Na gwałt szukam roweru (obecny musiałam oddać mamusi ). Myślałam o ostrym: lekkie, szybkie i chyba mało psujące się. Powiedzmy że dziennie robię ok. 20 km do pracy, w dni wolne więcej. Nie musi wyglądać, musi dobrze jeździć (cokolwiek to znaczy).
Potem mogę włożyć w rower trochę kasy. Składanie od podstaw nie wchodzi w grę, bo nie mam czasu ani wiedzy.
Dość mało jest ostrych w tej cenie ale to co mi w oko wpadło (pewnie całkiem niesłusznie, bo nie mam o tym pojęcia):
Pytanie
Gość Alicja
Cześć!
Na gwałt szukam roweru (obecny musiałam oddać mamusi ). Myślałam o ostrym: lekkie, szybkie i chyba mało psujące się. Powiedzmy że dziennie robię ok. 20 km do pracy, w dni wolne więcej. Nie musi wyglądać, musi dobrze jeździć (cokolwiek to znaczy).
Potem mogę włożyć w rower trochę kasy. Składanie od podstaw nie wchodzi w grę, bo nie mam czasu ani wiedzy.
Dość mało jest ostrych w tej cenie ale to co mi w oko wpadło (pewnie całkiem niesłusznie, bo nie mam o tym pojęcia):
rower - ANTILOPE - ostra lekka i bardzo szybka szosa OSTRE Sprzedam - Rowery GĂłrskie, Rowery Miejskie - Gumtree Mazowieckie / Warszawa
Rower Single Speed Ostre Koło! TANIOCHA! (2527445678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OSTRE KOŁO - biało-różowa rama - NOWE pedały/noski (2516715703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czy cokolwiek z w/w jest jeżdzalne? Warte zainteresowania? Czy w ogóle w tej cenie da się coś w miarę przyzwoitego znaleźć?
Bardzo proszę o pomoc
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.