noLags Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Na wstępie witam serdecznie wszystkich bo jestem świeżakiem na tym forum Poszukuję informacji na temat wspólnych wypadów głównie szosowych gdyż nie mam ani trekk-a ani MTB. Interesują mnie wypady głównie ludzi z okolic Katowic. Długość trasy nie gra roli byle w miarę po równym gruncie. Spotykacie się gdzieś razem może, jeździcie na jakieś zloty? Chcę się wdrożyć w tą społeczność w miarę możliwości:) wielki ukłon w Waszą stronę
biker90 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Jeśli ci nie przeszkadza obecność mtb to mogę gdzieś śmignąć z tb
grzegorzkm Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 czesc obejrzyj ten watek http://www.forumrowerowe.org/topic/107237-piekary-slaskie-i-okolice/ , chłopaki głownie na szosach jezdza pozdro
Jakuben Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam. Planuje jutro jakiś trening na szosie w godzinach porannych do 100,120 km, bo czasu nie mam za dużo Chętni ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.