bartekgib Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 Ha Ha Ha ! ! ! ! A ja na początku uwierzyłem w to zdjęcie Pozdrawiam ! A może zatrudnijmy się wszyscy w Kross'ie ? Tam zarobki na pewno milionowe, i na pewno stworzymy nową serię rowerów : Kross Forum A2468 Pozdrawiam !
nabial Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 ja na poczatku tez myslalem ze fotki sa ok i tak o napisalem ze prawie merida, 2x wlaczylem a tu matts ... pytanko do uzytkownikow a6 - jaka srednica sztycy?
Viviusek Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 Gdybyśmy sie chcieli zatrudnić w Krossie to jakość rowerów podskoczyła by o 200% a przez to i cena na pewno hehe
bartekgib Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 Ale każdy robiłby rowery jedynie dla siebie : po 5 sztuk dla każdego Tak to ja mogę ..... Pozdrawiam !
Nasti Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 Dzisiaj założyłem spinkę srama do mojej a6. Zaliczyłem także pierwsze otb:/
kiniu2 Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 no to gratulacje Nasti w spd czy na zwyklych pedalach alu?? xD
Nasti Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 w zwykłych. zagapiłem się i nacisnąłem klamkę hamulca przedniego i mnie wyrzuciło:/
anulkaa Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 bartek, czy istnieje kross ktory nie jest levelem? Ja tez nie mam Level'a, a VISSION TYO w zwykłych. zagapiłem się i nacisnąłem klamkę hamulca przedniego i mnie wyrzuciło:/ hehehe... pamiętam jak ja wsiadłam na rower z porządnymi hamulcami po raz pierwszy... o mało mi ręki z barku nie wyrwało
Fifi Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 http://www.bikeworld.pl/rower/artykul/2340/3/ na samym dole jest nowy kross p7
bartekgib Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 Uuuuuu ..... Coś czuje, że nowy rok zapowiada sie iście "bogato" w Kross'ie. Ale to moga być jedynie projekty. Czas pokaże ..... Pozdrawiam !
kusak Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 fajny fajny wizualnie oczywiscie spojrzcie na tego canona jaki dziwak
MarcinGoluch Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 No czyli Kross pojdzie jednak w lekkiego fulla. Mam nadzieje ze zawieszenie bedzie jednak blaszane a nie jak w P7 z weglem. Mam wrazenie ze to najwyzszy model z planowanego Krossa. Jesli tylko poajwi sie jakas ramka fullw rozsadnej cenie nie zawaham sie jej kupic !
Blue Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 HMm... to zabrzmiało jak groźba . Ale co to za cieniutkie rureczki na dole tylnego trójkąta? No i .... 1 zawias? :/. Chociaż widzę jeszcze jakiś dziwny patent przy łączeniu tłumika z tylnym widelcem... coś na podsiodłówce.
Xsystoff Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 Jesli tylko poajwi sie jakas ramka fullw rozsadnej cenie nie zawaham sie jej kupic ! Przeciez caly czas sa dostepne full`e Kross`a w dobrych cenach
Xsystoff Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 Ja tylko stwierdzam obiektywny i merytoryczny fakt
andrzejek Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 jak dla mnie to moznaby to nazwac prawie jak merida, kross matts sport i duze laserowe HFS hmm komus sie nudzilo, nie mowiac juz ze obecne kolorki czarny i czerwony sa jedyne w swoim rodzaju moglbys krok po kroku, po polsku, od poczatku do konca powiedziec o co Ci chodzilo? „Aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa”
gerus Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 ciekawe kiedy bedzie reszta kolekcji krossa ma 2008 bo tu http://www.kross.pl/index.php?f=1&p=33 pisza ze na targach jakis tam wystawiaja
bartekgib Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 No jeżeli taki Kross "full z prawdziwego zdarzenia" będzie kosztował tak jak A8 na allegro - to za chwilę na naszym forum zaroi się od "fulli" Kross'a Ale chyba na to się nie zapowiada - w końcu zawsze to jest inna ramka + cena dampera. Ale jedno mnie wnerwiło - to znowu jest Level Level P7. Pozdrawiam !
anulkaa Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Jaki koszmar!!! Innych kolorów w sklepie nie było...?
gerus Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Kolorek super jest a nie koszmar..., ale o gustach nie dyskutujemy:) Ciekawe ile leveli bedzie w kolekcji 2k8
Cybuch Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 zarąbisty kolor przecież każdy facet się za Tobą obejrzy jeśli będziesz jechała na "takim czymś"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.