Skocz do zawartości

[odziez]4F

1996wrc

Rekomendowane odpowiedzi

No ja też mam masę rzeczy od nich. Na narty jak i na rower i sobie bardzo chwałę tak zresztą jak moją małżowina :D

Co do gaci z szelkami to nabyłem ostatnio w promocji przecenione ze 149 na 39 :D w sklepie sportowym pod kotelnicą w białce tatrzańskiej przez zupełny przypadek :D i powiem że rewelacja. Nawet już zostały uprane w pralce i pampers dalej na swoim miejscu. Co się tyczy jazdy to też jest na swoim miejscu w trakcie jazdy. Nic się nie przesuwa, z czystym sumieniem mogę polecić :D

Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka

Ja mam rękawiczki od nich, kupiłem za dwie dychy prawie, wiec cena nie była jakąś wielka :D Nie są jakieś przesadnie dobre jak na mój gust, trochę nitek wystaję ale cioram prawie codziennie więc i materia się zużywa. Generalnie jak dobra cena to można wziąć ;)

• 2 tygodnie później...

for fun (4F) już zeszła z jakości, którą posiadała np 2 lata temu, a szkoda. Jednak bardzo często zmieniają materiały, do tego duża rotacja modeli, i coś co było ostatnio bardzo dobre (mam koszulkę rowerową z długim rekawem, bez kieszonek, kupiona 2 lata temu, spodnie snowboardowe - też rewelacja lepszy model nawet niż HiTec ku mojemu zdziwieniu), może dziś już być niedostępne, a nowy model jest z zupełnie innego materiału... Taka dziwna filozofia, bazująca na częstych zmianach szukająca czegoś, a nie słuchająca otoczenia. Moi znajomi się też już mocno zrazili i nie patrzą w stronę 4F.

• 2 miesiące temu...

Zbroje się już na przyszły sezon i szukam jakiejś bielizny termoaktywnej w dobrej cenie. Zastanawiam się nad tąz linku poniżej. Czy ktoś może miał z nią styczność? 4fsklep.pl/[t4z12-bimc200]_bielizna_cooldry_meska_bimc200_–_czarny,15,41132.html

for fun (4F) już zeszła z jakości, którą posiadała np 2 lata temu, a szkoda. Jednak bardzo często zmieniają materiały, do tego duża rotacja modeli, i coś co było ostatnio bardzo dobre (mam koszulkę rowerową z długim rekawem, bez kieszonek, kupiona 2 lata temu, spodnie snowboardowe - też rewelacja lepszy model nawet niż HiTec ku mojemu zdziwieniu), może dziś już być niedostępne, a nowy model jest z zupełnie innego materiału... Taka dziwna filozofia, bazująca na częstych zmianach szukająca czegoś, a nie słuchająca otoczenia. Moi znajomi się też już mocno zrazili i nie patrzą w stronę 4F.

Dokłądnie zwróciłem na to samo uwagę. Niestety niektóre firmy bardzo idą na masówkę i później efekty są mizerne, akurat przypomina mi się Campus, z którym wiąże sie podobna historia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...