Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Dwie sprawy. W sumie mea culpa. Myślałem że chodzi o wyrzucenie FR z przodu. Jeżeli chodzi o sam dopisek .org to pewnie że może polecieć ale sam skrót FR niech zostanie.

W kwestii 2 - nie głosowałem za usuwaniem loga z dołu pleców przez niedopatrzenie - dopiszcie zatem i mój głos za usunięciem powyższego i po problemie.

Trochę późno przeczytałem ten temat a szkoda... Jeśli nie robiliście jeszcze oficjalnej listy- a raczej takiej nie było to ja też bym się na to pisał. A czy będzie to sama koszulka czy komplecik zobaczę do czasu oficjalnej listy. Co do projektu- nie brałem udziału w głosowaniu ale jest super. Co do ankiety która miała na celu wyłonić loga które usuwamy to jestem za a nawet przeciw logom na brzuchu i na dole pleców. Ale jak będzie to będzie. Ew. odbiór preferował bym osobiście ( osobiście mój kumpel ) w Łodzi.

Pytanie jeszcze do zeszłorocznych kupujących koszulki- od daty oficjalnego złożenia zamówienia ile czekało się na znak od nich że ciuchy są " gotowe" ?

Alleluyah, załatwione zatem..... Panowie pomóżmy jeszcze Bigosowi w kwestiach graficznych, może ktoś zna jakiegoś grafika co mógł by pomóc w tej kwestii. Gdybym miał kogoś dał bym namiar, przecież samo się nie zrobi..... Trzeba możliwie szybko przyspieszyć temat.. szkoda czasu po prostu....

a co z tym ".org'iem" ? Nie chcę wyjść na marudę,ale czy naprawdę musimy jeździć z adresem jakiejś obcej strony? Zostawmy samo FR,skoro nie widać głosów sprzeciwu :icon_redface:

Edit: Postaram się załatwić jakiegoś grafika,ale też się postarajcie, bo nic pewnego...

Też jestem za zostawieniem samego FR. Wpisując w google fr.org przekierowuje na stronę fr.org.pl która jest o zupełnie innej tematyce w żaden sposób nie związana nawet z rowerami - już nie mówiąc o związku z adresem tego forum. Nie rozumiem czemu taki skrót jest głównym logo na koszulce.

Oj tam Oj tam :icon_confused:

Narzekacie Narzekacie to wam za karę jeszcze więcej powodów do dyskusji dam :teehee:

Pozbyłem się .org z FRa i zorbiłem nowe projekty

aż 4 aby się wam a "siedzeniach" poprzewracało :laugh:

Numero UNO

Usunąłem co wam się nie podobało i zlikwidowałem ORGa

koszulka%25203nowa.png

Numero DUO

Jak wyżej ale na bocznych białych pasach dodałem nazwę.... szkoda by tego miejsca nie wykorzystać

koszulka%25201nowa.png

Numero TRE

Jak wyżej z tym że na ramieniach dałem inne logo .... aby się FR nie powtarzało na górnej części koszulki

koszulka%25202nowa.png

Numero Quattro

Czyli wersja najuboższa (pierwsza) z innym logiem na ramieniu

koszulka%25204nowa.png

LOGA wystają poza obrys, ponieważ powinny się "zawijać" na tylną stronę koszulki

Ze spodni oczywiście ORG tez zniknie

Narzekaliście........ :icon_cool: no to macie kolejne projekty do wyboru :teehee:

...no to pojechałeś....gratuluję. Teraz mogę powiedzieć że każdy z nowych projektów bardzo mi się podoba, pewnie jak większości zainteresowanych. Uważam że są jeszcze lepsze od pierwotnej wersji. Tylko kurcze znowu będzie którą wersję wybrać...

To ja jestem za TRE i takie mają być. Jak koszulki z forum to z forum, a nie sama koszulka i gdzieś z boku małym druczkiem ze to o forum chodzi. W końcu to też forma pewnej autorelkamy (mam racje?) to czego ma być mało tych logotypów. Nie mówie, żeby nawalić nie wiadomo ile, ale wersja TRE jest super ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...