bilskij Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 smica a boplgiht to jedno i to samo teraz pytanie ktory Ci sie bardziej podoba, tego bierz
Fifi Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Zdecydowanie Boplight Przeczytałem, że tanią i ultralekką sztycą jest Accent Carbon. Rzeczywista waga sztycy to 190g, kosztuje 170zł.
focusR Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 To ja pozwolę sobie zapytać o co inne: obręczę Alexrims G2000 (montowane głównie w A6 rocznik 2006) mają otwory na wentyle samochodowe czy tylko na prestę? Nie chcę sprawdzać tego ani teraz (po wypadku niezbyt sprawna prawa ręka), ani tym bardziej na trasie
Leo Napisano 18 Sierpnia 2007 Napisano 18 Sierpnia 2007 Pod Alex'y podchodzą tylko dętki z zaworkiem Presta
bilskij Napisano 18 Sierpnia 2007 Napisano 18 Sierpnia 2007 Wiertarka w dlon i juz wchodzi nam zawor samochodowy
Leo Napisano 18 Sierpnia 2007 Napisano 18 Sierpnia 2007 Tak też można .... ale czy taka operacja nie osłabi czasem obręczy
bzdecikk Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 Dołączam do waszego klubu! Dziś doszedł do mnie Kross Level A2. Niestety, do soboty nie będzie mnie w domu i jedyne, czym muszę sie zadowolić do zdjęcie na komórce zrobione przez mojego tatę
MarcinGoluch Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 Tak też można .... ale czy taka operacja nie osłabi czasem obręczy nie osłabi jeśli zrobisz to dobrze A jeżeli zrobisz to dobrze a mimo to połamiesz obręcz to znaczy, że zrobiłeś to źle! zastanów się zanim zaczniesz szalec z obrecza. Czy nie lepiej sciagnac nowe detki zamiast placic za detyste i nowe kolo?
bzdecikk Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 O! Dostałem MMSa na internetowe konto Orange. Oto zdjęcie z komórki mojego rumaka: http://img441.imageshack.us/img441/4962/krosslevela2yu3.jpg
bartekgib Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 kusak - Tobie się tylko wydajiiiii ..... One są niebieskie w rzeczywistości. Ale zdjęcie tak słabej jakości + te naklejki = bajerancki efekt świecących naklejek Pozdrawiam !
gerus Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Wkoncu czas sie dopisac Od 6 lipca Posiadacz Levela A2. Rowerek spisuje sie znakomicie, zdarzylo sie złamac hak od przerzutki tylko (15 zł nowy w sklepie). Jutro dam fotke na nowych spd'kach.
esc0bar Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Czy ktos z was rozkrecal juz suport w A6? Pytam sie bo nie wiem czy samemu sie za to wziac, czy tez oddac rower do serwisu. Cos mi cyklicznie strzela w okolicy suportu podczas normalnej jazdy. Pzdr!
Kretschmer Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Wiele osób ma ten problem, w 80% skutkuje dokładne wyczyszczenie i nasmarowanie napędu. Też tak miałem i to mi pomogło. Jeśli nie da rady, sprawdz pedały.
odin Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wszystkich - cześć wszystkim by zabrzmiało dziwnie co ? Kupuję Kross Hexagon v4, i ciężko mi dobrać ramę. Niestety rower kupuję w sklepie internetowym więc nie przymierzę go pod siebie. Mam 184-186 cm, dlugość nogi ( wewnętrzna strona ) od pięty do krocza, wynosi około 85 cm +/- 3 cm. Możecie mi poradzić co wybrać ? Zostałem tutaj skierowany z forum ogólnego. Sprzedawca zaklina się iż potrzebuję 21". Chciałbym jeździć po lesie, jakichś ścieżkach, zapewne czasem po łąkach, niewielkich wybojach, no i ubitej ziemi w lasach z duża ilością nierówności korzeni, lecz bez przesady. Ale niejakis extreme chyba, pozatym lubie dlugie wyprawy, chocby po asfalcie. Czy mógłby mi ktoś pomóc ? Bardzo Was proszę.
Gucio112 Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Ja mam 185-186cm i jeżdżę na 21. Teraz, kiedy przeżyłem już sporo z tym rowerem myślę, że jednak przydałaby się ta 19stka. Zależy też jeszcze od tego, czy rośniesz czy też już nie. Po dłuższych dystansach na szosie bolą mnie plecy, w terenie znowu przydałaby się bardziej zwrotna maszyna, a co za tym idzie mniejsza rama. Według mnie powinieneś jednak wziąć tą 19'
odin Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Czyli nawet gdybym chciał jeździć po asfalcie, tak sobie o, czasem zjechac na jakiś szlak to 19" ? Jutro musze pojechać i przymierzyć rowery, które mają chociazby podobną ramę. Czy ktoś z was zna konkretne modele które można przyrównać wielkością ? Gucio, naprawdę rama 21" jest już teraz dla Ciebie uciażliwa ? Nie wiem czemu, ale 19" jest dość małe, wygląda poniekąd kolokwialnie, choć może to tylko pierwsze wrażenie. A co do do wzrostu, nie już nie będe wiekszy. Myślę że maksyalnie mógłbym mieć 188 cm, ale to jakby wiało do góry
Gucio112 Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Może nie jest uciążliwa, ale nie powiem, żeby była idealna. Czasami myślę, że to właśnie 19" byłoby lepszym rozwiązaniem. Choć przy kupnie roweru byłem innego zdania... Naprawdę na Twoim miejscu skłaniałbym się ku wyborze ramy 19 calowej.
bilskij Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Ombre jak tam a6 ? Tore juz sprzedales czy nadal smigasz ? Ja powymienialem juz wszystko co mialem wymienic i jednak zostaly dc lx Fajne sa
odin Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Jesteś przekonywujący Musze mimo wszystko sam to zobaczyć, nie wiem oswoić sie z tym. W końcu cos w tym musi byc ze wszyscy polecaja mi 19". Jakieś opowieści, coś co jednoznacznie pozwoliło Ci zaobserować wyższośc ramy 19" nad 21" ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.