Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Pisałem do "safain" o zmianę rozmiaru koszulki i spodenek dla mnie z L na XL po tym jak zobaczyłem zdjęcia i opis tych przykładowych. Czy "bigos97" mógłby mi potwierdzić że taka zmiana na pewno jest załatwiona - tak pisał mi Safain. Chyba taki ogólnie był sens przymierzenia tych przykładowych ciuchów żeby ew. można było zmienić coś w zamówieniu a nie wysyłać zamówienie do Top Print-u wcześniej.

UWAGA !! Spodenki są tylko z wkładką 4D. Tak wszyscy ustaliliśmy że ma być 4D, na poprzednich stronach. Wpłacając róbcie przelewy za spodenki na kwotę 80 zł !! Cena z wkładkami zwykłymi jest podana tylko przez to aby nie było problemów że narzuciłem jakieś wyższe ceny dla własnego zarobku !

Te Twoje zdjęcia z przymierzania ciuchów są trochę niepokojące. Tzn. według pomiarów ubrań w których jeżdżę na codzień wychodzi mi koszulka M i spodenki L, przy wzroście ~182cm i powoli zaczynam bać się,że koszulka może być za krótka. Ale trudno, muszę zaryzykować.

Ojj się nieco bałagan zrobił.....

Sorry ale dopiero teraz mogłem zajrzeć (wspominany brak czasu)....

Dla ogarnięcia proponuję (bardziej ponawiam prośbę) W kwestii poprawki rozmiaru i ewentualnych wpłat kontaktujemy się z Bigosem. Do jutra włącznie wprowadzamy zmiany w wymiarówce. Wtedy to Jakub prześle info któremuś z modów (Safian lub mrmorty), ten edytuje wątek zamówień, uzupełni i tym samym da do wglądu (sprawdzenia)... Chyba wsio jasne?

Jeszcze jedno - dostałem zapytania czy można się dopisać - TAK MOŻNA JESZCZE DOPISAĆ SIĘ DO LISTY ZAMÓWIEŃ. Sposób taki sam jak zmiana wymiaru, z zaznaczeniem że jest to nowe zamówienie nie ujęte wcześniej na liście.

Panowie/ Panie - ale jak już zmieniamy, wpisujmy wszystko uporządkowane, tak żeby Jakub nie musiał nic kombinować.

Ma on tylko skopiować i wkleić dla moderatora - w ten sposób:

Zmiana rozmiaru: 28. El Diablo - spodenki XL + koszulka XXL - nick (proszę o nick ze spacją - EL DIABLO)

• Mod Team
Co do wpłaty - za komlet z przesyłką wpłacamy 150 zł na konto podane poniżej?

OMG, przecież wszystko jest dokładnie wyjaśnione, ludzie!

[Forumowe stroje 2012]Lista chętnych i wpłat - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

23 strony tematu się zrobiły - najpierw poszukajcie, później pytajcie :F

@UP: Zmieniłem Ci rozmiar na liście

@ElDiablo: mam Ci zmienić, czy to był tylko przykład? Bo sam już nie wiem... ;D

@ammisiek: napisz mi na PW, albo na Gadu (w profilu podane) co tam chcesz, jakie rozmiary to dopiszę Cię na listę.

Aktualna lista zamówień w powyższym temacie w 1. poście.

Jako że zbieranie finansu idzie stosunkowo dobrze proszę o sprawdzenie poprawności danych i wymiarów.

ZAZNACZAM ! - im szybciej lista zostanie potwierdzona i zbierzemy pieniądze, tym szybciej zamówienie poleci do Top Print.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...