Lumperator Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Rozumiem, ze dostępna jest jedna wersja kolorystyczna z motywem czerwieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 mnie też interesuje damska rozmiarówka.... dla żony Fajnie było by pokazać sie na maratonie w takich samych strojach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 9 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A kiedy zamykacie listę chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lista chętnych myślę że do 15 Maja ?. Damska rozmiarówka pojawi się w temacie z zamówieniami jak tylko Safian ją podklei Jak za krótko z listą to możemy przedłużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ależ proszę bardzo: http://www.forumrowerowe.org/topic/111830-forumowe-stroje-2012lista-chetnych-i-wplat/ Zapisy można tak jak piszesz do 15., do końca tygodnia poczekać na wpłaty i w poniedziałek 21. wysłać im wszystko, żeby zaczęli klepać koszulki, to może na początku czerwca by były ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Tylko czy zdążą wszyscy chętni do 15 Jak na razie nie mamy projektu jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A jest odbiór osobisty ? I czy na miejscu można by było przymierzyć ? Bo po co mam coś kupować co będzie za małe albo za duże ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Przymierzyć? Przecież to jest robione tylko dla nas, na zamówienie... @Bigos97: Jeżeli ktoś się interesuje tematem to chyba zajrzenie raz w tygodniu na forum nie jest trudne, szczególnie jeśli śledzi się temat i otrzymuje się powiadomienia na e-maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Safian masz rację ;D Odbiór osobisty możliwy ale przymierzyć nie da rady.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Przymierzyć? Przecież to jest robione tylko dla nas, na zamówienie... Heh, no tak. Sorry za tak głupie pytanie... A jak odbiór osobisty to gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 W Łodzi w siedzibie Top Print. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Eh... Mieszkam na pomorzu ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Pytanie do panów - mierzę sobie 191 cm, otyły nie jestem ale też nie jestem szczupakiem Normalnie ciuchy kupuję XL - XXL(kurtki zwłaszcza). Obwodu w klatce nie pamiętam ale też słuszny wymiar Jaką wersję zamawiać? XL czy XXL? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej materii. Dodam, że ciuchy rowerowe też wahają się między tymi rozmiarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Mrmorty mam ten sam ból.. Rozmawiałem z chłopakami na Pw , ba nawet zadzwoniłem do topprintu. Powiem szczerze, że w tej firmie nie do końca ogarniają kwestie wymiaru. Powiedzieli mi że najlepiej rozmawiać z krojczym.... a jak o niego spytałem nie wiedzieli kiedy bym mógł zamienić z nim parę słów . Potem rozmawiałem z kobietką, która pomóc nie mogła, ale przesłała ponownie tabele wymiarów ze słowami - proszę sobie dopasować..... I dalej wiem że nic nie wiem... zdaje mi się, że to będzie tyci loteria. Ze wzrostem 182/91 pas/117 klata koszulka wychodzi mi między xl a xxl (chyba zamówię xl) - wczoraj położyłem sobie koszulki na podłodze i porównywałem z wymiarami podanymi w tabeli. Gorzej mam ze spodenkami.... chyba pojadę do decathlonu pobawię się w przymierzanie spodenek z szelkami (takowych jeszcze nie mam - forumowe będą pierwsze) i dopiero określę rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Czy wykonanie koszulek przez TopPrint jest przesądzone Znalazłem jeszcze taką firmę http://www.martombike.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 zobacz sobie cennik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 QUEST też robi za zamówienie (http://questsport.pl/shop/index.php?cPath=326_276) z tym, że nie wiadomo jak cenowo ale za to oferują szeroki wachlarz modyfikacji i kilka wkładek do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 weźcie już lepiej nie mieszajcie, Top print ma dobry stosunek jakość/ cena a spodenki z questa teraz mają kijowy materiał i obcierają- wiem bo miałem i mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 zobacz sobie cennik... Racja.... jakoś na pierwszy rzut oka wydawało mi się atrakcyjne.. jednak jak zobaczyłem dokładnie jednak nie A do samego wykonania Czy TopPrint wykona najpierw "Prototyp" do przeglądnięcia i ewentualnych poprawek ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Tak najpierw wyślą projekt do akceptacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ehhhhh....chyba w cichach pojeżdżę w przyszłym sezonie....BIGOS róbta te stroje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 oczywiście, że osoby odbierające stroje na miejscu mogą sobie przymierzyć ciuchy. Większość strojów robiona jest wg jednego kroju, a na miejscu są ich całe pudla, można wybierać i przymierzać do woli. Ja mam swoje stroje w rozmiarach L(177cm) i jest OK. I przypominam - wszelkie detale odnośnie strojów należy dopilnować, żeby przy zamówieniu były zaznaczone, bo może być niemiła niespodzianka. Oni szyją w tysiącach sztuk, więc takie zamówienie to dla nich drobnica i to na zamawiającym leży obowiązek pamiętania o wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 chciałbym skonsultować rozmiar jeśli ktoś zamawiał już coś w TopPrint kiedyś To moje pierwsze z szelkami, a mierzyłem jedynie takie spodenki w 4F i tam była to L'ka, natomiast z tabelki wychodzi mi coś miedzy XL/XXL. wzrost - 189 cm - jaki rozmiar braliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Witam, również mam problem z wybraniem odpowiedniego rozmiaru. Jak patrzę na te tabelki to mnie coś trafia widząc jak tam te wymiary są podane. Wydaje mi się że powinienem mieć L lub XL mam mniej więcej takie wymiary: wzrost: 187 cm, w pasie 92 cm: najwięcej na brzuchu: 98cm w klatce: 100cm udo: 53cm. Może ktoś kto kupował w zeszłym roku albo ma chociaż trochę podobne wymiary mógłby pomóc w wyborze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 ludzie jak macie problem z rozmiarami to pomierzcie koszulki które na was pasują i w których jeździcie i porównajcie z rozmiarówką z tematu z zamówieniami i bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.