ana87 Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 Krzychu, aż się zakrztusiłam studencką jak oglądałam Twoje foty - masz świetne oko Marek dzięki za uwiecznienie jak się objadam szarlotką Podziękowania dla Hani, była pyszna
Szoppers Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 Będziesz sprawdzać ośki na następnej miniówie KABANIE, wyprany leży w szafce i czeka na oddanie... wystawiłeś naszą przyjaźń na bardzo ciężką próbę... tak mi wbić nóż w plecy... Ja tez Cie kocham dzisiaj domylem SS wagona karcherem ale i tak uslyszalem ze "dziwni Ci moi znajomi" i niech bedzie ze naprawde_tak_powiedziala zaiste wyczekuje reczniczka na kolejnej minioowie a moze jakies rychleby pooki snieg nie spadnie?
jorgov Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 dzisiaj domylem SS wagona karcherem ale i tak uslyszalem ze "dziwni Ci moi znajomi" Czyżbym gdzieś nie domył?
olomaster Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 a moze jakies rychleby pooki snieg nie spadnie? Rączka w górę ! Może fullika zdąże już złożyć ;d
gerus Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 ... amoze jakies rychleby pooki snieg nie spadnie? Jestem na tak:-) tylko to w pazdzierniku panie jak juz;-) Moge nawet pilotowac na nich;-) Słuchajcie, mam info od p. Halinki, że zostało w chatce (oprócz mojej cudownej czapki) kilka rzeczy: czerwona bluza z kapturem, żółty podkoszulek, brązowy ręcznik oraz miękkie skarpetki Ktoś przyznaje się do tych rzeczy? i Niebieska bluza/kurtka
evo07 Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 abstrahując od zlota czy jak coś ktoś chętny w next sobote uderzyć na Śnieżkę - Śnieżne Kotły? jedno rowerowo-osobo-miejsce w Anny pierdziwozie:) ale ja powoże:) Anna jedzie na spacera z siostrą w góry a ja jadę w tripa jak coś miejsce jedno free!
deTem Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 i Niebieska bluza/kurtka - wszytko co znajdziemy rozdamy zainteresowanym (w miarę możliwości). O ile ktos przyzna się do żółtego podkoszulka i miękkich skarpetek. A tu jeszcze zapiski z trasy: dzień pierwszy (gpx, kml, tcx) i drugi (gpx, kml, tcx). I tak myślę że to bardzo dobry pomysł
jorgov Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 Rączka w górę ! Może fullika zdąże już złożyć ;d To ja muszę chyba zacząć jak na Rychlebskie...
Voivod Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 a ja jadę w tripa jak coś miejsce jedno free! Robsoniasty jak cuś,to ja wstępnie sie piszę,choć coś mnie przewiało i jestem jak połamany,ale do soboty chyba sie wykuruję Aha..jeden warunek,-potrzebuję choć 0,5 % Twojej mocy
Szoppers Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 Czyżbym gdzieś nie domył? Nie to ze nie domyl jakies tam drobnostki przeswitywaly te niecenzuralne ale juz same szlaczki wzdluz auta czy inne kwiatki sie rzucaly w oczy ze jakies nie koniecznie rozgarniete istoty maczaly w SS wagonie swoje paluchy juz umyty, blyszczacy i ma +10 do predkosci
mibas Napisano 25 Września 2012 Napisano 25 Września 2012 Nawet ludziska nie wiecie, jak mi żal tyłek ściska, że niestety nie mogłem tym razem być z Wami.. Ale nic, do następnego razu mam nadzieję.
krzysq Napisano 26 Września 2012 Napisano 26 Września 2012 Dzięki Ania. Następnym razem trzeba porobić jakieś zdjęcia z wycieczek, bo mało coś widać ruchu na tych . Mibasa nie było i dlatego...
olomaster Napisano 26 Września 2012 Napisano 26 Września 2012 Brakuje jeszcze zdjęć od Dawida i Jurka ;D Na co czekacie ?! ;D
daid Napisano 26 Września 2012 Napisano 26 Września 2012 mam tylko kilka, ale najważniejsze grupowe jutro zamieszczę linka
pilon Napisano 28 Września 2012 Autor Napisano 28 Września 2012 A co powiecie o jednodniówce, np 13 lub 14 października, coby się daleko nie zapuszczać, to w Rudawy lets say. W końcu zaliczmy je bez kraks i śnieżyc
Cox Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 ja się pisze, ale proponuje raczej góry wałbrzyskie, przemyśl to Kuba jako organizator, ja zajmę się trasą
olomaster Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 to co, 13 października ustawiamy się w kowarach/janowichach wielkich ? ;D
deTem Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Ok. Może być 13. W Janowicach. Dotarły rzeczy z Przylesia: - czapka ciepła - rozpoznana, w doręczeniu - bluza czerwona - rozpoznana teoretycznie (olo?) - ręcznik brązowawy - rozpoznany - podkoszulek żółty - rozpoznany - kurtka - rozpoznana najbardziej :-) - blacha do ciasta - właściciel nieznany, proszony o zgłoszenie I żeby jeszcze czasu na Rychleby starczyło...
pilon Napisano 28 Września 2012 Autor Napisano 28 Września 2012 Szczerze powiedziawszy, to zacząłem w Rudawach w 2011 z Szopciem i czysto egoistycznie chciałbym w Rudawach z Całą Bandą zakończyć Postaram się zrobić tak, żeby ten weekend był pewny na 10000000% i nie było problemów z moją rezygnacją... Ps. Ręcznik brązoWAWY mnie rozwala Coście tam wyprawiali?
evo07 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Szczerze powiedziawszy, to zacząłem w Rudawach w 2011 z Szopciem i czysto egoistycznie chciałbym w Rudawach z Całą Bandą zakończyć Postaram się zrobić tak, żeby ten weekend był pewny na 10000000% i nie było problemów z moją rezygnacją... Qbol - z Tobą to nawet w Mediolanie mogę jeździć i nic nie będziemy kończyć! tako rzecze ciul vel robson ave! oczywiście jedziemy z Babom! ps: U r our man! nie emigruj!!
pilon Napisano 28 Września 2012 Autor Napisano 28 Września 2012 Robu, proszę nie pisz tak bo mi serio, słowo harcerza, kula w gardle rośnie i się oczy pocą
1979majkel Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Witam - zapewne nawet i wybralbym sie z wami bo noga juz coraz bardziej sprawna natomiast nie mam roweru wiec jakby to ujac... Dlatego tez zaproponuje jakies spotkanie juz bez dwoch kolek w okolicach powiedzmy rynku, na pozegnalnego procenta aby taki jeden emigrant polityczny o nas nie zapomnial i mial chec wrocic jak najszybciej - przemyslcie sobie temat, ja tymczasem ustale jakis termin z W.S. (wyzej zasugerowanym) i zaloze odpowiedni temat. Pozdrawiam M.
Voivod Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 13,14 ? hmmmm..jestem na Tak ps.Wczoraj Karpacz i tripik z Robson Team-rowerowo/trekingowy.Śnieżka nie zdobyta,złe człowieki ze Staży Parku zepsuły zabawę (na szczęśćie tylko pouczenie) pzdr.all
Juraleona Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Boże, misiaczki, a ja wasze zdjęcia trzymam. Załaduje, obiecuję już na pewno.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.