bigos97 Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Zróbmy jedno duże z przodu, na rękawkach i na plecach jedno i starczy Niech jakiś Moderator zrobi ankietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ja już nic nie rozumiem. Było tyle innych wzorów koszulek, to po co głosowaliście na ten w którym i tak chcecie robić zmiany. Trzeba się było zastanowić nad wzorem zanim się zagłosowało. Skoro ten projekt się wam nie podoba bo ma za dużo log forum, to Przecież była możliwość wybrania innej koszulki która może i miała inny wzór ale mniej log. No ale to moje zdanie, może troche przesadzam, ale wydaje mi się, że za bardzo wybrzydzacie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/111571-koszulka-forumglosowanie-dot-usuniecia-zbednych-log/ jeżeli ktoś widzi ten temat i wie, że jego kolega/koleżanka chce kupić koszulkę, to niech mu podeśle link do tego tematu - niech zagłosują wszyscy, którzy chcą ciuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 tak jak powiedział ammisiek było tyle wzorów do wyboru trzeba było zagłosować na inny a nie mieszać teraz. ps. nigdy każdemu nie dogodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Zgadzam się, najlepszą opcją chyba było napisanie do PrzemkoVonLezajsk po wrzuceniu pracy na forum a przed konkursem i zasugerowanie poprawek, ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Piakus można kupić same spodenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 dzięki bigos97 za info ! to teraz szybko głosujcie i zamawiajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Sama koszulka w rachube wchodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Tak, można zamówić samą koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To w takim razie ja też czekam na na koniec głosowania i chętnie zamówię samą koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dzięki bigos97. Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A czy ktoś z wam może zrobić gotowy projekt w logotypach lub krzywych ? o to prosił mnie TP wtedy będzie im łatwiej zrobić stroje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodymisiu886 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam, jestem zainteresowany ale wg mnie to trochę dziwnie dawać napis w skrócie 'fr.org' dlatego, że po wpisaniu w przeglądarkę nic się nie ładuje, ktoś zobaczy na trasie, przyjedzie do domu chce sprawdzić co to za fr i niczego się nie dowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No to akurat racja. Wiem,że co chwile jakieś zmiany do projektu który wygrał ale jak już ma być te FR z przodu to może własnie same FR bez ".org"? Skrót wiadomo od czego,a przynajmniej nie kieruje na jakąś zupełnie inną stronę. BTW Jeśli chodzi o mnie to biorę i koszulkę i spodenki pewnie jak się nie zagapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie kumam lamentu. Panowie - trzeba było głosować! Teraz po ptokach - ktoś ten projekt wybrał!!! Ja głosowałem na inny, ale szanuję wybór ogółu i nie marudzę. Zmiana zbyt dużej ilości nazwy forum jest sensowna, reszta zostaje i już. Jak ktoś zobaczy FR.org to i nazwę forum rowerowe... a jak nie? znaczy że to jego problem.... Bigos tak trzymaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Fr.org jest ok, zawsze można założyć alias taki A co do krzywych, to przydałby się oryginalny plik z logiem (zapewne w Photoshopie było robione). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Fr.org jest ok, zawsze można założyć alias taki Domena ma już swojego właściciela, a 2 literówki(szczególnie takie, które mają jakieś znaczenie - fr to skrót od Francja) są w cenie. Ja jak niektórzy poprzednicy jestem za usunięciem .org, bo takiego adresu forum nie posiada i...nie bójmy się spojrzeć prawdzie prosto w oczy - posiadać nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 [Koszulka forum]Głosowanie dot. usunięcia zbędnych log - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Wszyscy już widzieli ale podsumuję, demokratycznie wygrała opcja z usunięciem log z brzucha. To co, teraz trzeba przerobić to na krzywe, wysłać im i ich grafik zrobi nam jeszcze wizualizację i wtedy zamówienia? Co do .org, to róbcie jak uważacie, dodam tylko, że rok tymu na tyle spodenek było samo FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 zostawić fr.org, nie mącić....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A czy nie powinno jeszcze wylecieć logo dolne z pleców które uzyskało 50% głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A co to jest FR.ORG bo nie ma takiej strony ? Z tym mieszaniem to stroje będą na....przyszły sezon...może..... Była ankieta ,było zatwierdzone to po co jeszcze dyskusje. Twardym trza być a miętkim i nie ulegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Podejmie się ktoś przerobienia na krzywe ? i usunięcie log ? Bo niestety ja nie jestem tak obeznany w grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 safian dobrze napisał - skoro było rok temu samo FR to po co ".org" ja chyba jednak wezme komplet jak te 3 loga usuwacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Co do logotypu to tak, jak pisałem - przydałby się plik otwarty z logo, bo z tego ze strony będzie ciężko je odrysować w miarę dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A ja jeszcze raz powtórzę pytanie na które chyba nie było odpowiedzi - dlaczego dolne logo z pleców nie wylatuje również? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.