Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już nic nie rozumiem. Było tyle innych wzorów koszulek, to po co głosowaliście na ten w którym i tak chcecie robić zmiany. Trzeba się było zastanowić nad wzorem zanim się zagłosowało. Skoro ten projekt się wam nie podoba bo ma za dużo log forum, to Przecież była możliwość wybrania innej koszulki która może i miała inny wzór ale mniej log. No ale to moje zdanie, może troche przesadzam, ale wydaje mi się, że za bardzo wybrzydzacie ;d

No to akurat racja. Wiem,że co chwile jakieś zmiany do projektu który wygrał ale jak już ma być te FR z przodu to może własnie same FR bez ".org"? Skrót wiadomo od czego,a przynajmniej nie kieruje na jakąś zupełnie inną stronę.

BTW Jeśli chodzi o mnie to biorę i koszulkę i spodenki pewnie jak się nie zagapię :)

Nie kumam lamentu. Panowie - trzeba było głosować! Teraz po ptokach - ktoś ten projekt wybrał!!!

Ja głosowałem na inny, ale szanuję wybór ogółu i nie marudzę. Zmiana zbyt dużej ilości nazwy forum jest sensowna, reszta zostaje i już. Jak ktoś zobaczy FR.org to i nazwę forum rowerowe... a jak nie? znaczy że to jego problem....

Bigos tak trzymaj....

Fr.org jest ok, zawsze można założyć alias taki

Domena ma już swojego właściciela, a 2 literówki(szczególnie takie, które mają jakieś znaczenie - fr to skrót od Francja) są w cenie. Ja jak niektórzy poprzednicy jestem za usunięciem .org, bo takiego adresu forum nie posiada i...nie bójmy się spojrzeć prawdzie prosto w oczy - posiadać nie będzie :whistling:

• Mod Team

[Koszulka forum]Głosowanie dot. usunięcia zbędnych log - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

Wszyscy już widzieli ale podsumuję, demokratycznie wygrała opcja z usunięciem log z brzucha.

To co, teraz trzeba przerobić to na krzywe, wysłać im i ich grafik zrobi nam jeszcze wizualizację i wtedy zamówienia?

Co do .org, to róbcie jak uważacie, dodam tylko, że rok tymu na tyle spodenek było samo FR :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...