Skocz do zawartości

[amortyzator przedni] Tora 318 u Turn 85-130

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam dziś dostałem Torę w swoje ręce i mam kilka pytań:

1. Czy linka do manetki blokady skoku będzie pasowało od przerzutki i czy pancerz również?

2. Gdzie można dostać sprężynę najtwardszą jaką jest możliwa i czy pasuje od Recona albo innych.

Napisano

musisz kupić sprężynę do U-turna o którą ciężko w normalnej cenie...

pancerz, jak przerzutka, linka, chyba też, nie pamietam na 100%.

Napisano

Ale obojętnie jaki uTurn czy nie? Bo totem ma chyba do 160mm regulację i czy to różnica będzie czy wyjedzie wyżej albo się nie zmieści.

Napisano

Jeśli chodzi o pytanie nr 1 to tak jedno i drugie będzie pasowało, ja mam linkę przerzutkową a pancerz hamulcowy i działa bezproblemowo.

Pyt 2 niemam pojęcia pewnie w harfie ale tam ceny "masakra".

Napisano

A jeszcze jedna sprawa to co może być przyczyną jakby zapadania się amorka powiedzmy zejdę z roweru i jak pociągnę koronę do góry to wtedy wychodzi jakieś 10mm.

No i czy goleniach jest nabita gdzieś data produkcji? Po czym to poznać?

Napisano

U mnie leży set u-trun właśnie czarna i popchnąłbym , ale....po co mam Cię nabijać w butelkę. Set jest z Recona i nie pasuje do Tory, ze wzgledu na inną średnicę wkręcanego korka - Tora ma większą... Ceny nowej chodziły w okolicach 150-160zł. Spreżyna z całym systemem u - turn, czyli od śrubki pod spodem goleni do korka do którego przykręcasz pokrętło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...