pilon Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Dobrze, super Teraz sążniste pytanie - czy ktoś będzie na bank wcześniej??????????
daid Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 A i skoro my z Szopciem "kierownikujemy" to zarządzamy, że właściciele canyonow stawiają w piątek! Pilon, a na którą trzeba być?
pilon Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Kolejna ważna sprawa - wyżywienie. Macie Lidla w Gryfowie Śląskim, przy ul. Lwóweckiej, widać go z powiatowej 30stki, którą się dojeżdża. Jest też Biedronka w Świeradowie, koło pizzerii - Dawid ju noł łer iz it... Koło 17:00 w piątek radzę śmignąć do Lidla i zadbać o grilla na wieczór i o śniadanie w sobote - rozliczycie się jak będzie komplet... Potem w sobote przed rowerami szybkie zakupy na sobote i niedziele rano. I dwiema turami załatwicie wszystko. Bez urazy oczywiście, ale pewnie menu zrobi się skromniejsze - dowalcie jakieś makarony, sosy, drób... Będzie smacznie i odżywczo... Składka się raczej nie zmieni - menu prostsze, ale osób mniej. Chociaż pewnie za 20 zł od osoby da radę Pardon za takie rzucanie pomysłami, to nie rozkaz oczywiście, ale staram się jeszcze ogarnąć ile mogę mimo wszystko... Ps. Dawid, trzeba być na tą, co ją dziś lub jutro przekażę
daid Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Wieczorem powinienem wiedzieć czy mogę być wcześniej. Dam znać.
gerus Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Poznan w Niemieckiej maszynie planuje byc ok 12 na miejscu:)
maroko777 Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 to zarządzamy, że właściciele canyonow stawiają w piątek! spoko postawimy każdemu kolejkę kto ma męską ośkę :-P
mibas Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 nie wiadomo czy i ja się nie wysypię.. :-( Właśnie dorwało mnie jakieś coś grypopodobne i jak tak dalej będzie to odpadnę..
Szoppers Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 spoko postawimy każdemu kolejkę kto ma męską ośkę :-P Hurraaaa!!! bede mial darmowa kolejke ale temu kto ma najmniej user friendly QR20 nalezy sie podwoojna kolejka Ja pitole... ekipa się sypie... bo z tego co wiem, to jeszcze nie ostatnia wysypka... ale nie chcę za zainteresowanego się wypowiadać Kto sie wykreci zakwasami, bolem glowy, katarem albo brzydka pogoda ten kaban! do zoba w kompletnym skladzie w piatek! ps. na pewnie nie bede "pierwszy"..
Juraleona Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 NIe ma że boli i zimno, góry czekają 2 posty pod rząd, ale... Misiaczki, mam brać swoje NiOGDGN20O? (Niszczycielskie i Ogromne Gary Do Gotowania Na 20 Osó
Juraleona Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Ale żeby nie było że potem gary są małe na tyle gęb głodnych Zwijam w kimę, czas najwyższy : ) A co do zdjęć, to jak będzie okazja to będę robił : ) Trzymaj się Kuba ; )
pilon Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Trzymie sie jak moge i poproszę każdego o Kulkę Mocy z gór
daid Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Pilonie prześlesz mi niezbędną listę? u mnie sytuacja wygląda tak: na 90% na miejsce Majkela będzie inna osoba (jeżeli to nie będzie problem to zaklepuję jeden z dwuosobowych pokoi), na 70% jadę bez roweru Szoppi robimy akcję "pier****my - nie jeździmy"
mibas Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 No niestety ja odpadam :-( Jechanie w moim obecnym stanie samemu samochodem w nocną trasę o długości 430km byłoby delikatnie mówiąc mało rozsądne :-( Jeżeli ktoś chce wskoczyć na moje miejsce to proszę wskakiwać, zaliczka jest już opłacona, jeżeli nie będzie nikogo chętnego to proszę o podanie numeru konta, na które wpłacę resztę kwoty za rezerwację miejsca dla mnie.
pilon Napisano 20 Września 2012 Autor Napisano 20 Września 2012 Pilonie prześlesz mi niezbędną listę? u mnie sytuacja wygląda tak: na 90% na miejsce Majkela będzie inna osoba (jeżeli to nie będzie problem to zaklepuję jeden z dwuosobowych pokoi), na 70% jadę bez roweru Szoppi robimy akcję "pier****my - nie jeździmy" Listę masz na pierwszej stronie, po prostu zamień dolarki na kwoty - $ = 50 PLN, a $$ = 90 PLN Pisałem do Ciebie smsa, że nie zdążę Ci przepisać, przepraszam Pani Halina powiadomiona o zmianach (nie odbiera, więc mailowo) i ma w tym mailu Twój numer komci... Eh... żal mi, żal
maroko777 Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Daid dalej chcesz tą osłonę na ramę do mojo ? Cenę tylnego trójkąta będę miał jutro rano ;-) . Nie wiem czy Pilon przekazał Ci ale ja nie jadę sam , miał dopisać do listy moją Hankę ale w dalszym ciągu lista jest nie uaktualniona ;-)
pilon Napisano 20 Września 2012 Autor Napisano 20 Września 2012 Dawid wie o Hani, jest też dla niej miejsce, tak jak Ci obiecałem, niezależnie od listy. Również i Olomaster wyskakuje z listy rezerwowej na główną. Tak więc rachunek zamyka się na 18 osobach ( 20 -5 +1 +1 +1 ; (Majkel, Mibas, "MixingHeadowa", Pilonowa, Pilon) (Hania, os. tow. Dawida, Olomaster) )... Osoby bez dolarków z listy płacą oczywiście za całości pobytów lub wybranych dwoje za połowę - jeśli zobowiążą się oddać 50 PLN Mibasowi i Majkelowi... Pozdro! Ps. Jakby co, to od 13:00 jutro jestem w miare pod telefonem...
MixingHead Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Ja już na bank odpadam, ciężko mi otworzyć butelkę a co dopiero kilka godzin kierownicę trzymać :/
krzysq Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Mixing, chyba na odwrót powinno być. Najpierw, że nie możesz trzymać kierownicy, a potem z tą butelką . A tak na poważnie, szkoda że grupa coraz mniejsza. To ja może wezmę na siebie zaliczkę Majkela. Majkel, leci PW.
deTem Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Odnośnie obecności i przyjazdu to potwierdzam że będziemy w sile 4 osób . Planujemy wyruszyć o 18 więc sadzę, iż zdążymy na intensywnie trwające spotkanie integracyjne (a jak nie to otworzymy własne). A jak się uda to w sobotę rano zasilą nas 2 dodatkowe osobo-rowery.
MixingHead Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Mixing, chyba na odwrót powinno być. Najpierw, że nie możesz trzymać kierownicy, a potem z tą butelką . Miałem na myśli mleko oczywiście. Do piwa jest otwieracz Chyba sobie bana założę albo już tu nie zaglądnę w ten temat bo mnie szlag trafi jak zobaczę jak było za######iście. Aż wyć sie chce.
Juraleona Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Spoko MIxing, zrobię jakieś fajne zdjęcia żebyś mógł się wykręcić na lewą stronę A tak serio całkiem, ma ktoś tarczę 180 albo 185 mm pasującą do Elixira 5? Dzisiaj po serwisie napędu odkryłem że moja XT jest w kształcie 8...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.