bigos97 Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 izubus88 , GORDON91 wasze pieniądze są już u mnie na koncie, jeden z was dostanie wiadomość o zwrocie / potrzebie dopłaty do stroju. Wszystko zależy od cen o które walczy kolega El Diablo, chwała mu za to że umie się tam dogadać z nimi bo mnie ignorują .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Kiedy tak miej więcej możemy oczekiwać od nich odpowiedzi i koszulek? Cóż, będziemy się starali maksymalnie przyspieszyć temat. O ile to możliwe będę dalej bombardował Top Print. Jednak muszę im dać 1-2 dni. Materiały dostali dzisiaj (wysłane wczoraj). Grafik zapewne musi zrobić demo i nam przedstawić do akceptu, a nie łudźmy się - nie jesteśmy jedynym ich klientem. Tak czy inaczej staramy się, mnie osobiście również zależy na tych ciuchach i na relatywnie szybkim załatwieniu sprawy, dlatego pozwoliłem sobie pomóc nieco Bigosowi. Będę się odzywał od razu jak będzie cosik wiadomo.. Cierpliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 czyli jeszcze pieniędzy nie wpłacać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nie, na razie jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Tak jak napisał Bigos.. Od razu po potwierdzeniu cen podamy to do informacji i Waszej akceptacji. NIe ma sensu robić bałaganu. Myślę że wsio zamknie się w tym tygodniu, przynajmniej będziemy się starali tego jakimś cudem dokonać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Jest już kontakt od grafika z Top Print w kwestii przygotowania demo, dosłałem mu informacje o które prosił... dzieje się innymi słowy... EDIT: No i znowu pozwolę sobie zawrócić głowę. Jako że grafik siedzi nad demo dostałem nast. pytania. cyt: Witam podejrzalem sobie plik w corelu o nazwie fr-cmyk-v11.cdr jest tam tylko logo fr oraz napis najwieksze w polsce forum rowerowe.org czy grafike mam sam rysowac korzystajac z bitmap ktore sa podeslane ? brakuje mi kilka logotypow: - przod koszulki lewa piers - tyl koszulki - centralnie umieszczone logo na samym dole koszulki - rekawy dolna centralna czesc - nicki zawodnikow - sa jakies gotowe pliki ? jesli nie to chociaz nazwa czcionki jaka zostala uzyta. Żeby nie tracić czasu na dyskusję, pozwoliłem sobie na nie odpowiedzieć, aczkolwiek podaję to Waszej wiadomości żeby nie było ewentualnych pretensji. cyt: Ad. przód koszulki lewa pierś - napis ovayo jak sądzę - jest to logo producenta koszulek, którego program wykorzystał autor (kolega z forum - Przemo)do stworzenia swojej propozycji projektu w konkursie forumowym. Ad. tył koszulki, dół - to samo (logo innego producenta) Ad. rękawy - j.w. Ad. nicki.. w sumie tego nie przedyskutowaliśmy. Aczkolwiek jako że zamawiających (i zdań sporo) proszę o propozycję z Pana strony (czcionka). W sumie w kwestii projektów strojów ma Pan o niebo większe doświadczenie od nas. Jeszcze jedno - na spodniach jest logo FR.org - My zostajemy przy FR przygotowanym dla Pana (bez .org). Czekam na ewentualne uwagi... Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Z tego co piszesz to jest ok, gość pewnie zna się na tym o wiele lepiej niż ktokolwiek z nas i dobierze sensowną czcionkę. FR, bez .org jest jak dla mnie ok (jak pisałem - tak było w zeszłym roku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Cacy. Ważna jest jeszcze jedna rzecz - otóż na projekcie Przemo są loga prawdopodobnie producenta (ovayo) z którego programu korzystał. Dla mnie jasne jest to, że ich nie będzie na naszych ciuchach. Jednak nie jestem pewien czy dla wszystkich jest to równie oczywiste.... Więc ogłaszam wszem i wobec - loga owayo (koszulka: lewa pierś, rękawy dół, plecy dół) NIE BĘDZIE W CIUCHACH FORUMOWYCH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nie ? ;/ Na serio to nawet nie zwróciłem uwagi,że one kiedykolwiek tam były. Ale spoko - lepiej niech ich nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 jest tam tylko logo fr oraz napis najwieksze w polsce forum rowerowe.org Nie widziałem projektu CDR ale tak na wszelki wypadek forum rowerowe.org ma być bez spacji w środku NAJWIĘKSZE W POLSCE FORUMROWEROWE..org czy tak jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam Nie widziałem projektu CDR Tak wyglądają logotypy "fr" po zmianie na wektorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dzięki Szymon za wstawienie. I w takiej formie właśnie jak wyżej poleciało to do wykonawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jakby co to mogę również corele udostępnić, ale to chyba nie będzie konieczne. Sorry za off, ale czy były (lub są) naklejki forumrowerowe.org? Z chęcią przykleił bym coś na rower/samochód/kask Możemy coś pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ja bym z chęcią kupił naklejki FR Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ok... możemy i naklejki zrobić...."a róbta co chceta" Ja jednak skupiam się na razie na kwestii ciuchów. Skończmy jedno, zaczynajmy następne..... Dzisiaj telefon grafika do mnie był miłym zaskoczeniem. Ustalony wstępnie kolor czerwony (barwa) pantone 185 (propozycja grafika). I rozciągnięcie "żółwika" na plecach dostosowujące całość do napisu... Najważniejsze że się "dzieje"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jest projekt.. Mam go w pdf. Spróbuję go nioedługo wrzucić.... Proszę o ewentualne sensowne uwagi. Edit;sory mam z tym problemy.. wstawię jutro...dzisiaj padam na jedynki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 seems legit:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Panowie, dzisiaj wysyłam listę do Top Printu drugi raz przedstawiając ilość wdzianek. Cel - ostateczne określenie cen. Umówmy się że lista zamawiających jest otwarta do NIEDZIELI. W poniedziałek (o ile otrzymam maila zwrotnego z potwierdzeniem cen) dogramy ostatecznie zamówienie i wysyłamy do Top Printu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No no, muszę powiedzieć że wyglądają rewelacyjnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbs84 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No no, muszę powiedzieć że wyglądają rewelacyjnie . Mi też się bardzo podoba, nie mogę się doczekać koszulki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firianus Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Zamek w koszulce będzie jednak na całej długości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Nie, zamek 1/3 wysokości koszulki. Już napisałem w tej sprawie. Sądzę że to oznaczenie grafika, a opis jest dołączony. Ale dla pewności sprostowałem od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 A czy jest możliwość otrzymania wymiarów pełnej koszulki ze spodenkami już zrobionych bo to co jest to ni jak ma się do moich wymiarów. W tym samym czasie zamawiam ciuchy na rower w AttakSport z Jeleniej Góry i te wymiary które podaliscie się różnią prawie dwoma rozmiarami. Wysyłane z mojego Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Rozmawiałem o próbnej koszulce. Zastanawiam się czy aby nie zamówić xxl i nie wypróbować na sobie, zmierzyć i podać wsio na forum. Wtedy wielu z którymi rozmawiałem na PW miało by jasność w temacie (ze mną włącznie)..... Zobacze co da się zrobić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 ......Zastanawiam się czy aby nie zamówić xxl i nie wypróbować na sobie, zmierzyć i podać wsio na forum....... Byłoby miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.