Skocz do zawartości

Kross Team

Kormoran

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Panów Krossowców ;] Interesuje mnie czy rama od modelu A2,A4 nie bedzie za mała na wzrost 196cm, noga 96cm od krocza w dół... Interesują mnie indywidualne odczucia właścicieli moich rozmiarów ;]

Napisano

Po pierwsze pytałeś już w temacie o doborze rozmiaru ;)

Po drugie nie dodałeś tu, że chodzi Ci oczywiście o ramkę 21" :)

Po trzecie IMO powinna być ok, jeśli nie szukasz roweru rekreacyjnego.

A mój A4 też się powoli rozwija :) Nic innowcyjnego, ale może zrobię jakieś fotki...

Napisano
http://csn.systemysieciowe.pl/IM000291.JPG Był to oto taki rower, jeżdże gdzie tylko się da i odpowiada mi tylko i wyłącznie rower mtb. Jestem juz zdecydowany na A2, A4 tylko problem z tym rozmiarem ;] z powodu mojego wzrostu musiałem miec tak wysoko siodelko ale to itak nic nie dawało a przechylony bylem tak do przodu ze prawie wylatywalem przez kierownice ;)
Napisano

raczej nie ale ja swoją już wywaliłem dałem prostą krótszy i z większym skosem mostek i jest wyżej aż za wysoko,czekam teraz na nowy mostek :mellow:

Napisano

czy bylby ktos chetny na nowa rame krossa level a4 ? rozmiar i kolor do ustalenia :) w sensie chce kupic rower na rozbiorke bo niestety ciezko dostac krossa z rama ponizej 17 cali

a jakby mogl ktos na szybko odp :

srednica sztycy to 27,2 ?? a przerzutki ile ?

ok juz wiem 27,2 ... przerzutka w sumie wsia ryba :) kolor niestety tylko polski bialo czerwony rozmiary 17 lub 21cali... tanio opchne :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Kross wybrany w bikeboard :P ...jako rower czytelnika :D jesteście dumni ze swoich krossików?bo ja ze swojego tak :)

p.s. a może jest ktoś chętny na komplet explorerów protection?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...