Kosmita Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam. Przedstawię w kilku zdaniach mój problem W prawej manetce SRAM X-7 Trigger "stanął" mi wskaźnik-paseczek pokazujący, który bieg jest teraz wrzucony. Rozebrałem manetke i zauważyłem, że jeden z ząbków owego wskaźnika-paseczka jest ułamany Wiecie może, czy taki wskaźnik-paseczek do manetek SRAM X-7/X-9 Trigger jest do dostania :question: Sam defekt nie przeszkadza w przerzucaniu biegów, ale wolałbym widzieć na manetce co mam teraz wrzucone, bo tak, to muszę spoglądać co jakiś czas na kasete :neutral: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mi sie dzisiaj stał taki sam problem tylko że z manetką DEORE ten kołek co wskazuje jaki mamy bieg wrzucony (jego przedłużenie) złamało sie rrrr..... (ale wyzywałem) ale po rozebraniu manetki stwierdziłem że da się to skleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ja mam ten sam problem i próbowałem kleić superglue, kropelka, poxipolem i nic nie trzyamło. Klej nie chce sie trzymac plastiku, próbowałem nawet odtłuszczać zeby jak najlepiej zlapalo i nic ;/ zostawiłem tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 No to mnie teraz załamałeś. Ale będe starał sie to zrobić (żeby mi fajnie wskazywał). Jak mi się uda jakimś sposobem to ci napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Spróbuj do importera srama zadzwonić nie pisać maile i zapytać czy nie maja czegoś takiego............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Właśnie zaraz będę dzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja mam ten sam problem i próbowałem kleić superglue, kropelka, poxipolem i nic nie trzyamło. Klej nie chce sie trzymac plastiku, próbowałem nawet odtłuszczać zeby jak najlepiej zlapalo i nic ;/ zostawiłem tak jak jest Bo plastik skleja się klejem do tego przeznaczonym, superglue nie lapie niektórych twardych plastików, ale cyjanopan lub podobny powinien to skleic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.