PabloSki Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja też już posłałem pieniądze i potwierdzenie przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfabry Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Kasa i potwierdzenie wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Pisałem do "safain" o zmianę rozmiaru koszulki i spodenek dla mnie z L na XL po tym jak zobaczyłem zdjęcia i opis tych przykładowych. Czy "bigos97" mógłby mi potwierdzić że taka zmiana na pewno jest załatwiona - tak pisał mi Safain. Chyba taki ogólnie był sens przymierzenia tych przykładowych ciuchów żeby ew. można było zmienić coś w zamówieniu a nie wysyłać zamówienie do Top Print-u wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 UWAGA !! Spodenki są tylko z wkładką 4D. Tak wszyscy ustaliliśmy że ma być 4D, na poprzednich stronach. Wpłacając róbcie przelewy za spodenki na kwotę 80 zł !! Cena z wkładkami zwykłymi jest podana tylko przez to aby nie było problemów że narzuciłem jakieś wyższe ceny dla własnego zarobku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Tez oplacilem, nie ma mnie jeszcze na liscie i czekam na pomoc w sprecyzowaniu rozmiaru spodenek ale kasa poszla Potwierdzenie tez dojdzie jak mi szef wygeneruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Te Twoje zdjęcia z przymierzania ciuchów są trochę niepokojące. Tzn. według pomiarów ubrań w których jeżdżę na codzień wychodzi mi koszulka M i spodenki L, przy wzroście ~182cm i powoli zaczynam bać się,że koszulka może być za krótka. Ale trudno, muszę zaryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 W potwierdzeniu na email'a mile widziany nick z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Gwoli ścisłości: koszulka+spodenki+opłaty (wysyłki)=150 zł. Tyle trzeba wysłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 jak się jednak na xxl zdecydowałem to mam tez z potwierdzeniem to wysłać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cholera to jednak będzie taka cena jak na początku tak? I mam Wielką Proźbę. Mógłbym się dzisiaj jeszcze raz wpisać na liste bo jeżeli zostaje taka cena to bardzo by mi ona odpowiadała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ojj się nieco bałagan zrobił..... Sorry ale dopiero teraz mogłem zajrzeć (wspominany brak czasu).... Dla ogarnięcia proponuję (bardziej ponawiam prośbę) W kwestii poprawki rozmiaru i ewentualnych wpłat kontaktujemy się z Bigosem. Do jutra włącznie wprowadzamy zmiany w wymiarówce. Wtedy to Jakub prześle info któremuś z modów (Safian lub mrmorty), ten edytuje wątek zamówień, uzupełni i tym samym da do wglądu (sprawdzenia)... Chyba wsio jasne? Jeszcze jedno - dostałem zapytania czy można się dopisać - TAK MOŻNA JESZCZE DOPISAĆ SIĘ DO LISTY ZAMÓWIEŃ. Sposób taki sam jak zmiana wymiaru, z zaznaczeniem że jest to nowe zamówienie nie ujęte wcześniej na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jeśli chcecie mienić rozmiar śmiało pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jeśli chcecie mienić rozmiar śmiało pisać pozycja na liście 21. rozmiar o 1 w góre, spodenk xxl i koszulka xxl + nick pisałem Ci na pw, ale na wszelki wypadek ... dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Panowie/ Panie - ale jak już zmieniamy, wpisujmy wszystko uporządkowane, tak żeby Jakub nie musiał nic kombinować. Ma on tylko skopiować i wkleić dla moderatora - w ten sposób: Zmiana rozmiaru: 28. El Diablo - spodenki XL + koszulka XXL - nick (proszę o nick ze spacją - EL DIABLO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Co do wpłaty - za komlet z przesyłką wpłacamy 150 zł na konto podane poniżej? Jakub Hodyjas oś.Warszawska 3/38 98-400 Wieruszów 79102045640000530200180208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja również pisałem do bigos97 z PW wiadomość z prośbą o zmianę rozmiaru ale jeszcze powtórzę dla pewności. Poproszę o zmianę na rozmiar XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja również pisałem do bigos97 z PW wiadomość z prośbą o zmianę rozmiaru ale jeszcze powtórzę dla pewności. Poproszę o zmianę na rozmiar XL. Zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 wedle życzeń... 21.emcer - koszulka XXL+ spodenki XXL + nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Co do wpłaty - za komlet z przesyłką wpłacamy 150 zł na konto podane poniżej? OMG, przecież wszystko jest dokładnie wyjaśnione, ludzie! [Forumowe stroje 2012]Lista chętnych i wpłat - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa 23 strony tematu się zrobiły - najpierw poszukajcie, później pytajcie :F @UP: Zmieniłem Ci rozmiar na liście @ElDiablo: mam Ci zmienić, czy to był tylko przykład? Bo sam już nie wiem... ;D @ammisiek: napisz mi na PW, albo na Gadu (w profilu podane) co tam chcesz, jakie rozmiary to dopiszę Cię na listę. Aktualna lista zamówień w powyższym temacie w 1. poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 @ElDiablo: mam Ci zmienić, czy to był tylko przykład? Bo sam już nie wiem... ;D Zmień, zmień... koszulka xl jest dla mnie za mała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ale o zmianę rozmiaru spodenek na XL również poproszę. Jak wypadają stosunkowo małe to wolę chyba mieć luźniejsze niż całkowicie za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Moja wpłata własnie poszła ... Miło będzie jak dostane info ze wszystko OK Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja też już wpłaciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jako że zbieranie finansu idzie stosunkowo dobrze proszę o sprawdzenie poprawności danych i wymiarów. ZAZNACZAM ! - im szybciej lista zostanie potwierdzona i zbierzemy pieniądze, tym szybciej zamówienie poleci do Top Print. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.