ElDiablo Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A wpadłeś na to kolego Maciej że niektórzy nie maja na ten przykład spodenek, lub koszulki i nie mają do czego porównać? Byłem dzisiaj w 2 sklepach i przymierzałem 4 pary spodni. 4f i innych firm (nie pamiętam nazw) .. pasowały na mnie rozmiary L,XL, XL, i XXL - co powiesz? Przecież nie kupię sobie spodni, żeby sprawdzić wymiary. Po to jest forum żeby pytać, a nóż widelec po paru informacjach wyciągnie się średnią i oszacuje odpowiedź.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 jak ktoś nie ma to nie zmierzy chyba proste to jest, a jak ma to ma łatwy sposób na wpasowanie się w rozmiarówkę top printu. rozmiary od L do XXL na mnie również pasują dlatego polecam zmierzyć jak któs ma możliwość. Bo nawet to że ktoś podobnie zbudowany do ciebie jeździ w jakichś ciuchach nie znaczy że tobie również będzie w tym wygodnie. A dlatego że spodenek z szelkami nigdy nie miałem, nie przymierzałem, nie bedę kupował tych forumowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Kolego Macieju, mój imienniku z resztą, zadałem takie pytanie licząc na w miarę prostą odpowiedź. Odechciewa się normalnie jak zamiast jakiejkolwiek odpowiedzi czytam same pretensje. Wytłumaczę może Ci troszkę więcej. Mam koszulkę Endury w rozmiarze XL - koszulka jest luźna tak jak chciałem i ma odpowiednią długość. Zastanawiam się nad wybraniem rozmiaru L - tak żeby była troszkę węższa, obcisła, mam nadzieję że nie za krótka. Co do spodenek mam Endura Hummvee w rozmiarze L - w pasie są akurat i prawdopodobnie tutaj też zamówię L chociaż ciężko jest bezpośrednio porównać moje luźne spodenki do tych z forum. A niestety nie mam czasu nawet w sobotę żeby latać po sklepach i przymierzać a zamówienie na te forumowe ciuchy powinienem już wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 ok w klatce mam 107, w pasie 100, na brzuchu 103 i wg pomiarów mojej koszulki w której jeżdzę teraz top printowy XL powinien być w sam raz dla mnie mam nadzieję że pomogłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Byłem dzisiaj w 2 sklepach i przymierzałem 4 pary spodni. 4f i innych firm (nie pamiętam nazw) .. pasowały na mnie rozmiary L,XL, XL, i XXL - co powiesz? Przecież nie kupię sobie spodni, żeby sprawdzić wymiary. Po to jest forum żeby pytać, a nóż widelec po paru informacjach wyciągnie się średnią i oszacuje odpowiedź.... A mogę zapytać jaki z 4F był na Ciebie dobry i jakie się do niego mają Twoje wymiary? I jakie planujesz wybrać w zamówieniu? Szkoda ze TopPrint nie podał długości całkowitej spodenek z szelkami bo nie chce żeby mi wisiały na tylku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A mogę zapytać jaki z 4F był na Ciebie dobry i jakie się do niego mają Twoje wymiary? i tu największe zaskoczenie. Białe 4f pasowały L, czarne z jakimś wzorem XL. Prawdopodobnie zamówię cały komplet XL, ale jeszcze jutro sprawdzę w Decathlonie. Wszyscy zamawiają spodenki o 1 rozmiar większe. Jednak ja mam nieco bardziej rozbudowaną klatkę - stąd cały kpl. XL. Ddla pewności jak wspomniałem jutro jeszcze sprawdzę Decathlon i wręcz zabiorę wymiarówkę Top Printu i porównam do spodenek które będą na mnie pasować - dam znać dla potomności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ja zapytam z innej beczki: co jeśli bedę chciał zamówić koszulke po 15maja? Gdyż 21(lub przy dobrych wiatrach 15) będą miał wypłate?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 @kyloziom na razie to chyba nawet nie ma potwierdzonych cen, także jest jeszcze czas chyba, ale to niech bigos97 napisze jeszcze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Zawsze można zrobić 2 partię, od piątku próbuje sie dobić do nich o potwierdzenie cen ale nie odpisują/odbierają .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A czy ktoś może podać realne wymiary koszulki i ewentualnie spodenek dla porównania z rozmiarówką? Ja też byłem dziś mierzyć stroje i mam coraz większy mętlik:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dobrze wiedzieć, że bedzie można w razie co zrobić 2 partie zamówień. Póki co czekam na potwierdzenie cen. I rozwój sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Na razie trzeba sie skupić na 1 partii jak już wszystko się uda będziemy myśleć o 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jeżeli kasa mi przyjdzie 15 to się skupie na 1. A jeżeli później to bedę musiał czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 a takie pytanie jeszcze, jak jest z szelkami ? są zrobione z takiego materiału jak spodenki czy takiej siateczki (lub czegoś w tym stylu przewiewnego) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 siateczka, ale trzeba zaznaczyć, żeby była czarna, bo standardowo jest chyba biała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbs84 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 dopisałem się do listy chętnych i czekam na dalsze informacje pomysł super, gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Panowie a jak projekt strojów, podjął się ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Mam pytanie odnośnie tej rozmiarówki. Jak mam sb. zmierzyć szerokość ten wymiar to jak jest podany bo nie ogarniam Dzięki za odpowiedź. P.S Obwód pod rękawkami w mojej jednej koszulce to jakieś 102 cm. długość 66, to jaka będzie dla mnie najlepsza Sorka za posta już sb. poradziłem a edytowac nie mogę nie wiem czego ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Mam wielką prośbę może ktoś zadzwonić do TOp Printu o potwierdzenie cen za strój brutto ? Bo ode mnie nie odbierają / nie odpisują ( dzwonię zawsze po 14). Kto mógłby to zrobić proszę o kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 trzeba ich atakować. Widocznie mało ludzi w biurze, bowiem odp. na swojego maila otrzymałem dopiero po 4 dniach (znaczy w dniu dzisiejszym).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jeśli chodzi o przeróbkę na wektory to ja nic nie ogarnę. Coś tam wcześniej pisałem,że może będzie możliwość,ale nie znalazłem chętnego który by to zrobił. Swoją drogą to do kiedy otwarta jest lista z zapisami na ciuchy? W tamtym temacie nie widzę stosownej informacji o dacie końca zapisów. Nie wiem czy muszę się już mierzyć czy mogę to zrobić później( akurat jestem poza domem i nie mam swoich ubrań rowerowych przy sobie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 do 15. Jutro o 24 koniec zapisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dopisałem się do listy ... Jak tam wiem że do 15 są zapisy ... ale nie wszyscy to wiedzą jak widać ... Dopiszcie w temacie z lista graniczną datę zakonczenia zapisw i graniczną datę przelewu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Z przelewami jeszcze nie wiadomo bo nie mam potwierdzenia cen, czekam od czwartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 14 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 A mniej więcej ile wyjdzie za koszulkę i spodenki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.