Skocz do zawartości

Kross Team

Kormoran

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dam sobie reke uciciac, ze po sezonie 2009 kross bedzie na -, wyglad ram faktycznie ... i coz z tego ze b ciekawe rozwiazania, hydroforming...a6 z dartem to juz przegiecie :rolleyes:

patrzac na te malowania widac sentyment do korzeni - marketowych rowerow ^^

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Od kilku tygodni mam okazje trenować na najnowszym modelu Krossa Level A6 DISC, chciałbym podzielić się z Wami pierwszymi wrażeniami..

Pierwsze co się rzuca w oczy to całkiem nowa rama, która nie dość że ma super wygląd to dzięki nowej geometrii idealnie nadaje się do XC.

Ja mam okazje jeździć na rozmiarze 18'' i jest to idealne rozwiązanie dla osoby o wzroście około 180cm.

Póki co osprzęt Shimano SLX bardzo dobrze się spisuje w błotnisto-zimowych warunkach, zobaczymy jak będzie dalej...

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, ja tak jak kolega wyżej. Posiadam Hexagon'a V3. Rower jak za taką cenę jest dobry lecz jedyne co mnie irytuje to te pedały, które się rozwaliły po 1 miesiącu użytkowania i kiepskiej jakości opony.

Napisano

Witam, jako iż jeżdżę Grandem B250, tez zapisze się do teamu :confused:.

Poczytałem trochę wsze posty i zauważyłem, że nasze krossy coś na jakości straciły :thumbsup:, czy są jakieś konkretne dolegliwości ?, bo kiedy ja kupowałem swojego B250, to miałem problem z przednią przerzutką która nie wrzucała wyżej i z tego powodu chyba 3 był w serwisie podczas gwarancji, no i strasznie ch**** opony, które po jakiś 2 latach latania, zaczęły pękać, próchnieć itd.

Pytam bo zamierzam kupić jakiegoś nowego krosa, najlepiej teren/szosa. Z góry dzięki za porady :icon_mrgreen:

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Witam. Także chcę zapisać się do tego klubu. Posiadam Hexagon'a 4 (2010). Jak na razie nie narzekam ale troszeczkę kierownica jest mało komfortowa i myślę nad jej zmianą na łamaną.

Napisano

Co sądzicie o ramie Kross level a10 z 2010r??

Przymierzam się do zakupu i potrzebuję się poradzić...

Chciałbym aby nadawał się do maratonów ;)

Napisano

Na facebooku widziałem, że bikeworld go właśnie testuje, pewnie wkrótce pojawi się test.

Ramka podobno jest bardzo przyjemna, sztywna i waga podobno około 1100 gram.

Sry roczniki mi się pomyliły:/ A 2010 do maratonów się nadaje super, bo kilka nawet jeździ/jeździło w nich :)

Napisano

Ja od 2 tygodni posiadam Hexagona V4 2011r. i jak na razie wrażenia znakomite :) Zobaczymy jak będzie dalej ;) Dodam jeszcze, że to mój pierwszy rower taki "naprawdę" i niestety nie mogę go porównać z jakimś innym bajkiem.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...