Skocz do zawartości

[Miniówa dolnośląska] Zlot jesienny; 21-23 września, Góry Izerskie, Wolimierz

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A tak serio całkiem, ma ktoś tarczę 180 albo 185 mm pasującą do Elixira 5? Dzisiaj po serwisie napędu odkryłem że moja XT jest w kształcie 8...

Panie a Pan dalej z tymi elixirami walczy ;) ja niestety sie pozbylem wolnych tarcz.. uderzaj do Daida :P niesamowite ze jeden tylko sprawdza czy koniec klockow a drugi pluje bo co chwile cos ;)

Napisano

Weź Szopcio nie piernicz :D Jak tylko będzie okazja to przetestuje SLX BR-666 :) A jak wszystko dobrze pójdzie to mogę nawet na swoim rowerze nie przyjechać :)

Napisano

Więc jeśli się nie myle i dobrze rozumowywuje, to zrobiło się 16 osób... Myślę, że najlepiej jak powiecie, że ktoś nie dał rady dojechać, kto miał wskoczyć na moje i Ewki miejsce. Bo Pani Halinka jest powiadomiona dziś o 18 osobach...

Napisano

po co wam hamulce?? jak pić chcecie?? po za tym połowa fajnych ludków odpadła:/ ja szyje portki w nadziei, że będzie ktoś chętny na wieczorne/poranne śmiganie:) w ogóle to coś będziemy jeździć po za podróżami do sklepów po browar:D

jakieś plany na trasę?? ktoś coś zna w tamtym rejonie?? może chociaż singla zaliczymy ze dwa razy??????

jednym słowem do dupska....ehh słabo że Was nie będzie...

Napisano

Nein nein nein...

Ano nie dobrze... Ale mogło być gorzej... zawsze. Prawda? : )Nie ma co jojczyć, Olek Cię po górach przeciągnie. Z rana, wieczorem i w południe też pewnie. A ja to przy garach będę robił znając mnie. :sorcerer:

Napisano
może chociaż singla zaliczymy ze dwa razy??????

Singiel musi być. Ale ani singla, ani tamtejszych rejonów nie wizytowałem wcześniej. Może ktoś się znajdzie ze znajmością tamtejszych rejonów?

Napisano

ja znam Gryfów a z niego jechałem też do Świeradowa na zlot amerykańskich samochodów ze dwa lata temu z Thrawn'em i jeszcze kimś:) daleko na singla nie mamy:) byleby ktoś był chętny i zdolny;P

Napisano

Ja byłem na Singlu i to jest sam miód :) Olek to Olomaster :)

A trasy się ogarnie, starczy dobra mapa, więc tutaj apel do wszystkich...

Weźcie mapy gór izerskich i okolic jeżeli takowe posiadacie :)

Ja swoje już ogarnąłem :)

Napisano

Dobra misiaczki, ja na ten dzień się ewakuuje do łóżka bo młody jeszcze jestem i muszę dużo spać... No. :)

Jutro o 8 się zgłaszam na frorgu i nie ma że chłodno, góry czekają, pamiętajcie :)

Napisano

.... i nie ma że chłodno, góry czekają, pamiętajcie :)

nie ma złej pogody na rower:) jest tylko źle ubrany rowerzysta:)kucharzuj Młody bom głodnym :devil: do 2morroła

Napisano

Bierzecie wszelkiego rodzaju urządzenia świecące do nocnych eksploracji szlaków czy wieczorem zajmujemy się jedynie konsumpcją ?;D

my z Babom bierzemy czołówke i boćkę

evo skoczymy na naleśniki do Chatki ;)

w końcu jakieś konkrety:)

Napisano

to miłego i owocnego rowerowania wszystkim życzę, pluję sobie w brodę, że nie dojadę i czekam niecierpliwie na kolejną akcję wspólnego wypadu.

Napisano

Wiem, że późno ale może się uda :) Czy ktoś posiada i mógłby wziąć ze sobą olej mineralny do shimano? Potrzebuję odpowietrzyć tylny hamulec (a raczej, żeby mi KTOŚ odpowietrzył) :teehee:

A poza tym to szkoda, że odpadły osoby, bez których ciężko sobie wyobrazić zlot :( Życzę powrotu do zdrowia wszystkim opuchniętym, poskręcanym, chorym itd. oraz poukładania spraw. Do następnego w każdym razie :)

Napisano

Niebawem startujemy :002: mam nadzieję żę cześć ekipy już na miejscu,trasy już zaliczone i czas na cześć integracyjno -artystyczną :icon_lol: Liczymy na staropolskie powitanie browarem i "giętą" z ogniska/grilla/microweli :devil:

Napisano

Państwo Evowscy sie meldują :)

Dzięki wszystkim za niezapomniany wypad! Jestem zaszczycona, że mogłam być częścią tego epickiego wydarzenia :teehee: Zacna ekipa, świetne trasy, pogoda wymarzona, zapas czekolady studenckiej zrobiony, syr zjedzony, rower ubłocony - czego chcieć więcej :)

No i najważniejsze - wielkie podziękowania dla Pilona za organizację tego wszystkiego - śliwowica za Twoje zdrowie!

btw Evo właśnie wyszedł pojeździć po lesie :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...