka mobilizacja wydaje się wręcz nieprawdopodobna Popieram safiana. Poczekajcie chociaż do momentu zagwarantowania funduszy potwierdzeniami przelewu od każdego z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Oj radzę wstrzymać się z zamówieniem, nikt nie chce dopłacać z własnej kieszeni a jestem pewien, że nie każdy wpłaci Hmm... no toż właśnie również wątpliwości mam... No to zróbmy jeszcze inaczej - Jakub odezwij się do zamawiających którzy jeszcze nie wpłacili na PW. Niech się określą, kiedy wpłacą - chociaż jasność będzie..... czy to kwestia dni, czy tygodni... Muszę dać jakieś info Top Printowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal7 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A cena uwzględnia komplet dla PrzemkoVonLeżajsk? Nie zauważyłem żeby ktoś o tym wspominał Do 18 dzisiejszego dnia wpłata z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ludzie... czytajcie ze zrozumieniem - na pierwszej stronie listy wpłat mamy: - W przypadku wysyłki 10 zł (7,50 zł wysyłka ode mnie + 2,50 zł zrzutka na koszulkę dla Przemka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Koło 13 zajmę się tym i napiszę do każdego kiedy wpłata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 UWAGA - WAŻNE! W poniedziałek muszę wysłać grafikowi listę wymiarów i nicków, tak aby przygotował pliki wykonawcze do produkcji koszulek przed swoim urlopem. Innymi słowy ostatecznie w niedzielę zamykamy listę dla osób nowo dopisujących się. Do niedzieli również można zmienić/potwierdzić wymiar. Po tym, terminie zmiana nie będzie możliwa, a ciuchy zostaną wykonane wg danych z listy!!! Lista ta nie będzie jeszcze stricte zamówieniem. Po prostu żeby nie przekazywać informacji od początku nowemu grafikowi, ten który zajmuje się tematem wprowadzi wszystkie zmiany w projekcie. Tym samym produkcja po potwierdzeniu listy zamawiających będzie miała wszystko przygotowane do realizacji zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja już myślałem że to ostateczna lista wpłat a TY jeszcze piszesz o wymiarach....toż to było klepane dłuuuuugi czas A jak z wpłatami? Większość już wpłaciła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To poprawki rozmiarów dajemy tutaj czy w temacie z listą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 kasa poszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 .... kasa w drodze....a dokładniej to w kablach i światłowodach .......no i może na paru serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mamy już 21 wpłat ze mną Szybko idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja już myślałem że to ostateczna lista wpłat a TY jeszcze piszesz o wymiarach....toż to było klepane dłuuuuugi czas No było, a jak widać zmiany do teraz.... praktycznie cały czas... Nic to. Kasa poleciała, jest w drodze Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 kasa poszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kiedy będzie update dokonanych wpłat? Mam nadzieję, że moja kasa bezpiecznie wpłynęła i została odhaczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal7 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kaska poleciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 za jakieś 30 minut powinno być uaktualnienie kto wpłacił kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flz Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 kaska i PW z potwierdzeniem wpłaty wysłane pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Przelew zrobiony, potwierdzenie poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.