Skocz do zawartości

Kross Team

Kormoran

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ha Ha Ha ! ! ! ! A ja na początku uwierzyłem w to zdjęcie :) Pozdrawiam !

A może zatrudnijmy się wszyscy w Kross'ie ? Tam zarobki na pewno milionowe, i na pewno stworzymy nową serię rowerów : Kross Forum A2468 <_< Pozdrawiam !

Napisano

ja na poczatku tez myslalem ze fotki sa ok i tak o napisalem ze prawie merida, 2x wlaczylem a tu matts ... :)

pytanko do uzytkownikow a6 - jaka srednica sztycy?

Napisano
bartek, czy istnieje kross ktory nie jest levelem? :D

Ja tez nie mam Level'a, a VISSION TYO ;)

w zwykłych. zagapiłem się i nacisnąłem klamkę hamulca przedniego i mnie wyrzuciło:/

hehehe... pamiętam jak ja wsiadłam na rower z porządnymi hamulcami po raz pierwszy... o mało mi ręki z barku nie wyrwało :confused:

Napisano

No czyli Kross pojdzie jednak w lekkiego fulla. Mam nadzieje ze zawieszenie bedzie jednak blaszane a nie jak w P7 z weglem. Mam wrazenie ze to najwyzszy model z planowanego Krossa. Jesli tylko poajwi sie jakas ramka fullw rozsadnej cenie nie zawaham sie jej kupic :)!

Napisano

HMm... to zabrzmiało jak groźba :D.

Ale co to za cieniutkie rureczki na dole tylnego trójkąta? No i .... 1 zawias? :/. Chociaż widzę jeszcze jakiś dziwny patent przy łączeniu tłumika z tylnym widelcem... coś na podsiodłówce.

Napisano
jak dla mnie to moznaby to nazwac prawie jak merida, kross matts sport i duze laserowe HFS hmm komus sie nudzilo, nie mowiac juz ze obecne kolorki czarny i czerwony sa jedyne w swoim rodzaju

moglbys krok po kroku, po polsku, od poczatku do konca powiedziec o co Ci chodzilo?

„Aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa”

Napisano

No jeżeli taki Kross "full z prawdziwego zdarzenia" będzie kosztował tak jak A8 na allegro - to za chwilę na naszym forum zaroi się od "fulli" Kross'a :) Ale chyba na to się nie zapowiada - w końcu zawsze to jest inna ramka + cena dampera. Ale jedno mnie wnerwiło - to znowu jest Level :D Level P7. Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...