smartboy Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Mam zamiar kupić sobie rower BH L15 Iseran 551, mianowicie w jego opisie : http://www.rojax.pl/bh/katalog/l15.html jest napisane, że ma on pedała Wellgo LU208, nigdzie na internecie nie mogę znaleźć choćby ich zdjęcia. Jakie buty można kupić do takich pedałów, jestem raczej początkujący w dziedzinie rowerów i nie orientuje się za bardzo. Pozdrawiam serdecznie.
thomash Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Z tego co widzę to są to pedały szosowe z noskami...przydałoby się wymienić na spd, a jezeli chodzi o buty to do noskow zwykle, w miare lekkie i plaskie.
andrzejek Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 hmm wybaczcie za OT ale moze mnie ktos oswiecic, dlaczego pedal w liczbie mnogiej u wiekszosci brzmi : "pedala" ? ja zawsze myslalem ze sie mowi "pedaly" A jesli chodzi o buty do pedalow (jakichkolwiek) to dla mnie im sztywniejsze tym lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.