marcinn2807 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim. Mam zamiar kupić nowy amortyzator do mojego cuba ltd 2012. Kwota klaruje się od 1 tysiąca do 2 tysięcy złotych. Co polecicie? Zastanawiałem się nad jakimś foxem? Proszę, doradźcie mi. Pozdro.
severian Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Ja wziąłbym Rebę ;)Z takim budżetem można troszkę poszaleć.
PiotrekMJ Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Do 2k zł z FOX'a dostępne są tylko te podstawowe modele, które są bardzo zbliżone (żeby nie powiedzieć słabsze) do Reby, a nawet mają mniejsze możliwości ustawień. Według mnie RS w tym przypadku będzie bardziej odpowiedni. Co do lepszych Fox'ów z powłoką Kashima i większą możliwością ustawień to koszt >3000+ zł, ale powalenia na kolana też nie będzie, więc zastanów się czy warto.
marcinn2807 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Napisano 8 Sierpnia 2012 A rzucisz mi linkami do tych amorow?
Justice89 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Stałem przed podobnym wyborem i wybrałem rebę. Jestem zadowolony, śmiga 2 sezon bez zarzutu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.