Skocz do zawartości

[opinie] Temat dla firm rowerowych, które się reklamowały na telebimach

yellowmax

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam nazywam się Damian, na wstępie pozdrowiam Administracje Portalu i chcę napisać, że jazdę na rowerze taktuje hobbystyczne. Lubię w wolnej chwili zwłaszcza po pracy, zrelaksować się jeżdżąc na rowerze.

Na co dzień, pracuję w branży reklamy na telebimach. W ostatnich miesiącach postanowiłem bardziej zaangażować się w tą dziedzinę reklamy.

Dlatego zwracam się do tych z Państwa, którzy prowadzą swoje firmy rowerowe, inne, lub pracują w marketingu i korzystali z usług reklamy na telebimach o podzielenie się ze mną swoją opinią.

Interesuje mnie Państwa szczere zdanie o tym czy reklama na telebimach przyniosła Państwu oczekiwane korzyści.

Pytania dodatkowe, które ułatwią udzielanie opinii

1. Gdy reklamowali Państwo swoją firmę na telebimie – czy byli Państwo zadowoleni z rezultatów?
  2. Czy odczuli Państwo w trakcie emisji reklamy na telebimach oraz bezpośrednio po zakończeniu emisji - wzrost zainteresowania Państwa firmą oraz/lub oferowanymi produktami
  3. Czy polecilibyście taką formę reklamy?

Opinię proszę składać na forum rowerowym w założonym dziale, lub bezpośrednio na naszej stronie www.telebimy-baza.pl . Wtedy należy zarejestrować się np. jako obserwator serwisu (całość rejestracji trwa 15sekund ) i przejść do zakładki Opinie Klientów / link bezpośredni: http://www.telebimy-baza.pl/forum

Państwa opinie negatywne / neutralne / pozytywne , będą niezwykle cenną pomocą przy ocenie stanu faktycznego branży reklamy na telebimach.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Damian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...