Pionek Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam,planuje zmienić mój "żalowy" amortyzator (duro) na coś typu rock shox domain 318 coil , marzocchi 55rc,marzocchi 66 . Moje pytanko brzmi jaki amorek moge dać aby nie złamać tej ramy bo geometria się kłania w tym ; ) . Nie wiem czy to prawda ale kolega mi powiedział , że boxxer jest niższy od marcoka 66 z czego się zasmiałem ale nie wiem czy miałem racje.Takie pytanko-niższy jest marcok 888 czy boxxer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 boxxer jest nizszy od 66 z 205roku... 99%, nie chce mi sie szukac, na "sasiednim" forum jesttemat z wykazem wysokosci roznych amorkow, wiec moze wypadaloby zajrzec? Ten Bop polegnie predzej czy pozniej przy 160 czy 180mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionek Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Zalezy jak kto jezdzi ; ) ogolnie malo skacze wiecej enduro , moze znajde tą tabele . Jak co to dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samochodzik Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 też składam rower na tej ramie i wiecie może czy 100mm skoku mu wystarczy czy trzeba by było tovhe więcej żeby geo była ok??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionek Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 też składam rower na tej ramie i wiecie może czy 100mm skoku mu wystarczy czy trzeba by było tovhe więcej żeby geo była ok??? Moje duro ma 130mm skoku , chodzi nie najgorzej ale 100mm trochę przesada ;/ Ale na pewno by bylo lepiej gdybys mial 100mm tore niz tego mojego 130mm duracza No i pamietajmy , że skok amora nie ma nic do gadania jaki wysoki jest amortyzator np. boxxer ma 200skoku ponad a marcok 66 ma 180 i są prawie tak same wysokosciowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionek Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Wie ktoś ile ma wysokości suntour duro?Bo nie moge nigdzie znalezc , wszedzie tylko marcoki,rock shoxi,manitou ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Samemu zmierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.