Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Mniej więcej to pewnie tak jak jest napisane w temacie z listą tj 153zł za zestaw. Ja dopisalem się na listę i wpłaciłem kasę. Nie ogarnąłem,że ta cena może nie być ostateczna. Tak czy siak mój przelew masz już na koncie.

Jakub poszło PW. Zobaczymy, mnie odpisali w temacie rozmiarów. Napisałem do nich w tej sprawie.

EDIT: Odpowiedź już otrzymałem - o czym informuję kolegów. Chyba mam więcej szczęścia. Wszystko przekazuję Jakubowi (bigos97) na PW.

Ja też dostałem maila właśnie przed chwilką, Ceny pójdą w górę bo to co podałem to niestety netto, za chwilę będą poprawki w temacie zamówień. Dzięki koledze El Diablo za pomoc w cenach i Safianowi za wprowadzanie poprawek :)

Teraz pytanie czy wszyscy z listy zostają po podniesieniu cen ?

Panowie dajcie mi jeszcze chwilę, nieco pomogę Jakubowi (Bigos) z kontaktem z Top Printem i ogarnięciem projektu.

Tyci cierpliwości jeszcze...

Co do cen... walki okrutnej tu nie ma, Top Print stoi na stanowisku że ceny już i tak są dobre....ale, no właśnie czekam na odpowiedź...

Przemko poleciało PW..

Trochę to niepoważne ludzie... Jak można zamykać jakąś listę, jak dobrze cen nie ma ustalonych, ani nawet gotowego DEMO stroju... każdy ma w ciemno kupować?!

I naprawdę z tymi cenami to już żadna łaska, przy tylu zamówieniach powinien być jakiś rabat...

Jeśli chcieliście robić jakąś listę trzeba było na początku dogadać się z producentem, a nie teraz takie jaja, w sumie dobrze, że się wstrzymałem.

Trochę to niepoważne ludzie... Jak można zamykać jakąś listę, jak dobrze cen nie ma ustalonych, ani nawet gotowego DEMO stroju... każdy ma w ciemno kupować?! I naprawdę z tymi cenami to już żadna łaska, przy tylu zamówieniach powinien być jakiś rabat... Jeśli chcieliście robić jakąś listę trzeba było na początku dogadać się z producentem, a nie teraz takie jaja, w sumie dobrze, że się wstrzymałem.

1. Skąd Ci się wzięło, ze lista zamknięta...? Jest otwarta i dopisują się do niej chętne osoby.

2. Demo powstaje na podstawie materiałów przesłanych do producenta, do niedawna nie mogliśmy ich przesłać bowiem nie były odpowiednio przygotowane (widać Twoje zaangażowanie - nie chciało Ci się nawet doczytać tematu). Teraz na dniach wszystko poleci do producenta i powinno ruszyć z kopyta.

3. Owszem poniekąd kupujemy w ciemno, przecież nie przymierzysz nawet niewyprodukowanego ciucha.. Demo do akceptu dostaniemy dopiero po wspomnianym przesłaniu materiałów (loga forum itp).

4. Jak uważasz że cena jest wysoka, znajdź producenta co zrobi taniej, dogadaj szczegóły, załatw wszystko...a ja podyskutuję i pobawię się w malkontenta....

5. .....dobrze że się wstrzymałeś..... uwielbiam osoby co to nic nie wnoszą, tylko dyskutują....

Pozdrawiam

Trochę to niepoważne ludzie...

I kto to "mówi"... ? niepowazny czlowieku.

Dotychczas nie wypowiadalem sie ani razu aby nie smiecic tematu, ale no nie moge z takich ludzi...

Osobiscie zaglądam do tematu co ~3 dni, czytam na jakim etapie sa zamowienia i jakos nic waznego mi nie umyka.

Nagle pojawia sie taki "komik" huncwot i wyciaga jakies dziwne wnioski np. urojone zamkniecie listy czy sugerujac opieszalosc/niekompetencje ... (majace wydźwiek jak zarzuty) a to na podstawie... no wlasnie ktory post jest podstawa tych dziwnych wnioskow?, bo watpie abys przeczytal oba tematy (lista + tutejsza deliberacja) - Jezeli przeczytales to nie ze zrozumieniem.

Powinienes podziekowac w tym roku uzytkownikowi "bigos97" ze podjal sie tego zadania, nie majac z tego profitow... i dzielac swoj prywatny czas na organizacje projektu.

Osobiscie przesle mu troche wiecej $ na "piwo" czy inne np. cyklistyczne ambrozje.

Gratuluje dobrego wyboru malkontencie - rezygnacji - pewnie dobrze znasz te slowa.

"Bez odbioru"

Ps. Safiano sorry za offa :)

Zobowiązany jestem do zamieszczenia informacji i tutaj. Zainteresowanych sporo, a próżni (braku informacji) nikt nie lubi.

Dzięki tematowi - [Forumowy grafik komp.] Przygotowanie projektu dla FR.org - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

do pomocy zobowiązał się kolega Saymon81. Wszystkie materiały zostały mu już wysłane. Postara się wykonać opracowanie (jego zobowiązanie ;) ) w najbliższych dniach (dzisiaj, jutro). Dzięki temu, przygotowane przez niego materiały wraz z projektem Przemko max do wtorku wylądują w Top Princie.

Wtedy to po otrzymaniu przedstawimy Demo producenta, wraz z cenami, które raczej nie pójdą w górę...

Prosimy z Bigosem o jeszcze chwilkę cierpliwości....

Koniec pierdół, idę pokręcić!

Hehe ... Józek ja nie wiem ... jak mogłeś !? :whistling:

Dodatkowe informacje - wspomniany kolega Saymon81 już !!!! przesłał mi opracowane loga. Zbieram wsio do "kupy" ( zbanują mnie za "te kupe", czy nie?? :icon_mrgreen: ) i wysyłam jeszcze dzisiaj do Top Printu....

Szymon (Saymon81) w imieniu ekipy zamawiających - Dziękuję Serdecznie!!! W nagrodę uścisk ręki prezesa!!! i odpowiednia adnotacja w nieistniejącym dzienniku forumowym ;)

Teraz ze mnie robicie idiotę... w temacie z listą było post, że lista zamknięta, który został usunięty i teraz lista owszem, jest otwarta i się wiara dopisuje.

A propo, jak ktoś coś złego napisze, to jest od razu "pojazd" po kimś takim, cóż, jeśli czujecie się z tym lepiej. Ale żeby nie było, jeśli ktoś poczuł się urażony moimi słowami to sorry, nie mam zamiaru "trollować".

Co do cen, są normalne, w sklepie można w tej cenie dostać podobnej jakości produkt, który zresztą można przymierzyć, o tyle wygodniej i nie trzeba martwić się z ewentualną odsyłką na gwarancji. Są plusy i minusy tego, ale jak kto woli, może w przyszłym roku wyjdzie coś taniej.

TomdeX. Widzę, że nie masz pojęcia na temat realizacji takich projektów. TP to nie firma charytatywna. Nikt nie będzie przygotowywał za darmo produkcji dla kilku sztuk. Chcesz mieć dobrą cenę zleć produkcję w Chinach i zamów kontener. Moim zdaniem, na taką niewielką ilość cena jest dobra. Nikt Cię nie zmusza do posiadania forumowych ciuchów. Skoro nie psuje Ci cena, idź do sklepu i poproś o koszulkę w forumowych barwach. Nick pewnie dodrukują Ci za darmo od ręki.

Co do cen, są normalne, w sklepie można w tej cenie dostać podobnej jakości produkt

Hmm, a ja to już tego nie komentuję....

Jeżeli ktoś nie widzi różnicy w towarze produkowanym na zamówienie, a ogólnodostępnym to nie ma co dodawać....

Szanowny kolego TomdeX, ja Ciebie serdecznie pozdrawiam :thumbsup:

• Mod Team
Teraz ze mnie robicie idiotę... w temacie z listą było post, że lista zamknięta, który został usunięty i teraz lista owszem, jest otwarta i się wiara dopisuje.

Jedyne co było zamknięte (ale nie usunięte, nadal jest w tym dziale, tylko trzeba poszukać), to tematy odnośnie projektów - temat konkursowy i 2 tematy z głosowaniem, tak się składa, że poza mną tych tematów koszulkowych chyba nikt nie ruszał, sam temat z listą zamówień również nie był ustawiony na automatyczne zamknięcie a ręcznie też go nie zamknąłem...

A propo, jak ktoś coś złego napisze, to jest od razu "pojazd" po kimś takim, cóż, jeśli czujecie się z tym lepiej.

Jak się pisze głupoty to tak bywa.

Jeżeli ceny nie odpowiadają to albo znajdź kogoś, kto zrobi dla nas taniej bez uszczerbku na jakości, albo nie kupuj - proste.

Tak jak mklos1 pisze - w Chinach kupisz sobie swoje ciuchy za 130 zł, tylko co z tego, skoro po miesiącu z wkładki będziesz miał naleśnika a z koszulki będą wyłaziły nitki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...