Mod Team safian Napisano 8 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja nie wiem, jeżeli 50% oznacza, że powinno wylecieć to niech wyleci, możemy zrobić jeszcze jedno głosowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie ma co robić kolejnego głosowania. Moim zdanie dolne logo z pleców też powinno wylecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucano Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Tez jestem zdania ze nie ma co przeciagac i zakladac kolejnego glosowania, było umowione 50% to trzymajmy sie tego. I tak tych log jest nackane z kazdej mozliwej strony, jeszcze tylko w stojce brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dwie sprawy. W sumie mea culpa. Myślałem że chodzi o wyrzucenie FR z przodu. Jeżeli chodzi o sam dopisek .org to pewnie że może polecieć ale sam skrót FR niech zostanie. W kwestii 2 - nie głosowałem za usuwaniem loga z dołu pleców przez niedopatrzenie - dopiszcie zatem i mój głos za usunięciem powyższego i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie no tez uważam że robienie kolejnej ankiety to przesada. Ale jeśli trzymamy się 50% to logo na dole pleców chyba też powinno byc usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Trochę późno przeczytałem ten temat a szkoda... Jeśli nie robiliście jeszcze oficjalnej listy- a raczej takiej nie było to ja też bym się na to pisał. A czy będzie to sama koszulka czy komplecik zobaczę do czasu oficjalnej listy. Co do projektu- nie brałem udziału w głosowaniu ale jest super. Co do ankiety która miała na celu wyłonić loga które usuwamy to jestem za a nawet przeciw logom na brzuchu i na dole pleców. Ale jak będzie to będzie. Ew. odbiór preferował bym osobiście ( osobiście mój kumpel ) w Łodzi. Pytanie jeszcze do zeszłorocznych kupujących koszulki- od daty oficjalnego złożenia zamówienia ile czekało się na znak od nich że ciuchy są " gotowe" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 W takim razie, lecą loga z brzucha i dolne z pleców - zostają na rękawach, klatce piersiowej i na górze pleców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Alleluyah, załatwione zatem..... Panowie pomóżmy jeszcze Bigosowi w kwestiach graficznych, może ktoś zna jakiegoś grafika co mógł by pomóc w tej kwestii. Gdybym miał kogoś dał bym namiar, przecież samo się nie zrobi..... Trzeba możliwie szybko przyspieszyć temat.. szkoda czasu po prostu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a co z tym ".org'iem" ? Nie chcę wyjść na marudę,ale czy naprawdę musimy jeździć z adresem jakiejś obcej strony? Zostawmy samo FR,skoro nie widać głosów sprzeciwu Edit: Postaram się załatwić jakiegoś grafika,ale też się postarajcie, bo nic pewnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Też jestem za zostawieniem samego FR. Wpisując w google fr.org przekierowuje na stronę fr.org.pl która jest o zupełnie innej tematyce w żaden sposób nie związana nawet z rowerami - już nie mówiąc o związku z adresem tego forum. Nie rozumiem czemu taki skrót jest głównym logo na koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oj tam Oj tam Narzekacie Narzekacie to wam za karę jeszcze więcej powodów do dyskusji dam Pozbyłem się .org z FRa i zorbiłem nowe projekty aż 4 aby się wam a "siedzeniach" poprzewracało Numero UNO Usunąłem co wam się nie podobało i zlikwidowałem ORGa Numero DUO Jak wyżej ale na bocznych białych pasach dodałem nazwę.... szkoda by tego miejsca nie wykorzystać Numero TRE Jak wyżej z tym że na ramieniach dałem inne logo .... aby się FR nie powtarzało na górnej części koszulki Numero Quattro Czyli wersja najuboższa (pierwsza) z innym logiem na ramieniu LOGA wystają poza obrys, ponieważ powinny się "zawijać" na tylną stronę koszulki Ze spodni oczywiście ORG tez zniknie Narzekaliście........ no to macie kolejne projekty do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dla mnie numero Duo jest całkiem ok . Niby na bokach loga sporo, ale nieco "zniknie" bo będzie się "zawijało". Inaczej będzie tam faktycznie pusto - co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ...no to pojechałeś....gratuluję. Teraz mogę powiedzieć że każdy z nowych projektów bardzo mi się podoba, pewnie jak większości zainteresowanych. Uważam że są jeszcze lepsze od pierwotnej wersji. Tylko kurcze znowu będzie którą wersję wybrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dla mnie numero Duo jest całkiem ok . Niby na bokach loga sporo, ale nieco "zniknie" bo będzie się "zawijało". Inaczej będzie tam faktycznie pusto - co myślicie? to samo myślicie duo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analog82 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jak dla mnie wersja duo najlepsza. Kiedy bedzie organizowana jakas lista chetnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jak dla mnie 4 wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Bez ".org" każda dobra Druga może być,ale mi większej różnicy nie robi. Teraz jest naprawdę dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 duo rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 TO teraz wybierzcie jedną z 4, widzę że Duo wypada najlepiej tylko przydało by się w tych krzywych bo inaczej nie ruszy projekt.. Ja komplet kupie niezależnie co na nim będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Mnie się podobają projekty nr 1 i 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 To szykuje się kolejna ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 dla mnie wersja Quattro - idealna ! logo w ilości wystarczającej, a nick z forum fajniej by wyglądał na stójce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 To ja jestem za TRE i takie mają być. Jak koszulki z forum to z forum, a nie sama koszulka i gdzieś z boku małym druczkiem ze to o forum chodzi. W końcu to też forma pewnej autorelkamy (mam racje?) to czego ma być mało tych logotypów. Nie mówie, żeby nawalić nie wiadomo ile, ale wersja TRE jest super ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 1,2 lub 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubek Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jestem za DUO ale jeśli przejdzie inna to też biorę na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.