rzezniol Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja pindole pierwszy raz wypowiadam sie w temacie ale juz wymiękam ... chyba sie nie doczekam ciuszków przed końcem sezonu... Głosowanie na projekt ... logiczne... zagłosowałem... czekam na wyniki ... wyniki sa ... wygrał nie mój faworyt ale co tam jest demokracja ... wygrywające też są spoko Czekam na cene... pojawia sie rozmiarówka niby ciacia czekam na liste ... ale nie bo wygrywający projekt jest "bee" trzeba zrobić głosowanie ... Znowy ankieta ... wiadomo denokracja ... są wyniki ... mówie nareszcie ... ale nieeee bo dalej jest "bee " ... cza robic kolejną ankiete ... Ja *(#&(*^ ! do jasnej anielki BĘDĄ TE CIUCHY PRZED PIERWSZYM ŚNIEGIEM CZY NIE ? Jak tak dalej bedzie szło to do listy nie dojdziemy bo większość położy lage na forumowe ubranka wezmie kase i z potrzeby posiadanai pujdzie do sklepu i kupi co mu sie podoba. Demokracja nie jest do końca zdrowym systemem ... nie zawsze większość ma racje ... ogarnijcie się. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 To właśnie Polska Panie, jak mówi mój ojciec "na łostuda przez Boga stworzona" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Trudno się nie zgodzić z kolegą wyżej. Jednak poprawki robimy w sumie i tak w czasie gdy "szuka" się człowieka co to by w krzywych wsio opracował. Szkoda by było żeby teraz szlaq trafił cały temat, aczkolwiek i mnie już zaczyna brakować cierpliwości. Wg. mnie zostańmy już przy projekcie (poprawionym-bis) 2. Trafia w większość gustów. Sprawa dalej się rozbija o zamówienie. Safian, doklej jak możesz jeszcze temat z listą zamawiających.. niech już się określają ludziska, po tym co widzę w kwestii projektów też się tyci zejdzie. Proszę ponownie o radę w kwestii wymiaru wdzianka w moim wypadku (182 wzrost/91 pas/117 klatka).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A więc ostatecznie pozostajemy przy tym i BASTA Ale powiedzcie mi o co chodzi z tymi krzywymi???...... Projekt ma być w wektorowo ??? Czy o zrobienie dla nich gotowych wykrojów ?? Wektoryzację może da się zrobić.... ale i tak moim zdaniem to nie wiele pomoże w przeniesieniu projektu na rozkroje do szycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A co z tą damska rozmiarówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ja mam jeszcze pytanie co do ściepy na ciuchy. Jeśli ja bym odbierał w Lodzi to i tak mam zrobić przelew na wspólne konto czy mógł bym przy odbiorze im zapłacić? A co do tych krzywych może chodzi im o coś takiego http://www.maratonywmiechowie.aq.pl/forum/download/file.php?id=11 znajomi jakiś czas temu robili u nich zamówienie na koszulki i wysłali projekt w takiej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Tak, w krzywych oznacza, że projekt ma być wykonany jako grafika wektorowa (zapewne też ze spadami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Safian, doklej jak możesz jeszcze temat z listą zamawiających. Nie tam, lepiej od razu powiązać listę zamawiających z listą wpłat i tyle, w innym przypadku jak zawsze będą duże rozbieżności :c Przydałyby się chociaż konkretne ceny i numer konta, to można by nawet wpłaty rozpocząć. To co nam zostało? Wysłać im ten projekt wektorowy, poczekać aż ich grafik zrobi wizualizacje (tak?) i to wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Tak, jeżeli chcecie podam nr kąta i możemy już robić listę koszt 140 |( z dobrą wkładką ) + 8 zł na wysyłkę + 4 zł na koszulkę dla zwycięzcy głosowania ( przy uwzględnieniu 15 chętnych ) + wysyłka do mnie czyli jakieś 1 zł. Kto odbierał by strój w Łodzi zapłaci na miejscu ( jeszcze zapytam TP o płatność ) Dopłata za indywidualny nick + 5 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Bigos łobuzie ... w kącie to ty możesz stać.... Numer konta podaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Bigos a sama koszulka ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 79102045640000530200180208 - proszę bardzo Z wpłatami poczekajcie aż zrobię temat o wpłatach tam wyjaśnię jaki podać tytuł przelewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 to rozbij to jeszcze dla wszystkich : ile koszulka ile spodenki ile komplet no i reszta czyli suma wysyłki + koszta dodatkowe Nick itp. (jak zrobiłeś wyżej)- tak żeby było czytelnie. EDIT: Sam nr. konta nie wystarczy - jeszcze dane osoby do której ono należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Wiem dane podam w temacie. Jak umieścić fotki strojów m małej miniaturce bo jakoś nie umiem tego zrobić -.- ? Koszulka 60 zł Spodenki 70 zł Dopłata za nick + 5 zł Cena kompletu 153 zł + 5 zł za indywidualny nick Cena koszulki 73 zł + 5 zł za nick Cena spodenek 83 zł Wszystkie spodenki z wkładką 4D Dla palących się dokłądne dane do przelewu Jakub Hodyjas oś.Warszawska 3/38 98-400 Wieruszów nr.kata jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 zrób temat, powrzucaj info co tam trzeba to przykleję i porobię miniaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ok zaraz się tym zajmę a Ty mi wrzucisz te fotki kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Sorry za lenistwo, ale 280 postów nie chce mi się przeszukiwać... Czy koszulka ma suwak na całej długości (tak jak sugerują projekty grafiki) czy tylko pod szyją? Czy jest gdzieś info o rozmiarówce? Widziałem tylko jakieś wrażenia użytkowników poprzednich strojów, a chciałbym coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Czy jest gdzieś info o rozmiarówce? Widziałem tylko jakieś wrażenia użytkowników poprzednich strojów, a chciałbym coś więcej. Jest to napisane w temacie o liście chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Link do postu z zamówieniami i wymiarówką - http://www.forumrowerowe.org/topic/111830-ciuchy-rowerowe-2012-lista-chetnych-i-wplat/page__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dziękuję bardzo Jakby mnie jeszcze ktoś oświecił w kwestii długości suwaka. Dla mnie suwak na całej długości raczej dyskfalifikuje koszulkę, więc to dla mnie istotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 zamek - 1/3 dł koszulki Szelki - czarne wykończenie - silikonowa opaska na dole koszulki, rękawy bez, na spodenkach na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A ja monotematycznie zapytam co z babską rozmiarówką i w ogóle wersją koszulki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 wersja zaakceptowana jest raptem jedną stronę wcześniej i w linku z zamówieniami.... jest tam również rozmiarówka... O stricte damską lepiej spytać kolegę Bigos, on bowiem kontaktuje się z wykonawcą..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Chodzi mi nie o wersję jako taką, a dostępność damskiej wersji- bo miała być, ale że ciągle nie mogę się dobić o damską rozmiarówkę to już nie wiem na czym w tym temacie stanęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Koszulki damskie są, zaraz zapytam o rozmiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.