krzysq Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Wygrzebałem, z poprzedniej miniówy - z Pasterki. Na zachętę .
Juraleona Napisano 16 Września 2012 Napisano 16 Września 2012 Mrr, a co to za przystojniak z długimi włosami... A przepraszam, to Ja
pilon Napisano 17 Września 2012 Autor Napisano 17 Września 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PONIEWAŻ U MNIE SIĘ ROBI JESZCZE BARDZIEJ POD GÓRKĘ NIŻ BYŁO, NIESTETY BĘDZIECIE MUSIELI PODJĄĆ TEN WYSIŁEK I SAMI SOBIE ZORGANIZOWAĆ TRANSPORT. BARDZO BARDZO PROSZĘ, ABYŚCIE JAK NAJPRĘDZEJ TUTAJ SIĘ DOGADALI, PROPONUJE ŻEBY KAŻDY KTO JEDZIE I MA MIEJSCE NAPISAŁ NA OFICJALU, SKĄD I O KTÓREJ JEDZIE, LUDZIE NIE MAJĄCY DOJAZDU TEŻ NIECH DADZĄ ZNAĆ! Przepraszam, ale nie mam innego wyjścia aktualnie. Do środy-czwartku nie będzie mnie przy komputerze od 9:00 do 23:00... Czyli nie będę miał jak Wam pomóc...
Juraleona Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Ja jestem uklepany już z transportem, mnie nie trzeba brać pod uwagę Żebyś tylko miał szansę się pokazać na zlocie Pilon... Picie do kamerki internetowej jest zue
Szoppers Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Ja bede jechal w piatek "po pracy" szeroko pojetej.. miedzy 17-19 wyjazd z Wroclawia (okolice korony) i mam jedno miejsce osobowe i na jeden rozebrany (osobno kola, sztyca i rama) rower do zoba! ps. Kubol kombinuj!
mibas Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 ja wyruszam z Krakowa w piątek prawdopodobnie ok. 19-20, minę Wrocław ok. 22-23 (może wdepnę zatankować na Lotosa na Karkonoskiej) i jadę dalej do celu. Mam nadzieję, że na mnie poczekacie ;-P
MixingHead Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Widzę, że nie została przekazana wiadomość iż jedno miejsce się u mnie zwolniło i ktoś może z radością wskoczyć uzupełniając dwudziestkę. Druga kwestia, jeżeli nie znajdzie się transport to jak tam najlepiej dojechać ? Pkp do gryfowa ?
pilon Napisano 17 Września 2012 Autor Napisano 17 Września 2012 Widzę, że nie została przekazana wiadomość iż jedno miejsce się u mnie zwolniło i ktoś może z radością wskoczyć uzupełniając dwudziestkę. (...) Została, tylko na PW, a ja nie zdążyłem przepisać w ogólny... Fakt, powstało jedno wolne miejsce.
jorgov Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Jeśli PKP to myślę, że opcja do Gryfowa najlepsza, z tego co patrzyłem na mapie stamtąd na miejsce jest ok 14km.
Voivod Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Poszukuję jednego wolnego osobo/rowero miejsca,jak tam stoicie z tematem ?
MixingHead Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Hmm, google pokazuje ok 150km. Bocznymi trochę więcej. Ciekawe czy dałbym radę Pytanko odnośnie spania. Jest tam pościel czy gołe łóżko wymagające śpiwora ?
pilon Napisano 17 Września 2012 Autor Napisano 17 Września 2012 (...) ps. Kubol kombinuj! Tomi, kombinuje codziennie, !
evo07 Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 jedno rowerowo-osobowe miejsce w naszym małym pierdzidle:) wyjeżdzamy po pracy - bez komplikacji o 16 wyjeżdzam z Bielan, jadę po Babu moje, później do domu a później mogę zgarniać kogoś - z komplikacjami może być nawet jak ostatnio że wyjazd z wro przedłuży się nawet do 19 także jak sie komuś nie spieszy to git ps: pociąg do gryfowa raczej nie jedzie gdyz nie ma tam stacji( a może jest) ale do jeleniej i owszem ale to ze 4,5h a z jelonki do gryfowa jest jakieś 35km ps2: MIx, Twoja prośba została przekazana dalej ale jak napisał Qbol - poszło na PW jak coś to wrocławianie chyba maja namiar kom do mnie:) jaki nie to 7 9 2 2 5 25 87 - prosić ciula
jorgov Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 Wg wyszukiwarki połączeń PKP do Gryfowa dojeżdżają Koleje Dolnośląskie, tyle że trzeba się przesiąść w Węglińcu. Ogólnie, nawet z przesiadką może wyjść szybciej niż do Jeleniej, pod warunkiem, że się pojedzie o 13:09 lub 15:35. Taki miałem na wypadek gdybym nie miał się z kim zabrać. Niemniej upierać się nie będę, dlatego warto byłoby to zweryfikować na PKP, żeby ewentualnie nie być zaskoczonym. Jeśli idzie o mnie to zabieram się z kolegą Krzysq, nie wiem, jak tam u niego z wolnymi miejscami, myślę, że określi się stosownym wpisem.
ana87 Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 jedno rowerowo-osobowe miejsce w naszym małym pierdzidle:) Oferta nieaktualna, kolega Voivod zaklepał sobie miejsce w naszej furze
olomaster Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 Juraleona zaklepał mi transport u Gerusa więc ja spoko ;D
krzysq Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 Ja miałem tylko jedno wolne miejsce, zaklepał je Jorgov.
MixingHead Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 Właśnie wróciłem z piłki i swój wyjazd oceniam 50-50 :/ Prawy kciuk spuchniety Więc jak ktoś jest chętny to niech śmiało wskakuje na moje miejsce
pilon Napisano 18 Września 2012 Autor Napisano 18 Września 2012 Ja pitole... ekipa się sypie... bo z tego co wiem, to jeszcze nie ostatnia wysypka... ale nie chcę za zainteresowanego się wypowiadać
MixingHead Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Na chwilę obecną nie ma szans na rowerowanie Zostały 2 dni.
pilon Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Daid, zmuszony będę na Ciebie przekazać rezerwację. Na Ciebie i na drugą osobę awaryjnie - Szoppcia... O której zamierzasz zajechać?
daid Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Co za zaszczyt;) obiecuje nie zdefraudowac z Szopciem tych pieniedzy... w jeden wieczor :-) wstepnie miedzy 14 a 15
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.