Skocz do zawartości

Kross Team

Kormoran

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dokładnie Wilku89 po mojej 3 tygodniowej robocie w Holandii moge sobie troszki zaszaleć :) jakbym chciał to nowy rowerek byłby wprawdzie, ale chyba nie... chociaż taka piękna szosa by sie przydała hehe ;D

Napisano

I szczerze żałuję, bo mogłem naprawić stary komputer i kupić rower. Ale pomyślałem sobie - cóż - niedługo pójdę na studia, komputer "przewoźny" na pewno się przyda. A ciuchy ? Kupowałem, bo jeszcze wtedy byłem w gimnazjum. Miałeś ciuch - jesteś gość. Taki swoistego rodzaju "kompleks" niższości społecznej. Dzisiaj się do tego przyznaje. Bez bicia.

Natomiast pracy ciągle szukam, i jedyną pracę jaką znalazłem to u szefa mojej mamy - sprzątanie 180 m2 gabinetu na błysk i koszenie u niego trawy. Za obydwie prace dostałem 100 zł. A co dalej ? Ulotki - mają full komplet ludzi, wykładanie towaru w hipermarketach - dzielą się na kilka zespołów bo mają przepych, zbieranie truskawek - potworny wyzysk ( a i tak Policja nie chce się im wziąć za tyłek ). Ja bym z wielką chęcią przyjął jakąś pracę dorywczą - ale gdzie w moim mieście. Pytałem się po ludziach, itd. to ludzie wolą sobie sami cegły podać na budowie, oby tylko zaoszczedzić. A ja za darmo pracować mogę jedynie na jakieś szczytne cele. Ale cóż - na razie pieczałowicie oszczędzam pieniądze, staram się myśleć przyszłościowo. Nawet myślę sobie, że biorąc nowy tel. na przedłużeniu umowy sprzedam go, żeby sobie powiedzmy nowe koła kupić ( marzą mi się Shimano WHM505 ). Od cioci odkupię za te 30 zł Soniaka T68i i styknie mi na 2 lata.

Człowiek zaczął myśleć dojrzalej, ale co z tego, jeżeli moja rodzina uważa za totalną durnotę wypad nawet 5 km za miasto :) ....... I dlatego mam obawy, że rower będe miał tylko na 10 km przejażdzki, bo na więcej mi oni nie pozwolą. Muszę ich jakoś przegadać .........

Upssss ..... Z lekka się napisałem. Przepraszam za ten "small" OFF. Pozdrawiam !

Napisano

Widze, ze masz sporo kasy na sztyce. Jednak chcialbym Ci zaproponowac dosyc tania, ale za to bardzo dobra sztyce firmy Accent. Dokladniej chodzi mi o model Accent SP-408. Zbiera dosyc dobre recenzje. Wazy okolo 290gr.

Napisano

Panowie co Wy macie do Remerx?! Fakt ze ladnie to nie wyglada ale nie jest wcale takie ciezkie nieco ponad 500g a jest cholernie mocne. Mój Remerx wieeeeele przezyl lacznie z kilkoma wypadami w góry i dzielnie się trzyma. Wymieniłem go tylko przy okazji wymiany piast i teraz SunRims RhynoLite rządzi :blink:!

A co do sztycy to proponuje obejrzeć ZOOMa z nowej kolekcji te z czerwonym logo. Ladne, tanie i stosunkowo lekkie.

Napisano
Panowie co Wy macie do Remerx?! Fakt ze ladnie to nie wyglada ale nie jest wcale takie ciezkie nieco ponad 500g a jest cholernie mocne. Mój Remerx wieeeeele przezyl lacznie z kilkoma wypadami w góry i dzielnie się trzyma. Wymieniłem go tylko przy okazji wymiany piast i teraz SunRims RhynoLite rządzi :)!

Ja się zastanawiałem właśnie nad czymś. Aktualnie mam z tyłu Remerx'a Gran Rock ( zdjęcia - patrz : sygnatura ). Obręcz jest wg. mnie mało urodziwa, zwłaszcza ze slick'ami mającymi białe paski na bokach. na razie nie mam jakiegoś wielce zawodowego roweru i czy na razie uważacie za odpowiednie wyjście kupić na przód też Remerx'a ? ? ? Jak za kilkadziesiąt zł to chyba dobry wybór. Pozatym kupując Remerx'a na oponki mógłbym spokojnie przeznaczyć 250 zł, a to chyba ważne. Pozdrawiam !

Napisano

na oponki 250? kurczę, 100 wystarczy :)

jeżeli ten remerx nie ma tendencji do centry i jest pod kasetę to może bym się nim zaopiekował jak go będziesz sprzedawał

Napisano

Jest na kasetę 8/9. Piastka prawie nowa z samozaciskiem, nowe szprychy.

Do 250 zł to bym wziąłbym najlepiej Fast Fred'y. A pozatym przecież do Remerx'ów nie wrzucę opon bezdętkowych chyba :) Pozdrawiam !

P.S. Ma ktoś pomysł, jak dokładnie usunąć naklejki z Remerx'a ? ? ? ? ? ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...