Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Cześć,

jako, że szukam nowych ciuchów, a z Chińczykami nie da się dogadać pomyślałem, że i może w tym roku znaleźliby się chętni na forumowe ciuchy, na zrobienie grafiki no i zamawianie/wysyłkę.

Te ciuszki z zeszłego roku wyszły bardzo fajnie, jakościowo i cenowo też jest nieźle (spodenki + koszulka wyszły chyba w okolicach 150 zł,), więc można by też w Top Princie zamówić, aczkolwiek to już są szczegóły :)

To jak są chętni do organizacji i zakupów? :)

• Mod Team
Napisano

Brakuje jeszcze kogoś (lub kilku ktosiów ;)), kto ładny projekt nam zrobi.

Ja tam się do organizacji nie nadaję, ostatnio mam sporo na głowie i ogólnie chyba lepiej mi nie powierzać takich rzeczy, aczkolwiek jak będzie projekt i chętni na koszulki a nie będzie kogoś kto ogarnie resztę to pewnie się tym zajmę :)

Dużo mamy osób chętnych jeszcze? Bo dla 10 osób to nie ma co robić... :)

Napisano

być może będę mógł nieco pomóc w organizacji, bo w Top Princie mam już wydeptaną ścieżkę :P i jakieś doświadczenia z zeszłorocznej edycji...

Napisano

Panowie - będzie ogłoszony konkurs na projekt nowego stroju, potem będzie temat z listą chętnych, na razie skończcie te posty.

A i tak strój weźmie nie więcej niż 50% wcześniej się deklarujących...

Napisano

koszulinke wsysne i ja :D

EDIT: moze jakis maly konkurs na szate graficzna? Ewentualny zwyciezca niech ma komplet za darmo, he?

POZDRo-:ver

• Mod Team
Napisano

Załącza się klikając prawym na Picasie > otwórz obrazek/kopiuj URL obrazka i wrzucając tu w takach [ IMG].

Spokojnie, zrobimy jakiś konkurs, będzie czas na zgłaszanie swoich propozycji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...