focusR Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 Jak tak dalej pójdzie to Kross może stracić pozycję w czołówce sprzedaży (lidera?). Ciekawe jak to jest z Krossami na zachodzie... Leo wiesz może w jakich cenach były te rowerki, chodzi mi o A6 i A8, katalogowo czy taniej? Pozdrawiam
kiniu2 Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 u mnie w mieście jest jeden sklep-"serwis" Kross'a... Raz na "ruski rok" przytrafi się jakiś fajniutki Kross'ik No i nie dawno byłem popatrzeć co nowego tam mają wiekszosc to sfx'y i pare hexagonów, ale tu o dziwo znalazł sie level a6. Aż zal mi się zrobiło, gdy spojrzałem na cenę (2799 PLN) no i kierownicę(zle zalozone DC i nie działająca manetka blokady skoku...): http://img400.imageshack.us/img400/5427/dsc00025vt4.jpg Niby serwis dobry, ale to co zrobili a6 to jest nie wybaczalne... xD
Leo Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 no i kierownicę(zle zalozone DC i nie działająca manetka blokady skoku...):Oooooo masakra, pełen profesjonalizm . Leo wiesz może w jakich cenach były te rowerki, chodzi mi o A6 i A8, katalogowo czy taniej? Znaczy w tym sklepie gdzie przyszły te Kross'y, w moim mieście, tak ? Szczerze mówiąc to nie zwróciłem zbytnio uwagi, ale chyba A8 - 2799 zł a A6 - 2399 zł
Fifi Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 Boże, masakra z tymi źle założonymi DC. Żal po prostu, i to w serwisie!
kiniu2 Napisano 3 Sierpnia 2007 Napisano 3 Sierpnia 2007 serwis to z kolegą już mamy lepszy... i tak strasznie drogo tam jest bo nie mają konkurencji ;D
bartekgib Napisano 3 Sierpnia 2007 Napisano 3 Sierpnia 2007 Co do postu kiniu2 o źle założonych DC ( zdjęcie ) - jedna odpowiedź tylko : Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha ! Nic więcej mi nia myśle nie przychodzi .... Pozdrawiam !
KaJeTaN Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 Właśnie wczoraj stałem sie posiadaczem Levela a8, więc chyba mogę wstąpić do klubu:>?? dorzucam fotkę
Leo Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 Hmmm ... Very Nice Bike ! Gratuluję. Gdzie i ile zapłaciłeś za niego, jeśli można wiedzieć ?
KaJeTaN Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 na allegro tydzień temu za 3,5 tys..... Rowerek naprawdę bomba;)
bartekgib Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 Ogłoszenie : pilnie odsprzedam "klejnoty" o odpowiednich parametrach idealnych dla każdego dorosłego mężczyzny. Każde powierzone im zadanie wykonują w 100 % skutecznie ( łącznie z oddawaniem uryny ). Przebieg : nieduży ( 17.5 roku ). Poziom zadowolenia dziewczyn : 9.5/10 ( nic nie jest idealne ) Cena : 3700 tyś zł lub Kross Level A8 na zamiane Tak naprawdę piękny rowerek - never bym niep pomyślał, że Kross będzie robił takie cacka. Pomyśleć, co będzie się działo w takim 2010 roku. Śmiesznie wygląda ten zacisk sztycy ( srebrny ). To chyba pierwszy A8 na forum. Pozdrawiam !
ulvgar Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 Nie wie ktoś gdzie można kupić prostą kierownicę Truvativ Team 31,8 mm?
Fifi Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 Możesz kupić tą: http://www.allegro.pl/item218331486_okazja...am_gwar_fv.html i poobwijać taśmą klejącą A tak na serio to zapytaj się tego kolesia co sprzedaje 25,4mm czy ma 31,8mm
ulvgar Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 Dzwoniłem do niego, 31,8 właściwie już nie ma a tą z linku już wcześniej kupiłem tylko się wkopałem z aukcją bo nie miałem pojęcia, że Truvativ robi też 25,4 - dopiero na oficjalnej stronie to znalazłem, na stronie Harfy podają tylko 31,8. Może z nimi spróbuje się skontaktować w przyszłym tygodniu... Albo napiszę d Krossa może mi sprzedadzą jedną sztukę
Leo Napisano 4 Sierpnia 2007 Napisano 4 Sierpnia 2007 Trochę dużo dałeś za ta A-ósemkę, tydzień dłużej byś poczekał i masz o 1000 zł taniej : http://www.allegro.pl/item221442321_kross_...606_gratis.html
KaJeTaN Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 SORKI ale male sprostowanie, dalem za niego 2,5 tys, wybaczcie, wlaśnie na tej aukcji jeszcze na niej widnieje;] ROWEREK moge powiedziec super:P Naprawde pierwszy a8 na forum? No to moge do tego klubu z moja czarna bestia:>
kusak Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 nie mozesz, musisz =) ale pod jednym warunkiem, zdejmuj te odblaski
KaJeTaN Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Odblasków już nie ma:P Fota była robiona zaraz po dostarczeniu przesyłki;) Teraz juz jest stary i brudny:PP
yukol Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Ja dołączam ze swoim Krosem A6 i 2/3. Tj. A6 z zapowiedzi na ten rok, czyli Tora, WH-m505. Ciekawe co dadzą w przyszłym, czy znowu Axony, czy Tory czy jeszcze coś innego. Fotki nie będę robił, bo i tak każdy wie jak to wygląda. Swoją drogą co do A8 - ma najładniejsze malowanie, ze wszystkich Krossów.
kusak Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 wszystkie levele są bardzo ładne według mnie jedne z ładniejszych rowerów w ogóle... sam bym sobie życzył ramki rodem z a-ósemki ; ] morph to tak naprawdę prawie to samo co a6, różni się tylko mocowaniem tylnego koła, no i malowaniem, na korzyść levela ;]
bartekgib Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Odblaski by do niego pasowały, jeżeli byłyby białe. U mnie chłopak ma calutkiego czarnego Trek'a ( modelu nie pamiętam ). Rama 17.5", oponki 2.35, v'ki, i jest kompletnie czarniutki. I do tego ma na kołach białe odblaski - wygląda to świetnie w takim rowerze ...... Pozdrawiam !
lanc91 Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 ja na razie moj krosik spisoje sie dobrze ale chyba niestety bede musial sie go pozbyc ale zato moze dam rade kupic a8 z czego bym byl bardzo szczesliwy ale to za jakis czas kajetan jak bys mogl porobic wiecej fotek swojej a8 to prosze bo coraz bardziej przekonuje mnie ten rower i jakies wrazenia z jazdy
KaJeTaN Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Fotki postaram sie jutro porobić. a wrażenia z jazdy hmmm czy ja wiem, zrobilem nim zaledwie 50 km 10% po blotku. Jak do tej pory nie mam do niego zadnych zastrzezen, ale to za malo czasu na poznanie roweru;]
bartekgib Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 Oczywiście. Opisz swój rowerek, co zamierzasz dokupić, itd. Wrażenia z jazdy ..... Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.