Brusu Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 Dzisiaj pierwszy raz pojawily sie jakes problemy w przednej przerzutce :glare: sram 3.0 . jade se ze 3 na godzine zmieniam na 1 z przodu z 2 i trach lancuch sie złozych nie pozwalajac dalej pedalowac. Wygladało to tak ze czesc lacucha(ze 2 oczka ) została na 2 biegu a reszta juz była na 1 . Rower uzytkuje dopiero 1 miesiac a tego dnia zdazryło mi sie to jeszcze ze 3 razy raz umało nie wyleciał poza kasete z 3 biegu ale znowu czesc lancucha została . Wczesniej chodziło bez zarzytu , o co mu chodzi czy to łancych czy przerzutka?? Z tyłu nie do zużycia sram 7.0 ten sprawuje sie ok
Młody_56 Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 Ja też dołączam sie do teamu z moim krossem level A4 z 2006r.
Mirages Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 to i ja dołącze, choć jak widzę jeszcze wiele czeka mnie nauki zanim niektórym dorosne do pięt. Szczęśliwie posiadam V6 (rama 19). Czytałam, że wam tez przeskakuje łańcuch, wkurza mnie to, a że kiepsko się znam, chciałabym zapytać czy coś da się z tym zrobić. Czy wy tez macie takie problemy z dostaniem tego modelu w jakimkolwiek kolorze z rama 19? I jeszcze o jedno chciałabym zapytać-czy ktos może mi poradzic jak najlepiej dojechac z Legionowa do Mińska mazowieckiego? Szukam jakiś dobrych mapek rowerowych, ale niestety jakos cięzko mi idzie... :/
Raffi Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 UWAGA UWAGA PILNE GORĄCA PROŚBA O POMOC Czy ktoś może polecić RZETELNY serwis Krossa, do zrobienia przeglądu gwarancyjnego. NIECIERPLIWIE CZEKAM NA ODPOWIEDŹ Z GÓRY DZIĘKUJĘ Zapomniałem dodać, że w Warszawie Pozdrawiam
algra7 Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 zobaczcie co znalazlem na stronie krossa " Dostępność rowerów z grupy extreme Uprzejmie informujemy, że wszystkie rowery z grupy Extreme tj. Sign FR 2, Sign FR1, Sign DS oraz Panic będą dostępne ponownie w sprzedaży od 20 września 2006. " Niezle co nie? Chyba liczyli na mniejsza sprzedaz heh, po prstu Krossy sie robia bardzo popularne dobry sprzet to po prostu widac rowneiz po sprzedazy
jafo24 Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 heh, po prstu Krossy sie robia bardzo popularne dobry sprzet to po prostu widac rowneiz po sprzedazy ale chyba ktoś poleci w Krossie za to. brak towaru w środku sezonu, to niesamowite straty dla firmy.
MarcinGoluch Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 Brak rowerów, brak niektorych ubrań i brak w sprzedaży samych ram Levela. Widac Kross sam sie nie docenil.
`MarX Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 Kurde właśnie myślałem że mnie to nie będzie dotyczyło i qpa :[ Dogadałem się z miłym Panem mogę wziąć go na 2 raty ale ale w hurtowni nie ma 19` level a4. Mam 180 cm i niby siedziałem na a2 21` wydawał mi się nawet podobny do mojego Scouta, ale ale psychicznie nie czuję się za dobrze Ma ktoś wymiary levela a4 19` i 21` ile to jest różnicy? :> Nie chcę się napalić i później żałować. Pozdrawiam tych którym udało się wychaczyć 19 Nie ukrywam, że sprawa pilna i bardzo by mi zależało na odpowiedzi fachmanów Rowerki uciekają czas ucieka, a pieniądz czeka.
Maniac Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 A ja dołączam się do klubu z moim pięknym,nowiutkim Hexagonem v4. Pozdrawiam wszystkich KROSS'owców
`MarX Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 evo dzięki za mętlik w głowie ;P kurde nie cierpie czerownego ale w sumie jak będę jechał na rowerze to nie będę go widział. ehhhhhhhhh grrrrrrrrrrrrr normalnie desperacja który przyśni mi się w nocy tego kupie. 19` czerony VS. czarny 21`
algra7 Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 co Ty chcesz, czerwony jest piekny :D ja mam czerwony :D czerwono-szary konkretniej i jest sliczniutki
Caine Napisano 31 Maja 2006 Napisano 31 Maja 2006 evo dzięki za mętlik w głowie ;P kurde nie cierpie czerownego ale w sumie jak będę jechał na rowerze to nie będę go widział. ehhhhhhhhh grrrrrrrrrrrrr normalnie desperacja który przyśni mi się w nocy tego kupie. 19` czerony VS. czarny 21` Jak dla mnie kolor to sprawa mało ważna. tak jak ktoś napisał wyżej - jak kupisz 21' to możesz mieć przykre wypadki z udziałem klejnotów. ja mam 183cm i rame 19. myśle że jest w sam raz. Wcześniej miałem jakiegoś no name'a na ramie która była dla mnie za duża więc chyba to była 21' p.s. jedyny fajny kolor to czarny ale nie wybiera się roweru patrząc tylko na kolor dlatego mój jest czerwony.
`MarX Napisano 31 Maja 2006 Napisano 31 Maja 2006 Zamówiłem 21` biało/ czarną ma być w piątek. Myślę że dam sobie z nią radę
MarcinGoluch Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Hehe a ja dostalem gratulacje od keirownika serwisu Krossa za dobrze utrzymany rower
Igor_ds Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 to chyba i ja moge sie przyłaczyc ze swoim signem ds
darmusz Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 witajcie dolacze sie i ja ze swoim hexagonem V6, za pare dni oczekuje meadow dla swojej drugiej powiedzmy lepszej polowy na razie V6 zostal upgradowany w bidon i licznik a ja wlacze z kondycja pzdr darek
deef Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Jest mi smutno bo zamówiłem sobie A4 w barwach narodowych i muszę na razie na niego czekać
`MarX Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 Heheh Witam dzisiaj oficjalnie w klubie oooooczywiście level a4 21` biało/czarny wielkość ramy po dzisiejszym szybkim teście nie gra dla mnie znaczącej roli jak i 21 tak i 19 pasują mi idealnie. No od razu trzeba wziąć się za regulacje przerzutek/hamulców bo to akurat jest w fatalnym stanie. No i czego by się tu czepić hmmm o to, że po przyjeździe do domu prosto ze sklepu nalepka krosa na przedzie odkleiła się sama :| I takie szybkie pytanie, co do amorka z tego, co łatwo się domyślić to po asfalcie twardy ile się da, a w lesie? właśnie jak w lesie? miękko do bólu czy kwestia indywidualna? Przepraszam za chaotyczny styl, ale podniecenie jeszcze ze mnie nie zeszło.
marcin4546 Napisano 7 Czerwca 2006 Napisano 7 Czerwca 2006 ile waży kross panic planuje go kupić jaki amor by do niego najlepiej pasował oprócz tego santoura 120 dj?????????????
Hexagon Napisano 9 Czerwca 2006 Napisano 9 Czerwca 2006 Dopisuje się zadowolony właściciel Hexagona V5 06' 17" Pozdrawiam :lol:
Ufoludek Napisano 9 Czerwca 2006 Napisano 9 Czerwca 2006 Igor DS Mam pytanko, bo wkródce tez zawitam w waszym klubie. A mianowicie jak ci się sprawuje Sign bo włanise do niego się przymiezam ( w sumie to juz sie przymiezyłem tylko niema w sklepach chwilowo:D).
jafo24 Napisano 12 Czerwca 2006 Napisano 12 Czerwca 2006 nalepka krosa na przedzie odkleiła się sama :| Jaka nalepka Ci się odkleiła?? Przecież tam jedyna nalepka jest na amorku z jednej i zdrugiej strony. Reszta jest pod lakierem.
`MarX Napisano 12 Czerwca 2006 Napisano 12 Czerwca 2006 Haotycznie napisałem Znaczek Krossa się odkleił - firmowy który moim skromym zdaniem np. po wrzuceniu do ognia tylko zostawać powinien
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.