Wilku89 Napisano 10 Sierpnia 2007 Napisano 10 Sierpnia 2007 a tam bogaty.. idz do roboty i po sprawie ;p czy to na budowe, lub myjnie
Viviusek Napisano 10 Sierpnia 2007 Napisano 10 Sierpnia 2007 dokładnie Wilku89 po mojej 3 tygodniowej robocie w Holandii moge sobie troszki zaszaleć jakbym chciał to nowy rowerek byłby wprawdzie, ale chyba nie... chociaż taka piękna szosa by sie przydała hehe ;D
Xsystoff Napisano 10 Sierpnia 2007 Napisano 10 Sierpnia 2007 Kurde - żebym ja był tak bogaty w pieniądze co Wy No faktycznie markowe ciuchy i laptop (czy tam nowy komp) to przejaw braku pieniedzy.
bartekgib Napisano 11 Sierpnia 2007 Napisano 11 Sierpnia 2007 I szczerze żałuję, bo mogłem naprawić stary komputer i kupić rower. Ale pomyślałem sobie - cóż - niedługo pójdę na studia, komputer "przewoźny" na pewno się przyda. A ciuchy ? Kupowałem, bo jeszcze wtedy byłem w gimnazjum. Miałeś ciuch - jesteś gość. Taki swoistego rodzaju "kompleks" niższości społecznej. Dzisiaj się do tego przyznaje. Bez bicia. Natomiast pracy ciągle szukam, i jedyną pracę jaką znalazłem to u szefa mojej mamy - sprzątanie 180 m2 gabinetu na błysk i koszenie u niego trawy. Za obydwie prace dostałem 100 zł. A co dalej ? Ulotki - mają full komplet ludzi, wykładanie towaru w hipermarketach - dzielą się na kilka zespołów bo mają przepych, zbieranie truskawek - potworny wyzysk ( a i tak Policja nie chce się im wziąć za tyłek ). Ja bym z wielką chęcią przyjął jakąś pracę dorywczą - ale gdzie w moim mieście. Pytałem się po ludziach, itd. to ludzie wolą sobie sami cegły podać na budowie, oby tylko zaoszczedzić. A ja za darmo pracować mogę jedynie na jakieś szczytne cele. Ale cóż - na razie pieczałowicie oszczędzam pieniądze, staram się myśleć przyszłościowo. Nawet myślę sobie, że biorąc nowy tel. na przedłużeniu umowy sprzedam go, żeby sobie powiedzmy nowe koła kupić ( marzą mi się Shimano WHM505 ). Od cioci odkupię za te 30 zł Soniaka T68i i styknie mi na 2 lata. Człowiek zaczął myśleć dojrzalej, ale co z tego, jeżeli moja rodzina uważa za totalną durnotę wypad nawet 5 km za miasto ....... I dlatego mam obawy, że rower będe miał tylko na 10 km przejażdzki, bo na więcej mi oni nie pozwolą. Muszę ich jakoś przegadać ......... Upssss ..... Z lekka się napisałem. Przepraszam za ten "small" OFF. Pozdrawiam !
bilskij Napisano 11 Sierpnia 2007 Napisano 11 Sierpnia 2007 Skracal ktos z was pancerze w krossie a6 ? Glowie chodzi mi o pancerze od przerzutek. Pozdro
Ombre Napisano 11 Sierpnia 2007 Napisano 11 Sierpnia 2007 btw. tak z ciekawosci, ile masz wzrostu? To jakas tajemnica ?
Ombre Napisano 11 Sierpnia 2007 Napisano 11 Sierpnia 2007 Czyli jednak moj wybor- ramy 17 calowej nie byl zły Thx i pozdro Smigam w teren.
Fifi Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Jaką byście mi sztycę proponowali do Krossa A6? Żeby była lekka, kasa do 200, może trochę więcej, ważę 45 kg
bilskij Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 boplight Panie ja dalem 120zl waga 219g 350mm
esc0bar Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Widze, ze masz sporo kasy na sztyce. Jednak chcialbym Ci zaproponowac dosyc tania, ale za to bardzo dobra sztyce firmy Accent. Dokladniej chodzi mi o model Accent SP-408. Zbiera dosyc dobre recenzje. Wazy okolo 290gr.
Fifi Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja obstawiam międy Boplight: http://www.allegro.pl/item224653085_sztyca...ajlzejsza_.html a Zoom: http://www.allegro.pl/item223520715_carbon..._222_gramy.html Czy karbon rzeczywiście dobrze tłumi drgania?
kusak Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item225850887_sztyca_smi...waga_231g_.html dość lekka, ale moim zdaniem wizualnie nieciekawa http://allegro.pl/item225228636_sztyca_smi...hey_wcs_fv.html ew. ta, troche droższa http://allegro.pl/item224653085_sztyca_bop...ajlzejsza_.html leciutki bop ja bym brał którąś z tych trzech
bilskij Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 tego carbonowego zooma sobie podaruj, bo to jakis wynalazek ja bym obstawial za smica, lub boplightem.
MarcinGoluch Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Panowie co Wy macie do Remerx?! Fakt ze ladnie to nie wyglada ale nie jest wcale takie ciezkie nieco ponad 500g a jest cholernie mocne. Mój Remerx wieeeeele przezyl lacznie z kilkoma wypadami w góry i dzielnie się trzyma. Wymieniłem go tylko przy okazji wymiany piast i teraz SunRims RhynoLite rządzi ! A co do sztycy to proponuje obejrzeć ZOOMa z nowej kolekcji te z czerwonym logo. Ladne, tanie i stosunkowo lekkie.
Fifi Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Mam jeszcze takie pytanie, czy opłaca się kupić kiere 31,8 czy zamienić na 25,4?
bilskij Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Lepiej sobie zostaw 31,8 mm kiere:) skoro masz a6 z 2007 to pewnie z Tora wiec przydala by sie mocarna kierownica
bartekgib Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Panowie co Wy macie do Remerx?! Fakt ze ladnie to nie wyglada ale nie jest wcale takie ciezkie nieco ponad 500g a jest cholernie mocne. Mój Remerx wieeeeele przezyl lacznie z kilkoma wypadami w góry i dzielnie się trzyma. Wymieniłem go tylko przy okazji wymiany piast i teraz SunRims RhynoLite rządzi ! Ja się zastanawiałem właśnie nad czymś. Aktualnie mam z tyłu Remerx'a Gran Rock ( zdjęcia - patrz : sygnatura ). Obręcz jest wg. mnie mało urodziwa, zwłaszcza ze slick'ami mającymi białe paski na bokach. na razie nie mam jakiegoś wielce zawodowego roweru i czy na razie uważacie za odpowiednie wyjście kupić na przód też Remerx'a ? ? ? Jak za kilkadziesiąt zł to chyba dobry wybór. Pozatym kupując Remerx'a na oponki mógłbym spokojnie przeznaczyć 250 zł, a to chyba ważne. Pozdrawiam !
kusak Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 na oponki 250? kurczę, 100 wystarczy jeżeli ten remerx nie ma tendencji do centry i jest pod kasetę to może bym się nim zaopiekował jak go będziesz sprzedawał
bilskij Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 I co FiFi jaka bierzesz wreszcie sztyce ? Podjales jakas decyzje ?
bartekgib Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 Jest na kasetę 8/9. Piastka prawie nowa z samozaciskiem, nowe szprychy. Do 250 zł to bym wziąłbym najlepiej Fast Fred'y. A pozatym przecież do Remerx'ów nie wrzucę opon bezdętkowych chyba Pozdrawiam ! P.S. Ma ktoś pomysł, jak dokładnie usunąć naklejki z Remerx'a ? ? ? ? ? ?
kusak Napisano 17 Sierpnia 2007 Napisano 17 Sierpnia 2007 zdzierasz na chama i pozostałość benzynką albo rozpuszczalnikiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.