Kathar Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Nie ma się co śmiać. To bardzo "poważny" sprzęt. Kosztował 8000,00 zł :lol hehe może ktoś to kupi
kusak Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 olać cenę. Spójrzmy na znajomość ojczystego języka przez wystawiającego czytałem to 3 razy żeby jako-tako zrozumieć...
evo Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Co za idiota go sprzedaje? I do tego kłamca (na fakturze niby 2600 ma być, a jak byk jest 600 i tyle to jest warte). Nie dosyć, że pisze o jakiś kwotach 8000 i 9490, to rozumie czeski błąd i chodzi mu o 800 i 949 zł, tylko czemu na fakturze jest 600 zł? I czemu chce za niego 2650 zł? O co mu cenzura chodzi w ogóle?
Topola Napisano 12 Maja 2007 Napisano 12 Maja 2007 Witam Dołączam do grona posiadaczy Krossików Dzisiaj zakupiłam w przypływie impulsu Krossa Xao mystic species. Powiem szczerze, że nawet nie za bardzo wiem co kupiłam bo na rowerach się znam minimalnie ale pan sprzedawca tak ładnie mi go wciskał, że dałam się nabrać Jest to mój pierwszy poważniejszy rower więc jeśli się nie sprawdzi a jazda mnie wciągnie to zacznę zbierać na Levelka A6. Na razie jeździło się niebiańsko. Po kilku kilometrach wprawdzie coś mi piszczy przy przedniej piaście, na dzień dobry przebiłam dętkę w tylnym kole (właśnie udało mi się koło zdjąć, ciekawe czy uda się założyć he he) - ale jeżdzi się mrrrrrrr
ulvgar Napisano 12 Maja 2007 Napisano 12 Maja 2007 A ja ostatnio kombinowałem z siodełkami - najpierw założyłem jakieś od Gianta a teraz mam WTB Rocket V, jeździ się na nim znakomicie więc póki co nie zmieniam
tobek Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Także dołączam się do team'u z moim Hexagonem V6 ;]
ulvgar Napisano 14 Maja 2007 Napisano 14 Maja 2007 Witamy Maszynkę masz z zeszłej czy tegorocznej kolekcji? Chyba jutro gdzieś w teren pojadę i zrobię fotki A6 po kilku zmianach
snuffi Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Mój Level A2 zyskał Bombera: http://picasaweb.google.pl/snuffibdg/Maszy...249824104072802
snuffi Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 hahaha bardzo smieszne golenie ma 100 ale skoku ma 80
evo Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 yo? Kiedy mi na serio wydaje się, jak by tam było ze 120 mm samego skoku (a golenie ze 140).
Radeck Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 Dołączam do kluby z moim Hexagon'em V6 (2006) po tuningu
ulvgar Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Było miło, ale wypisuję się z klubu, wybaczcie... Miejsce levela A6 zajął GT avalanche 2.0... Ale wszystko zostaje w rodzinie - ramę A6tki przejmuje brat. Klub jest fajny więc dalej będę tu często zaglądać, chociażby po to by poobserwować nowe maszynki forumowiczów. BTW, w zeszłym tygodniu 2 znajomych ode mnie ze zmiany zakupiło hexagona v6 '06 i '07. Cudne sprzęty
avalanche1616 Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 mam pytanie o gware czy przyjeliby mi rower na GW jesli walnalem przezutka tylem o hydrant i teraz chodzi tak na 5 biegow ladnie tzn. nie trzeszczy a na pozostalych 2 lekko slychac tyl nie przod !! pytam tylko tak z ciekawosci bo wymienilem juz sobie sam przezutke | koszt nie az taki duzy bo 34 zl a i jeszcze jedno jezdze krossem hexagonem v3 czy w jego ramie jest mozliwosc zamontowania hampla tarczowego na tyl bo wydaje mi sie ze nie, a przeszukiwac calych 25 stron mi sie nie chce i jesli sie nie da probowaliscie jakos tzn. dospawac cos itd. :lol: ps. i jeszcze jedno jaka maksymalna tarcze mozna na przod do amorka dac(zoom ch-550 ams) orginalny w instrukcji od amorka nic sie nie doczytalem o masymalnym rozmiarze tarczy
kusak Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 rozmiar tarczy max w xc to sądzę, że ok 180. czy z tyłu da się zamontować to nie wiem, bo ramy nie widziałem z bliska, spójrz czy po lewej stronie tylnego trójkąta nad zaciskiem masz przyspawane takie jakby 2 kawałki aluminium z dziurkami na śruby mocujące ;d jak są to można śmiało montować ps. co do przerzutki chyba by nie przyjęli, a dlaczego. A dlatego że jej przeznaczenie to trekking (acera jak mniemam albo altus) i cross, a nie walenie w hydrant
kiniu2 Napisano 16 Czerwca 2007 Napisano 16 Czerwca 2007 a ja sie tez dolącze do klubu z moim hexagonem v5 '06 ver. 1.01/hample Avid sd 5 za alhongi xD/
kusak Napisano 21 Czerwca 2007 Napisano 21 Czerwca 2007 witamy więc ja w swoim krosie zamontowałem kierownicę stalową zooma giętą która waży chyba z 15 kg i się jeździć nie da ; d za to wygodniej jest i tu nie ma mowy
Paviarotti Napisano 21 Czerwca 2007 Napisano 21 Czerwca 2007 snuffi - jaki to model Bombera dokładnie? Co do skoku to nie przesadzajcie przecież widać, że to seteczka. EDIT: Alem ślepy w podpisie fotki jest napisane to może inaczej: skąd go wyrwałeś i dlaczego tak tanio?
Dark_Reaver Napisano 25 Czerwca 2007 Napisano 25 Czerwca 2007 Chętnie przyłącze się do Teamu pod warunkiem, że sprawność roweru na poziomie 100% nie jest wymagana ciągle coś w nim psuje obecnie niemam przedniego hamulca, a tylny albo słabo hamuje albo blokuje koło... i tylna przerzutka coś nie teges... Ogólnie posiadam Kross'a Adventure SH 04 czyli ZŁOM! wymieniłem... albo inaczej nie wymieniłem ramy, mostka, kierownicy, manetek, sztycy, siodła, tylnego hamulca i przedniego koła... reszta jest wymieniona przezutki Alivio 06, łańcuch SRAM PC36 itd nie będe tu wymieniał... W porównaniu z waszymi sprzętami jest to kompletny złom do kasacji... ale jeździ i to się liczy bez hamulców mam niezły hardcore w trasie
focusR Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 Witam, być może już niedługo będę mógł dołączyć do Waszego klubu, bowiem zamierzam w najbliższym czasie kupić Levela A6. Sęk w tym, że chcę kupić przez neta i nie wiem jaką mam wybrać ramę. Zwracam się więc do użytkowników Levela z pytaniem: Która ramka, 17" czy 19", powinna być przy moich wymiarach 171-2 cm wzrostu i 81-2 cm (nogi) bardziej odpowiednia? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.