Pinio46 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No ja też mam masę rzeczy od nich. Na narty jak i na rower i sobie bardzo chwałę tak zresztą jak moją małżowina Co do gaci z szelkami to nabyłem ostatnio w promocji przecenione ze 149 na 39 w sklepie sportowym pod kotelnicą w białce tatrzańskiej przez zupełny przypadek i powiem że rewelacja. Nawet już zostały uprane w pralce i pampers dalej na swoim miejscu. Co się tyczy jazdy to też jest na swoim miejscu w trakcie jazdy. Nic się nie przesuwa, z czystym sumieniem mogę polecić Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1996wrc Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Miałem chrapkę na te spodenki ale jak się wybrałem do sklepu to wszystkie rozmiary tylko nie mój. Musiałem zainwestować więcej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laxigen Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 A ma ktoś może ich rękawiczki, bo sporo modeli mają teraz poprzecenianych. Jak się sprawują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Ja mam rękawiczki od nich, kupiłem za dwie dychy prawie, wiec cena nie była jakąś wielka Nie są jakieś przesadnie dobre jak na mój gust, trochę nitek wystaję ale cioram prawie codziennie więc i materia się zużywa. Generalnie jak dobra cena to można wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panPierniczek Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Mam już trzecią parę, prują się na potęgę ale 4F wszystkie reklamacje rozpatruje na moją korzyść więc za każdym razem mam nowe:) Jeśli chodzi o reklamacje to ta firma jest naprawdę godna polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CichyMa Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 for fun (4F) już zeszła z jakości, którą posiadała np 2 lata temu, a szkoda. Jednak bardzo często zmieniają materiały, do tego duża rotacja modeli, i coś co było ostatnio bardzo dobre (mam koszulkę rowerową z długim rekawem, bez kieszonek, kupiona 2 lata temu, spodnie snowboardowe - też rewelacja lepszy model nawet niż HiTec ku mojemu zdziwieniu), może dziś już być niedostępne, a nowy model jest z zupełnie innego materiału... Taka dziwna filozofia, bazująca na częstych zmianach szukająca czegoś, a nie słuchająca otoczenia. Moi znajomi się też już mocno zrazili i nie patrzą w stronę 4F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Zbroje się już na przyszły sezon i szukam jakiejś bielizny termoaktywnej w dobrej cenie. Zastanawiam się nad tąz linku poniżej. Czy ktoś może miał z nią styczność? 4fsklep.pl/[t4z12-bimc200]_bielizna_cooldry_meska_bimc200_–_czarny,15,41132.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadm Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 for fun (4F) już zeszła z jakości, którą posiadała np 2 lata temu, a szkoda. Jednak bardzo często zmieniają materiały, do tego duża rotacja modeli, i coś co było ostatnio bardzo dobre (mam koszulkę rowerową z długim rekawem, bez kieszonek, kupiona 2 lata temu, spodnie snowboardowe - też rewelacja lepszy model nawet niż HiTec ku mojemu zdziwieniu), może dziś już być niedostępne, a nowy model jest z zupełnie innego materiału... Taka dziwna filozofia, bazująca na częstych zmianach szukająca czegoś, a nie słuchająca otoczenia. Moi znajomi się też już mocno zrazili i nie patrzą w stronę 4F. Dokłądnie zwróciłem na to samo uwagę. Niestety niektóre firmy bardzo idą na masówkę i później efekty są mizerne, akurat przypomina mi się Campus, z którym wiąże sie podobna historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.