Sobol03 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Cześć. Mam zamiar wybrać się z kolegami na wycieczke na 2-3 dni na rowerach. mieszkamy w woj. Śląskim. I tu moje pytanie: gdzie mozna by sie wybrac.znacie jakies fajne miejsca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pamor Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Podaj co Cię interesuje. Jakie tereny, trasy, jakie rowery, kondycja. Ułatwi to podanie propozycji przez forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobol03 Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 A więc tak: tereny, hmm... Preferuje góry, lasy i itd. co do rowerów: 2x kross level a2, kross hexagon v6, Vertigo nordend, Silverfox attitude (mój ;p). spokojnie damy rade na dluze i cieższe trasy. ale oczywiscie bez przesady, nie przejedziewmy calej polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobol03 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emotive Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 To może Jura Krakowsko - Częstochowska? Rowerowym Szlakiem Orlich Gniazd. Szlak ma długość ok 190 km. Szlak rozpoczyna swój bieg na pętli tramwajowej w Krakowie Bronowice a kończy w Częstochowie na rynku. Na szlaku jest wiele atrakcji zamki, warownie, ruiny zamków, baszty, skałki i wiele więcej, trasa w sam raz na 2 - 3 dniowy wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobol03 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Ekstra, Dzieki za pomoc . wybieram sie w przyszła sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Też polecam tę trasę, bo przed wakacjami przeczytałem wiele przewodników o Jurze i chciałbym przejechać całą trasę, choć zatrzymałem się na przepięknej Dolinie Prądnika i nie miałem okazji pojechać dalej niż do Olkusza (leśne drogi są tam strasznie piaszczyste). Szkoda tylko, że aura taka niesprzyjająca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.