LeMarcin Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 LevelkaA4 mam od kwietnia i trochę nim już przejechałem. Aż łancuch mi się wydłużył o jakieś pół ogniwa. Założyłem nowy KMC9000 i tu porażka niestety.Tak więc do końca muszę go zużyć i wymienić łańcuch wraz z kasetą ale puki co wszystko działa bez zażutu. 5 z plusem!!!. Dołączam się do maniaków Levelów
labradore Napisano 7 Stycznia 2007 Napisano 7 Stycznia 2007 dolaczam sie z KROSSEM sign FR1, po malej modernizacji:) na razie: heble: hayes HFX9 HD 203mm siodełko: earthworks couch niebawem: rama na czarno i amortyzator Marzocchi DJ dirt jumper 3 chyba ze ktos mi poleci jakis inny dobry amortyzator czekam na posty pozdr
MarcinGoluch Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 A oto jeszcze nie skończone moja dziecinka Kross Vission ION: Zmiany na sezon 2007 to: amortyzator Marzocchi Mx Pro Eta 120mm damper X-fusion Glyde RL 165mm(na fotce ze starym damperem) gumy Kenda Kharisma kevlar 2.1" korba Truvativ Firex + suport PowerPro BB-9915 I położony nowy lakierek proszkowy. Na fotce jak widac jeszcze nie w pelni zlozony rower i swiecacy sie gdznieniedzie od smaru z którego nie wyczysciłem jeszcze po składaniu. Pozdrawiam wszystkich Kross'owców! Marcin
SpiderMAN Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 A oto jeszcze nie skończone moja dziecinka Kross Vission ION: Zmiany na sezon 2007 to: amortyzator Marzocchi Mx Pro Eta 120mm damper X-fusion Glyde RL 165mm(na fotce ze starym damperem) gumy Kenda Kharisma kevlar 2.1" korba Truvativ Firex + suport PowerPro BB-9915 I położony nowy lakierek proszkowy. Na fotce jak widac jeszcze nie w pelni zlozony rower i swiecacy sie gdznieniedzie od smaru z którego nie wyczysciłem jeszcze po składaniu. Pozdrawiam wszystkich Kross'owców! Marcin Wsio cacy, ale te kolka...
MarcinGoluch Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 Wsio cacy, ale te kolka... Hehe Ty sie nie smiej, one tak tylko hamsko wygladaja ale sa naprawde mocne . Uznajmy je jako dojazdówki ktore ulegna zmianie w polowie sezonu.
SpiderMAN Napisano 8 Kwietnia 2007 Napisano 8 Kwietnia 2007 Hehe Ty sie nie smiej, one tak tylko hamsko wygladaja ale sa naprawde mocne . Uznajmy je jako dojazdówki ktore ulegna zmianie w polowie sezonu. Mocne to moze i sa, ale pewnie ciezkie jak kowadla... Remerx to nic lekkiego, ani dobrego... raczej nie robi...
Viviusek Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 dopisuje sie do klubu z moim Kross'em Level A4 z 06 witam wszystkich posiadaczy Kross'a
SpiderMAN Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 MarcinGoluch - a po ci ci stopka? No wlasnie, po co? dopisuje sie do klubu z moim Kross'em Level A4 z 06 witam wszystkich posiadaczy Kross'a A powitac, powitac!!!
algra7 Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 kurcze, co do stopki to musze moją usunąć bo mnie mocno ostatnio wnerwia, a nie posiadam tak dużego imbusa :]
zar3k` Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam. Dolaczam sie z moim swiezo kupionym hexagonem v6 http://images21.fotosik.pl/159/8e090a0e8df24a71med.jpg Pozdrawiam!
karol_sied Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 No to i ja się dolaczam z moim rocznym hexagonem v3
MarcinGoluch Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 No wlasnie, po co? Już Was nie lubie bo nabijacię się z mojej nóżki a taka ładna jest i pasuje pod kolor roweru . Pozbede sie jej tylko dlatego ze zgubilem jedna srubke i mi dynda
SpiderMAN Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Już Was nie lubie bo nabijacię się z mojej nóżki a taka ładna jest i pasuje pod kolor roweru . Pozbede sie jej tylko dlatego ze zgubilem jedna srubke i mi dynda Taki fajny rower, a taka paskudna nozka :P :twisted:
kamykyo Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 I po co te gadki o nóżce w klubie kross`a w klubie meridy było, że fajny rower ale zdejmij te błotniki. Każdy ma przy rowerze to co lubi Jeden nie lubi być w błocie, drugi nie lubi opierać roweru o byle co
kamykyo Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 kamykyo - wiesz, stopka swoje waży he he sam bym na to nie wpadł joke Nie zmienia to faktu, że nie uda nam się oprzeć roweru o te kilkanaście gramów których sie pozbywamy Ja sam nie mam stopki, ani błotników ale nie przeszkadza mi, jeśli ktoś ma stopke albo błotniki bo to indywidualne preferencje.
Kathar Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Hexagon V6 mam już prawie rok. Przy okazji zapytam. Czy możliwe jest wrzucenie na tylne koło kasety 9-rz. Tzn czy się zmieści na tej piaście.
SpiderMAN Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Hexagon V6 mam już prawie rok. Przy okazji zapytam. Czy możliwe jest wrzucenie na tylne koło kasety 9-rz. Tzn czy się zmieści na tej piaście. Kasety 8sp i 9sp maja ta sama szerokosc... ale oprocz kasety musisz manetke zmienic...
MarcinGoluch Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Spiesze z info ze moj Kross'ik otrzymał z tyłu damper CaneCreek Ad-5 , takze tylek bede wygodniej wozil. A tak przy okazji to http://www.e-rowerowy.com/?p=productsMore&iProduct=227 poza innym uformowaniem kolyski moj sie nie różni . A i oczywiscie skrajen opinie, niesttey osob ktore oba rowerki tylko widzialy . Pozdrawiam! Marcin
mico102 Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam. Dołączam do was z nowo podkładanym Kross Morph . Więcej w temacie " Na czym jeździcie " Pozdrawiam
gopher Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam, wszystkich posiadaczy Kross'a. Dołączam się ze swoim Hexagon'em V4 http://www.gopher.yoyo.pl/rower.jpg
evo Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 lekka stopka chyba z ALU w Unibiku ważyła ledwo 195 g i ta jeszcze nie jest złym pomysłem ale są też takie badziewia po 0,4 kg
marelx Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 ale jaja http://www.allegro.pl/item190787339_kross_level_a4.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.