michalmaz Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Cześć, zastanawiam się nad zakupem obuwia rowerowego tylko ze mam ograniczony budżet do 250 zł. Wkładka 27,5 cm. Jeżdże na meridzie crossway 40-D i robie okolo 180 km tygodniowo. Coś polecacie? Pozdro;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo0b Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Niedawno kupiłem sobie Shimano sh-mt43 Jak dla mnie bardzo fajny bucik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Jak turystycznie, stylowo i tanio to tylko KRUK http://allegro.pl/promocja-buty-turystyczne-rowerowe-spd-kruk-38-i2522098862.html Oraz szczerze polecam te co były w lidlu crivita, bo śmigałem w nich 2 lata, najpierw bez potem z spd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.