Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pindole pierwszy raz wypowiadam sie w temacie ale juz wymiękam ... chyba sie nie doczekam ciuszków przed końcem sezonu...

Głosowanie na projekt ... logiczne... zagłosowałem... czekam na wyniki ... wyniki sa ... wygrał nie mój faworyt ale co tam jest demokracja ... wygrywające też są spoko

Czekam na cene... pojawia sie rozmiarówka niby ciacia czekam na liste ... ale nie bo wygrywający projekt jest "bee" trzeba zrobić głosowanie ...

Znowy ankieta ... wiadomo denokracja ... są wyniki ... mówie nareszcie ... ale nieeee bo dalej jest "bee " ... cza robic kolejną ankiete ...

Ja *(#&(*^ ! do jasnej anielki BĘDĄ TE CIUCHY PRZED PIERWSZYM ŚNIEGIEM CZY NIE ?

Jak tak dalej bedzie szło to do listy nie dojdziemy bo większość położy lage na forumowe ubranka wezmie kase i z potrzeby posiadanai pujdzie do sklepu i kupi co mu sie podoba.

Demokracja nie jest do końca zdrowym systemem ... nie zawsze większość ma racje ... ogarnijcie się.

Pozdro

Trudno się nie zgodzić z kolegą wyżej. Jednak poprawki robimy w sumie i tak w czasie gdy "szuka" się człowieka co to by w krzywych wsio opracował.

Szkoda by było żeby teraz szlaq trafił cały temat, aczkolwiek i mnie już zaczyna brakować cierpliwości.

Wg. mnie zostańmy już przy projekcie (poprawionym-bis) 2. Trafia w większość gustów. Sprawa dalej się rozbija o zamówienie.

Safian, doklej jak możesz jeszcze temat z listą zamawiających.. niech już się określają ludziska, po tym co widzę w kwestii projektów też się tyci zejdzie.

Proszę ponownie o radę w kwestii wymiaru wdzianka w moim wypadku (182 wzrost/91 pas/117 klatka)..

A więc ostatecznie pozostajemy przy tym i BASTA

koszulka%25201nowa.png

Ale powiedzcie mi o co chodzi z tymi krzywymi???...... Projekt ma być w wektorowo ???

Czy o zrobienie dla nich gotowych wykrojów ??

Wektoryzację może da się zrobić.... ale i tak moim zdaniem to nie wiele pomoże w przeniesieniu projektu na rozkroje do szycia

Ja mam jeszcze pytanie co do ściepy na ciuchy. Jeśli ja bym odbierał w Lodzi to i tak mam zrobić przelew na wspólne konto czy mógł bym przy odbiorze im zapłacić?

A co do tych krzywych może chodzi im o coś takiego http://www.maratonywmiechowie.aq.pl/forum/download/file.php?id=11 znajomi jakiś czas temu robili u nich zamówienie na koszulki i wysłali projekt w takiej postaci.

• Mod Team
Safian, doklej jak możesz jeszcze temat z listą zamawiających.

Nie tam, lepiej od razu powiązać listę zamawiających z listą wpłat i tyle, w innym przypadku jak zawsze będą duże rozbieżności :c

Przydałyby się chociaż konkretne ceny i numer konta, to można by nawet wpłaty rozpocząć.

To co nam zostało? Wysłać im ten projekt wektorowy, poczekać aż ich grafik zrobi wizualizacje (tak?) i to wszystko?

Tak, jeżeli chcecie podam nr kąta i możemy już robić listę koszt 140 |( z dobrą wkładką ) + 8 zł na wysyłkę + 4 zł na koszulkę dla zwycięzcy głosowania ( przy uwzględnieniu 15 chętnych ) + wysyłka do mnie czyli jakieś 1 zł.

Kto odbierał by strój w Łodzi zapłaci na miejscu ( jeszcze zapytam TP o płatność )

Dopłata za indywidualny nick + 5 zł

to rozbij to jeszcze dla wszystkich :

ile koszulka

ile spodenki

ile komplet

no i reszta czyli suma wysyłki + koszta dodatkowe Nick itp. (jak zrobiłeś wyżej)- tak żeby było czytelnie.

EDIT: Sam nr. konta nie wystarczy - jeszcze dane osoby do której ono należy ;)

Wiem dane podam w temacie. Jak umieścić fotki strojów m małej miniaturce bo jakoś nie umiem tego zrobić -.- ?

Koszulka 60 zł

Spodenki 70 zł

Dopłata za nick + 5 zł

Cena kompletu 153 zł + 5 zł za indywidualny nick

Cena koszulki 73 zł + 5 zł za nick

Cena spodenek 83 zł

Wszystkie spodenki z wkładką 4D

Dla palących się dokłądne dane do przelewu

Jakub Hodyjas

oś.Warszawska 3/38

98-400 Wieruszów

nr.kata jak wyżej

Sorry za lenistwo, ale 280 postów nie chce mi się przeszukiwać...

Czy koszulka ma suwak na całej długości (tak jak sugerują projekty grafiki) czy tylko pod szyją?

Czy jest gdzieś info o rozmiarówce? Widziałem tylko jakieś wrażenia użytkowników poprzednich strojów, a chciałbym coś więcej.

wersja zaakceptowana jest raptem jedną stronę wcześniej i w linku z zamówieniami.... jest tam również rozmiarówka... O stricte damską lepiej spytać kolegę Bigos, on bowiem kontaktuje się z wykonawcą.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...