Skocz do zawartości

[Miniówa dolnośląska] Zlot jesienny; 21-23 września, Góry Izerskie, Wolimierz

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A i skoro my z Szopciem "kierownikujemy" to zarządzamy, że właściciele canyonow stawiają w piątek!

Pilon, a na którą trzeba być?

Napisano

Kolejna ważna sprawa - wyżywienie.

Macie Lidla w Gryfowie Śląskim, przy ul. Lwóweckiej, widać go z powiatowej 30stki, którą się dojeżdża.

Jest też Biedronka w Świeradowie, koło pizzerii - Dawid ju noł łer iz it... Koło 17:00 w piątek radzę śmignąć do Lidla i zadbać o grilla na wieczór i o śniadanie w sobote - rozliczycie się jak będzie komplet...

Potem w sobote przed rowerami szybkie zakupy na sobote i niedziele rano. I dwiema turami załatwicie wszystko. Bez urazy oczywiście, ale pewnie menu zrobi się skromniejsze - dowalcie jakieś makarony, sosy, drób... Będzie smacznie i odżywczo... Składka się raczej nie zmieni - menu prostsze, ale osób mniej. Chociaż pewnie za 20 zł od osoby da radę :)

Pardon za takie rzucanie pomysłami, to nie rozkaz oczywiście, ale staram się jeszcze ogarnąć ile mogę mimo wszystko... :(

Ps. Dawid, trzeba być na tą, co ją dziś lub jutro przekażę ;)

Napisano

nie wiadomo czy i ja się nie wysypię.. :-(

Właśnie dorwało mnie jakieś coś grypopodobne i jak tak dalej będzie to odpadnę..

Napisano

spoko postawimy każdemu kolejkę kto ma męską ośkę :-P

Hurraaaa!!! bede mial darmowa kolejke ;) ale temu kto ma najmniej user friendly QR20 nalezy sie podwoojna kolejka ;)

Ja pitole... ekipa się sypie... bo z tego co wiem, to jeszcze nie ostatnia wysypka... ale nie chcę za zainteresowanego się wypowiadać :(

Kto sie wykreci zakwasami, bolem glowy, katarem albo brzydka pogoda ten kaban! :D do zoba w kompletnym skladzie w piatek!

ps. na pewnie nie bede "pierwszy"..

Napisano

NIe ma że boli i zimno, góry czekają :pirate:

2 posty pod rząd, ale...

Misiaczki, mam brać swoje NiOGDGN20O? (Niszczycielskie i Ogromne Gary Do Gotowania Na 20 OsóB):)

Napisano

Ale żeby nie było że potem gary są małe na tyle gęb głodnych :P

Zwijam w kimę, czas najwyższy : ) A co do zdjęć, to jak będzie okazja to będę robił : )

Trzymaj się Kuba ; )

Napisano

Pilonie prześlesz mi niezbędną listę?

u mnie sytuacja wygląda tak:

na 90% na miejsce Majkela będzie inna osoba (jeżeli to nie będzie problem to zaklepuję jeden z dwuosobowych pokoi),

na 70% jadę bez roweru ;)

Szoppi robimy akcję "pier****my - nie jeździmy" :D

Napisano

No niestety ja odpadam :-(

Jechanie w moim obecnym stanie samemu samochodem w nocną trasę o długości 430km byłoby delikatnie mówiąc mało rozsądne :-(

Jeżeli ktoś chce wskoczyć na moje miejsce to proszę wskakiwać, zaliczka jest już opłacona, jeżeli nie będzie nikogo chętnego to proszę o podanie numeru konta, na które wpłacę resztę kwoty za rezerwację miejsca dla mnie.

Napisano

Pilonie prześlesz mi niezbędną listę?

u mnie sytuacja wygląda tak:

na 90% na miejsce Majkela będzie inna osoba (jeżeli to nie będzie problem to zaklepuję jeden z dwuosobowych pokoi),

na 70% jadę bez roweru ;)

Szoppi robimy akcję "pier****my - nie jeździmy" :D

Listę masz na pierwszej stronie, po prostu zamień dolarki na kwoty - $ = 50 PLN, a $$ = 90 PLN

Pisałem do Ciebie smsa, że nie zdążę Ci przepisać, przepraszam :(

Pani Halina powiadomiona o zmianach (nie odbiera, więc mailowo) i ma w tym mailu Twój numer komci...

Eh... żal mi, żal :(

Napisano

Daid dalej chcesz tą osłonę na ramę do mojo ? Cenę tylnego trójkąta będę miał jutro rano ;-) . Nie wiem czy Pilon przekazał Ci ale ja nie jadę sam ;) , miał dopisać do listy moją Hankę ale w dalszym ciągu lista jest nie uaktualniona ;-)

Napisano

Dawid wie o Hani, jest też dla niej miejsce, tak jak Ci obiecałem, niezależnie od listy.

Również i Olomaster wyskakuje z listy rezerwowej na główną.

Tak więc rachunek zamyka się na 18 osobach ( 20 -5 +1 +1 +1 ; (Majkel, Mibas, "MixingHeadowa", Pilonowa, Pilon) (Hania, os. tow. Dawida, Olomaster) )...

Osoby bez dolarków z listy płacą oczywiście za całości pobytów lub wybranych dwoje za połowę - jeśli zobowiążą się oddać 50 PLN Mibasowi i Majkelowi...

Pozdro!

Ps. Jakby co, to od 13:00 jutro jestem w miare pod telefonem...

Napisano

Mixing, chyba na odwrót powinno być. Najpierw, że nie możesz trzymać kierownicy, a potem z tą butelką ;).

A tak na poważnie, szkoda że grupa coraz mniejsza.

To ja może wezmę na siebie zaliczkę Majkela.

Majkel, leci PW.

Napisano

Odnośnie obecności i przyjazdu to potwierdzam że będziemy w sile 4 osób :thumbsup: .

Planujemy wyruszyć o 18 więc sadzę, iż zdążymy na intensywnie trwające spotkanie integracyjne ;) (a jak nie to otworzymy własne).

A jak się uda to w sobotę rano zasilą nas 2 dodatkowe osobo-rowery.

Napisano

Mixing, chyba na odwrót powinno być. Najpierw, że nie możesz trzymać kierownicy, a potem z tą butelką ;).

Miałem na myśli mleko oczywiście. Do piwa jest otwieracz :P

Chyba sobie bana założę albo już tu nie zaglądnę w ten temat bo mnie szlag trafi jak zobaczę jak było za######iście. Aż wyć sie chce.

Napisano

Spoko MIxing, zrobię jakieś fajne zdjęcia żebyś mógł się wykręcić na lewą stronę :voodoo:

A tak serio całkiem, ma ktoś tarczę 180 albo 185 mm pasującą do Elixira 5? Dzisiaj po serwisie napędu odkryłem że moja XT jest w kształcie 8...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...