kepa416 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Witam dziś dostałem Torę w swoje ręce i mam kilka pytań: 1. Czy linka do manetki blokady skoku będzie pasowało od przerzutki i czy pancerz również? 2. Gdzie można dostać sprężynę najtwardszą jaką jest możliwa i czy pasuje od Recona albo innych.
PoleK Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 musisz kupić sprężynę do U-turna o którą ciężko w normalnej cenie... pancerz, jak przerzutka, linka, chyba też, nie pamietam na 100%.
kepa416 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Napisano 8 Sierpnia 2012 Ale obojętnie jaki uTurn czy nie? Bo totem ma chyba do 160mm regulację i czy to różnica będzie czy wyjedzie wyżej albo się nie zmieści.
Didi Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o pytanie nr 1 to tak jedno i drugie będzie pasowało, ja mam linkę przerzutkową a pancerz hamulcowy i działa bezproblemowo. Pyt 2 niemam pojęcia pewnie w harfie ale tam ceny "masakra".
kepa416 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Napisano 8 Sierpnia 2012 A jeszcze jedna sprawa to co może być przyczyną jakby zapadania się amorka powiedzmy zejdę z roweru i jak pociągnę koronę do góry to wtedy wychodzi jakieś 10mm. No i czy goleniach jest nabita gdzieś data produkcji? Po czym to poznać?
Didi Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Ja mam to samo- "zapadanie się amorka" a mam wersie air, tora podobno tak ma.
Gość Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 U mnie leży set u-trun właśnie czarna i popchnąłbym , ale....po co mam Cię nabijać w butelkę. Set jest z Recona i nie pasuje do Tory, ze wzgledu na inną średnicę wkręcanego korka - Tora ma większą... Ceny nowej chodziły w okolicach 150-160zł. Spreżyna z całym systemem u - turn, czyli od śrubki pod spodem goleni do korka do którego przykręcasz pokrętło.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.